Bir 10 gün dayanmamız lazımEvet benimde dün çatladı değerlendirdik bitti ay nolucaz bakalım asıl şimdi başlıyo günler geçmez artık ben test yapmıyorum yakızlar çok heveslide benim tek çizgi görmeye pek niyetim yok artık
Yok artık önümüzde ki ay kesinlikle bu yöntemle test yapacağım yada direk kan mı damlatsak
Kızlar kan değil direk idrarla bi kapta karıştırdıAcaba 1 testim var kanli bi denesem mi
Benimkisi uzayanSüt kesiği dediğin peynir parçası gibi mi balım ? Yoksa uzayan hafif beyaz bi akıntı mı
Var biseylerr
Bu kaçıncı günün oluyooSıcak basması kasıklarım mi yumurtalıklar mi ağrıyor bugün ikinci test bu
Valla testle bakışıyoruz uzaktan var biseyler ama elime alinca göremiyorum yarin tekrar yapicamVar biseylerr
Dedi ve elenmedi hala devam ediyorduKızlar galiba adetim baslıyorpeçeteyle silince kahverengi leke geldi. Birkaç saate elenirim muhtemelen..
Bunu yazarken arka planda da bu şarkı çalıyor ajdjjsjzjzjsDedi ve elenmedi hala devam ediyorduhala kan yok kızlar umut devam savaşı kaybetmiş sayılmam
Ara sıra okumaya çalışıyorum canım senin sabah test pozitif degilmiydi ya kan verdin miBunu yazarken arka planda da bu şarkı çalıyor ajdjjsjzjzjs
21 haziran regl gunumdu 11 gün oluyor canım kasıklarımda ağrısı ateş basması zaten sıcak daha da sıcak geliyorBu kaçıncı günün oluyoo
Ya Allah eğlence kaynagiBunu yazarken arka planda da bu şarkı çalıyor ajdjjsjzjzjs
Benim ovü günü geçti bende de ateş basması var. Ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor son 5 günüm kaldı21 haziran regl gunumdu 11 gün oluyor canım kasıklarımda ağrısı ateş basması zaten sıcak daha da sıcak geliyor
Sende ovulasyon mu yapıyorsun canim
Erken gebelik testi yapsana canimBenim ovü günü geçti bende de ateş basması var. Ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor son 5 günüm kaldı
Günüm bir gün geçene kadar yapmak istemiyorumErken gebelik testi yapsana canim
Bendede aynıbbelirtiler oluyor. Bakalım sonucu ne olacak..Benim ovü günü geçti bende de ateş basması var. Ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor son 5 günüm kaldı
Bencede regl olup bitme süresinde bakmak lazım meraktan bakıyoruz işte benim ikinci ay denemede ilk ay erken gebelik yaptım negeatifti regl oldum bu ay bakalımGünüm bir gün geçene kadar yapmak istemiyorum
Adetin kaç gün gecikti canimSabahki rutinimizi yapalım beta 14 ten 15 oldu heralde hey allahım kağnı kağnııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?