Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyo bıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210702_073654.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20210702_073652.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 121
Kızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyo bıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Bi kan ver kız sende artık

Hangi marka ovulasyon testi kullanıyordun canım? Allah bağışlasın, hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallahDualarında bana da yer ver lütfen
Laboquick marka test kullandım canım çok teşekkür ederim valla gece gündüz hepinize dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah

H hypatia7 akintin var mı canım rengi sarı mı çünkü zahrada da sorduğumda beyaz mı dedim ona ilk beyazdı sarıya döndü dedi benimki de öyle oldu sen de durum nedir?
benim de 1 gün beyaz akıntım oldu ondan sonraki günler sarı renkteydi hep ama çok fazla olmuyor arada geliyor öyle

dünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Hadi hayırlı olsun kanlı idrar dene bir de

Bende görüyorum bunu hayalet olamaz. Larissa görebiliyorsa hayalettir

Bende görüyorum bunu hayalet olamaz. Larissa görebiliyorsa hayalettir
Hayalet değil yeni yükselen değer

kan vericek misin sen de bugünn

eşim öğlene doğru çıkıcak, teste gidene kadar zaman akmıyo bide çaktırmamaya çalışmak çok zor ama negatif çıkma ihtimali olduğu için söylemeyi göze alamadım beklentiye girmesin

eşim öğlene doğru çıkıcak, teste gidene kadar zaman akmıyo bide çaktırmamaya çalışmak çok zor ama negatif çıkma ihtimali olduğu için söylemeyi göze alamadım beklentiye girmesin
Eşini bekleme sen git ver hemen acilde bir kan..

Eşini bekleme sen git ver hemen acilde bir kan..
durduk yere çıksam şimdi kesin şüphelenir ben de belli ederim nereye gittiğimi. o çıktıktan sonra gitmek daha iyi pozitifse süpriz olur negatifse ekstra üzülmez. acilde yapıyolar mı, geçenlerde biri yaptıramamıştı

Burada bir arkadaş hastanede çalışıyor acilde de baktıklarını söylemişlerdi..

a öyle mi tamam devlet hastanesi çok yakın oraya gideyim o zaman en kötü şansımı denemiş olurum teşekkürler
Kasık agrim var migdem bulaniyo gebelik suphem var ilac kullanamiyorum falan dersen bakiyo yoksa bakmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…