Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama batına daha 1 hafta var çok düşük değil yeni yeni yükselmeye başlamıştır zaten

Kızlar testimin kapalı halini ilk 1 dkda çektim sonradan o çizgi kayboldu sanki. Açıklarda çok çok silik var ama acaba o testin kendi çizgisi mi emin olamadım ben 4 gün kala da bu kadar silik olmazdı heralde varsa dimi prodoctor marka test

Eklentiler

• 72D7D0BB-7B11-48A7-BB14-4507D504C1F3.webp
    143,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 863CA52B-DF09-40CF-A58A-A7188946D1C0.webp
    149,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 9C39072D-A1D6-4F09-A9E9-F0977DF00C7B.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 0ADD6CE7-8F23-4116-8BCA-2F60A5553DF0.webp
    23 KB · Görüntüleme: 62
Çok erken yaptığınız için değer düşük bence. Bi kaç gün sonra testinizi tekrarlayın koyulaşma olursa yeniden kan verin bence

Ben çizgiyi görüyorum ama geçen ay bende hep hayali çizgi görmüştüm bu markada sinir olmuştum bu ay ondan hiç almadım eğer elinde başka marka varsa onu yap emin olmak için

Kapalı halinde girdum sanki tam ama bilemedim . Ayrıca 4 gün varmış daha yani hiç cikmayada bilirdi . Bir önceki hamileligimde regliye iki gün varken erken gebelikte çıkmamıştı . Ama regli günü olmayınca gece yaptığım kaset testte çıkmıştı . Yumurtan ne zaman catlamisti biliyo musun ?genelde üzerinden 12 gün geçince anca testlerde çıkıyor

Ben çizgiyi görüyorum ama geçen ay bende hep hayali çizgi görmüştüm bu markada sinir olmuştum bu ay ondan hiç almadım eğer elinde başka marka varsa onu yap emin olmak için
Aynen ben de bi dahaki ay asla almicam başka marka da yok elimde predictor sipariş etmiştim daha gelmedi. Zaten midem bulandı testlerden haftasonu biraz kafa dinliyim diyodum salı regl olmam lazım olmazsam bakarım artık duruma göre

Ben ovulasyon yapmadım akıntıya göre gittiğim için tarih tam kesin değil ama ctesi yumurtlamış pazar max ptesi çatlamışımdır. Ptesi ağrım oldu çünkü. Ama tamamen başka günler de olabilir döngüm de düzenlidir 28-29 arası bakalım regl olursam görücezz hangi günmüş

Cumartesi dediğin 19 u sanırım benim yumurtlamada 19 çatlama 20 hatta çatlama günü ağrım oldu senin ağrın pazartesi olduysa bigun oynamış olabilir adet tarihimizde aynı yani o zaman seninde yeni yeni yukseliyordur test de doğru gösteriyor belki

Hamiş olan kızlar Allah bebisleriniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin hamileliginiz insAllahdarısı benle beraber isteyen bütün arkadaşların basina

Umudum baya kırıldı ama bakalım neler olucak merakla bekliyorum sen napıcaksın kan mı yoksa bi kaç test daha mı

Benim mesela ayın 17 sinde tek korunmasız ilişki oldu . Ondan 13 gün sonra yaptım testi . 14. Gün değerim 176 . Ama ilk gebelikte yumurtlamanın üzerinden 15 gün geçmişti kan testinde 58 çıkmıştı . Tahminimce iki güne netleşir seninde

Kızlar vajinal muayene oldum doktor adetin eli kulağında gelir bir iki güne dedi. Yanı rahmin kalınlıgı bebek olusacak kıvamda değilmis zaten suan. Bu ay elendiğim netleşti umutlar diğer aya kaldı. Adetim söküldükten sonra yenı bat tarihimi paylasacağım Hali

Benle aynı tarihlerde olmuşssun. Bu saatten sonra bebek yoktur canım söktürücü masajı uygulayabilirsin bende uygulayacagım

Benim olaylar 19-21 haziran arasında diye tahmin ediyorum Teşekkür ederim inşallah benim de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…