- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Hayırlı olsun cnm benim sağlıkla kucağına al insAllah bizede dua et176 çıkmış sonucum kizlar sizede haber vereyim dedim .testinin koyuluğu böyleydi .sizde çift çizgiyi görünce bhcg değerinizin tahminini yaparsınız . Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı olsun cnm var var öyle görünüyo cnmdünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Yumurtlamanın 13 günü normal mi yeni yukselmesi bazı arkadaşlarda erken çıktı çünküHayalet değil yeni yükselen değer
Yok canım ya daha emin değilim erken gibi bide takvimdeki adete 4 gün varkan vericek misin sen de bugünn
C Chivas Regal 176 ya yaklaşan en çok değer olarak1 dk önce bi testi inceliyim ahahshshshs kızlar bu test çok koyu ben en az bi 160 diyorum
ay inşallah başkası olunca ben de kesin var diye düşünüyorum böyle çizgilerde ama insan kendisi olunca inanamıyomuş kesin testler hatalı diyorum tam heveslenicemHayırlı olsun cnm var var öyle görünüyo cnm
Resmen vaaaarrrrdünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Valla görüyorum ben de kuruma çizgisi değilseKızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyobıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Aynen öyle oluyo cnm Rabbim gönlüne göre versin cnm ama testin pozitif hayırlı haberler al insAllah kan testindedeay inşallah başkası olunca ben de kesin var diye düşünüyorum böyle çizgilerde ama insan kendisi olunca inanamıyomuş kesin testler hatalı diyorum tam heveslenicem
Seni bekliyordum bendeResmen vaaaarrrr
Valla görüyorum ben de kuruma çizgisi değilseama değil gibi pembemsi çünkü
Ben doktora gidiyorum bile ama benden umudu kesin bence negatif olacakBana diyene bak dün baya baya ikinci çizgiyi gördük sende hala bekliyorsunyarın tekrar yapacam çıkarsa veririm kan ama yinede umutlanmiyorum
Regl olmadan umudu kesmeyizBen doktora gidiyorum bile ama benden umudu kesin bence negatif olacak
Ay heyecanlandım inşallah vardır benim umudum var vallaBen doktora gidiyorum bile ama benden umudu kesin bence negatif olacak
Ben dün verdim acilden giriş yapıp gebelik için kan vericem dedim , direk laboratuvara yönlendirdi. 1.buçuk saatte de çıktı canımEşini bekleme sen git ver hemen acilde bir kan..
Dın dın dın dınBen doktora gidiyorum bile ama benden umudu kesin bence negatif olacak
Valla görünüyo bi şeylerSeni bekliyordum bendebak burda biraz daha net cekebildim sanki
Kuzum sana bişey danışıcam 16 haziranda yumurtlama da pik gördüm 18 de silikleşmeye başladı kullandığım program 29 haziran bat gösteriyordu 30 unda kan verdim 0.100 ile negatif çıktı. Hala regl olmadım sence adet sökücü masaj yapayım mı şu saatten sonra gebelik olmaz sanırım dimi? Çok şiştim ve karın ağrım dün çoktu bugün hiç bişey yokEvet öyleydi ama prodoctor pozitif cıkartırken predictor early negatif cıkarttı. Bugün kan vericem artık ama çokta umudum kalmadı diyebilirim
Teşekkür ederim . Regli olmam gereken gün yaptım kan testiniHayırlı olsun adetiniz kac gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?