YaaaaKızlar vajinal muayene oldum doktor adetin eli kulağında gelir bir iki güne dedi. Yanı rahmin kalınlıgı bebek olusacak kıvamda değilmis zaten suan. Bu ay elendiğim netleştiumutlar diğer aya kaldı. Adetim söküldükten sonra yenı bat tarihimi paylasacağım Hali
Testim sizin testiniz gibi cıkmıstı aynısı.umarım öyledir tesekkurler Allah isteyip bakabilecek olan herkese nasip etsin insÇok erken yaptığınız için değer düşük bence. Bi kaç gün sonra testinizi tekrarlayın koyulaşma olursa yeniden kan verin bence
Evet bir daha asla almam predictor earlyden şaşmamak lazımmışYaaaahayırlısı olsun canım böyle diye diye elbet bulucaz bi ay
demekki prodoctor yalancı çizgi gösteriyorr bir daha asla almayalım
Ben sanki görüyorum ama izi var gibi leke gibi değil. Değeri çok düşük olduğu için olabilir mi?Kızlar testimin kapalı halini ilk 1 dkda çektim sonradan o çizgi kayboldu sanki. Açıklarda çok çok silik var ama acaba o testin kendi çizgisi mi emin olamadım ben 4 gün kala da bu kadar silik olmazdı heralde varsa dimiprodoctor marka test
Canım bu markayı ciddiye bile almamak lazımKızlar testimin kapalı halini ilk 1 dkda çektim sonradan o çizgi kayboldu sanki. Açıklarda çok çok silik var ama acaba o testin kendi çizgisi mi emin olamadım ben 4 gün kala da bu kadar silik olmazdı heralde varsa dimiprodoctor marka test
inşallah bu kez bebeğinize kavuşursunuz ama takip ederseniz yükselecektir inşallah çok çok yeni henüzAy içime su serptiniz yoksa yukselıp dusuyorda olabılır mı kimyasal gebelik yasamıslıgım var
Aminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdiLaboquick marka test kullandım canım çok teşekkür ederimvalla gece gündüz hepinize dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Bilemedimki canımBen sanki görüyorum ama izi var gibi leke gibi değil. Değeri çok düşük olduğu için olabilir mi?
bence ben istisna olabilirim çünkü burdaki arkadaşlar hep onunla gördü yumurtlamayı, ben belki sıvı alımına veya saatine uyamamış olabilirim yoksa o markadan memnun herkesAminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
Valla ilk başta bende iyi değil sanırım dedim hep silikti ovu testleri sinirimi bozuyodu piki şak diye çıkardı. Gebelik testide var 4-5 tane onu deneyecek vakit gelmedi ama ondada çift çizgiyi şak diye çıkarır inşallahAminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
Siz hangi marka ile yapmıştınız prodoctor mu sizindeTestim sizin testiniz gibi cıkmıstı aynısı.umarım öyledir tesekkurler Allah isteyip bakabilecek olan herkese nasip etsin ins
Teşekkür ederim cevabın içinbence ben istisna olabilirim çünkü burdaki arkadaşlar hep onunla gördü yumurtlamayı, ben belki sıvı alımına veya saatine uyamamış olabilirim yoksa o markadan memnun herkes
Yaaa inşallahh biran önce alırız güzel haberlerimiziValla ilk başta bende iyi değil sanırım dedim hep silikti ovu testleri sinirimi bozuyodu piki şak diye çıkardı. Gebelik testide var 4-5 tane onu deneyecek vakit gelmedi ama ondada çift çizgiyi şak diye çıkarır inşallah
Ayy inşallah zaman geçmiyo 7 gün kaldı bata göğüslerimde şişlik hala yok ya da beynim şişmeleri için baskı yapıyoYaaa inşallahh biran önce alırız güzel haberlerimizi
GünaydınnnnnnGünaydın kızlar
Yaaaahayırlısı olsun canım böyle diye diye elbet bulucaz bi ay
demekki prodoctor yalancı çizgi gösteriyorr bir daha asla almayalım
Prodoktor şu trendyolda 5tanesi 20₺ filan olan test mi?Canım bu markayı ciddiye bile almamak lazım
Şu pembeli beyazlı olan test hangi markaysa hep yalan çıkartıyor kaç konuda gördüm herkese çizgi gösteriyor hiç böyle bi test kullanmamıştım.. ne marka o??Prodoktor şu trendyolda 5tanesi 20₺ filan olan test mi?
Bende prefertil erken gebelik testi ve predictor early aldım bu ay..
- Janna - üzülme canım adetin söküldü. Hemen takviyelere başla...
Kendini çok dinleme canım boşver...Ayy inşallah zaman geçmiyo 7 gün kaldı bata göğüslerimde şişlik hala yok ya da beynim şişmeleri için baskı yapıyoaklı melekelerim pek normal sayılmaz şu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?