Bi kan ver kız sende artıkKızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyobıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Bana diyene bak dün baya baya ikinci çizgiyi gördük sende hala bekliyorsunBi kan ver kız sende artık
Laboquick marka test kullandım canım çok teşekkür ederimHangi marka ovulasyon testi kullanıyordun canım? Allah bağışlasın, hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallahDualarında bana da yer ver lütfen
Hadi hayırlı olsun kanlı idrar dene bir dedünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Bende görüyorum bunu hayalet olamaz. Larissa görebiliyorsa hayalettirKızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyobıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Kızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyobıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Hayalet değil yeni yükselen değerBende görüyorum bunu hayalet olamaz. Larissa görebiliyorsa hayalettir
kan vericek misin sen de bugünnKızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyobıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Eşini bekleme sen git ver hemen acilde bir kan..eşim öğlene doğru çıkıcak, teste gidene kadar zaman akmıyo bide çaktırmamaya çalışmak çok zor ama negatif çıkma ihtimali olduğu için söylemeyi göze alamadım beklentiye girmesin
durduk yere çıksam şimdi kesin şüphelenir ben de belli ederim nereye gittiğimi. o çıktıktan sonra gitmek daha iyi pozitifse süpriz olur negatifse ekstra üzülmez. acilde yapıyolar mı, geçenlerde biri yaptıramamıştıEşini bekleme sen git ver hemen acilde bir kan..
Burada bir arkadaş hastanede çalışıyor acilde de baktıklarını söylemişlerdi..durduk yere çıksam şimdi kesin şüphelenir ben de belli ederim nereye gittiğimi. o çıktıktan sonra gitmek daha iyi pozitifse süpriz olur negatifse ekstra üzülmez. acilde yapıyolar mı, geçenlerde biri yaptıramamıştı
a öyle mi tamam devlet hastanesi çok yakın oraya gideyim o zaman en kötü şansımı denemiş olurum teşekkürlerBurada bir arkadaş hastanede çalışıyor acilde de baktıklarını söylemişlerdi..
Anaocağı yapmıyor mua öyle mi tamam devlet hastanesi çok yakın oraya gideyim o zaman en kötü şansımı denemiş olurum teşekkürler
Kasık agrim var migdem bulaniyo gebelik suphem var ilac kullanamiyorum falan dersen bakiyo yoksa bakmiyoa öyle mi tamam devlet hastanesi çok yakın oraya gideyim o zaman en kötü şansımı denemiş olurum teşekkürler
Canım bende burda okudum çok ağrım var falan desen ilaç alicam ama hamile olabilirim falan demişler galiba çünkü hemen yapmıyorlarmisa öyle mi tamam devlet hastanesi çok yakın oraya gideyim o zaman en kötü şansımı denemiş olurum teşekkürler
Taktiklere gelKasık agrim var migdem bulaniyo gebelik suphem var ilac kullanamiyorum falan dersen bakiyo yoksa bakmiyo
oralarada sabah 10.30a kadar falan yapılıyo bide sonuçlar ertesi gün çıkıyo. ya acile ya özele gidicem bakalım öğlene kadar karar veriyim. güncellerim sizi de hemenAnaocağı yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?