Aynen kuzum yapma boşverGünüm bir gün geçene kadar yapmak istemiyorum
Valla bebişim ya ben zaten 4 ayda umudumu kaybettim nedense bu beklemeler hep boşuna olacak gibi hissedip korkuyorumAynen kuzum yapma boşveren iyisi beklemek
Bencede regl olup bitme süresinde bakmak lazım meraktan bakıyoruz işte benim ikinci ay denemede ilk ay erken gebelik yaptım negeatifti regl oldum bu ay bakalım
Benim yerlesme kanaması gibi birşeyler oldu 10 gün önce pembe kahve bende hamileyim sandım ondan dolayı 4 gün kala yaptım yanılmışım üzüldüm tabi ama ilk ay deneme ovulasyon alırım dedimBende ilk defa geçen ay bat günümde yapmıştım öğleden sonra regl gelmişti. Testten sonra insan kendini daha kötü hissediyor o yüzden vazgeçtim napayım
Ya test yapmaya korkuyorum. Kaç aydır ne zaman test yapsam 1 saat sonra geliyor kırmızılar. Hayal kırıklığı yaşıyorum.bu sefer bi de çok denemedik açıkçası olmaz gibi geliyor. Heveslenmek istemiyorum. Mevsimsel gecikmedir diye düşünüyorum. Bakalım bikaç gün daha gelmezse test yaparımTest yap canim ben de bat günü gelmezse yapcm=)
hayırlı olsun kac gün gecikti adetiniz176 çıkmış sonucum kizlar sizede haber vereyim dedim .testinin koyuluğu böyleydi .sizde çift çizgiyi görünce bhcg değerinizin tahminini yaparsınız . Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı olsun adetiniz kac gün gecikti176 çıkmış sonucum kizlar sizede haber vereyim dedim .testinin koyuluğu böyleydi .sizde çift çizgiyi görünce bhcg değerinizin tahminini yaparsınız . Darısı isteyen herkesin başına
Bence bir doktora görün yumurtan catlamayıp kiste dönüşebiliyor benim gecen ay 15 gün gecti oyle adet oldum adetle beraber zaten kist atılıyor doktor oyle syle adetliken kontrole gittim gitmis kistin dediİyi geceler kızlar. Geçen ay adetim 5 gün gecikti. Bu ay da 2 gün gecikti 3 gün önce kan tahlili negatif çıktı. Enfeksiyon var mı diye idrar ve kan tahlili verdim bir şey yok. 3 gün öncesine kadar 1 haftalık sol kasık ağrısı ishal şikayetlerim vardı ama ne gelen var ne giden? Başınıza böyle bir şey gelmiş miydi acaba?
Yok artık ayy o neeParmaklarıma igne batırıp idrarla karıstırıp gebelik testine damlatmışlar
Doğrudur inşallah benim öyle değildir. Bulunduğum yer çok sıkıntılı. Doktor izne gitmiş beklemem lazım. Teşekkür ederim cevabınız içinBence bir doktora görün yumurtan catlamayıp kiste dönüşebiliyor benim gecen ay 15 gün gecti oyle adet oldum adetle beraber zaten kist atılıyor doktor oyle syle adetliken kontrole gittim gitmis kistin dedi
Eger kesin gebelik falan yoksa ebru ceylanın masajları var youtubeden izleyip yapabilirsin cok faydalıDoğrudur inşallah benim öyle değildir. Bulunduğum yer çok sıkıntılı. Doktor izne gitmiş beklemem lazım. Teşekkür ederim cevabınız için
Hayırlı uğurlu olsun inşallah176 çıkmış sonucum kizlar sizede haber vereyim dedim .testinin koyuluğu böyleydi .sizde çift çizgiyi görünce bhcg değerinizin tahminini yaparsınız . Darısı isteyen herkesin başına
iki test üst üste böyle hatalı olamaz dimidünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum kız kardeşim de adeti geçtikten sonra 3 tane idrar testi negatif çıkmıştı. 20.gün kan verdi doktor 20 gün geçmesine rağmen düşük değerle gebesin demişti 25. Gün 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Belki genetiktir diyorum. O masaja da bakacağım teşekkür ederim.Eger kesin gebelik falan yoksa ebru ceylanın masajları var youtubeden izleyip yapabilirsin cok faydalı
Ay bariz belli canım hemen kan ver koşiki test üst üste böyle hatalı olamaz dimi
Evet öyleydi ama prodoctor pozitif cıkartırken predictor early negatif cıkarttı. Bugün kan vericem artık ama çokta umudum kalmadı diyebilirimAra sıra okumaya çalışıyorum canım senin sabah test pozitif degilmiydi ya kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?