Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa hayırlısı olsun canım böyle diye diye elbet bulucaz bi ay
demekki prodoctor yalancı çizgi gösteriyorr bir daha asla almayalım

Çok erken yaptığınız için değer düşük bence. Bi kaç gün sonra testinizi tekrarlayın koyulaşma olursa yeniden kan verin bence
Testim sizin testiniz gibi cıkmıstı aynısı.umarım öyledir tesekkurler Allah isteyip bakabilecek olan herkese nasip etsin ins

Ben sanki görüyorum ama izi var gibi leke gibi değil. Değeri çok düşük olduğu için olabilir mi?

Eklentiler

• kk-2.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 47
  • kk-1.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
Canım bu markayı ciddiye bile almamak lazım

Laboquick marka test kullandım canım çok teşekkür ederim valla gece gündüz hepinize dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Aminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi

Ben sanki görüyorum ama izi var gibi leke gibi değil. Değeri çok düşük olduğu için olabilir mi?
Bilemedimki canım bide şimdi - Janna - nın da aynı marka testle negatif çıkınca iyice korktum umutlanmaya inşallah vardır da değeri düşük olduğundan böyledir

Aminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
bence ben istisna olabilirim çünkü burdaki arkadaşlar hep onunla gördü yumurtlamayı, ben belki sıvı alımına veya saatine uyamamış olabilirim yoksa o markadan memnun herkes

Valla ilk başta bende iyi değil sanırım dedim hep silikti ovu testleri sinirimi bozuyodu piki şak diye çıkardı. Gebelik testide var 4-5 tane onu deneyecek vakit gelmedi ama ondada çift çizgiyi şak diye çıkarır inşallah

Testim sizin testiniz gibi cıkmıstı aynısı.umarım öyledir tesekkurler Allah isteyip bakabilecek olan herkese nasip etsin ins
Siz hangi marka ile yapmıştınız prodoctor mu sizinde inşallah güzel haberler alırız değeriniz kat kat yükselir umarımm

bence ben istisna olabilirim çünkü burdaki arkadaşlar hep onunla gördü yumurtlamayı, ben belki sıvı alımına veya saatine uyamamış olabilirim yoksa o markadan memnun herkes
Teşekkür ederim cevabın için

Yaaa inşallahh biran önce alırız güzel haberlerimizi

Yaaaa hayırlısı olsun canım böyle diye diye elbet bulucaz bi ay
demekki prodoctor yalancı çizgi gösteriyorr bir daha asla almayalım

Canım bu markayı ciddiye bile almamak lazım
Prodoktor şu trendyolda 5tanesi 20₺ filan olan test mi?

Bende prefertil erken gebelik testi ve predictor early aldım bu ay..
- Janna - üzülme canım adetin söküldü. Hemen takviyelere başla...

Prodoktor şu trendyolda 5tanesi 20₺ filan olan test mi?

Bende prefertil erken gebelik testi ve predictor early aldım bu ay..
- Janna - üzülme canım adetin söküldü. Hemen takviyelere başla...
Şu pembeli beyazlı olan test hangi markaysa hep yalan çıkartıyor kaç konuda gördüm herkese çizgi gösteriyor hiç böyle bi test kullanmamıştım.. ne marka o??

Ayy inşallah zaman geçmiyo 7 gün kaldı bata göğüslerimde şişlik hala yok ya da beynim şişmeleri için baskı yapıyo aklı melekelerim pek normal sayılmaz şu süreçte
Kendini çok dinleme canım boşver...
Ben son güne kadar hiç adet belirtisi göstermedim hamileyim sandım.. Ama olmadı..
Sağlık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…