Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
176 çıkmış sonucum kizlar sizede haber vereyim dedim .testinin koyuluğu böyleydi .sizde çift çizgiyi görünce bhcg değerinizin tahminini yaparsınız . Darısı isteyen herkesin başına
Hayırlı olsun cnm benim sağlıkla kucağına al insAllah bizede dua et

dünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Hayırlı olsun cnm var var öyle görünüyo cnm

dünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Resmen vaaaarrrr
Kızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyo bıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Valla görüyorum ben de kuruma çizgisi değilse ama değil gibi pembemsi çünkü

ay inşallah başkası olunca ben de kesin var diye düşünüyorum böyle çizgilerde ama insan kendisi olunca inanamıyomuş kesin testler hatalı diyorum tam heveslenicem
Aynen öyle oluyo cnm Rabbim gönlüne göre versin cnm ama testin pozitif hayırlı haberler al insAllah kan testindede

Resmen vaaaarrrr

Valla görüyorum ben de kuruma çizgisi değilse ama değil gibi pembemsi çünkü
Seni bekliyordum bende bak burda biraz daha net cekebildim sanki

Eklentiler

• IMG_20210702_090919.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 54
Evet öyleydi ama prodoctor pozitif cıkartırken predictor early negatif cıkarttı. Bugün kan vericem artık ama çokta umudum kalmadı diyebilirim
Kuzum sana bişey danışıcam 16 haziranda yumurtlama da pik gördüm 18 de silikleşmeye başladı kullandığım program 29 haziran bat gösteriyordu 30 unda kan verdim 0.100 ile negatif çıktı. Hala regl olmadım sence adet sökücü masaj yapayım mı şu saatten sonra gebelik olmaz sanırım dimi? Çok şiştim ve karın ağrım dün çoktu bugün hiç bişey yok

Merhaba kızlar ben düzensiz adet gören biriyim 23-30-31 arasında gider gelir gecen buraya kanlı akıntı oldugunu yazmısrım test yapmıstım erken gebelikte cıktı coook silik ama ısıklarla anca görülür dünde kan verdim 2.30 cıktı 9 temmuzda batım sizcede cok dusuk degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…