Ben de laboquick aldım bu ay kullanmak nasip olmaz inş orası ayrı daAminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
Vay be 7 gün varken öğrenmekama batına daha 1 hafta var çok düşük değil yeni yeni yükselmeye başlamıştır zaten
Pembeli beyazlı birden çok marka olarak görünüyor ama bence içi aynı kutuları farklıŞu pembeli beyazlı olan test hangi markaysa hep yalan çıkartıyor kaç konuda gördüm herkese çizgi gösteriyor hiç böyle bi test kullanmamıştım.. ne marka o??
Çoğunda pembe var bilemedim...Şu pembeli beyazlı olan test hangi markaysa hep yalan çıkartıyor kaç konuda gördüm herkese çizgi gösteriyor hiç böyle bi test kullanmamıştım.. ne marka o??
Kuzu sende çatlatma iğnesi kullanmıstın dimi geçtiğimiz ayCanım bu markayı ciddiye bile almamak lazım
Valla bu ay nasip olmazsa hayıt suyu denicem erken yumurtlama sağlıyomuş süre uzamaz en azındanKendini çok dinleme canım boşver...
Ben son güne kadar hiç adet belirtisi göstermedim hamileyim sandım.. Ama olmadı..
Sağlık olsun..
Merhaba kızlar ben düzensiz adet gören biriyim 23-30-31 arasında gider gelir gecen buraya kanlı akıntı oldugunu yazmısrım test yapmıstım erken gebelikte cıktı coook silik ama ısıklarla anca görülür dünde kan verdim 2.30 cıktı 9 temmuzda batım sizcede cok dusuk de
Evet kuzum takip ettim seni de tarihlerimiz aynı idi. Çok teşekkür ederim kuzumBenle aynı tarihlerde olmuşssun. Bu saatten sonra bebek yoktur canım söktürücü masajı uygulayabilirsin bende uygulayacagım
Aslan pençesi içinde öyle diyorlarValla bu ay nasip olmazsa hayıt suyu denicem erken yumurtlama sağlıyomuş süre uzamaz en azından
Bende henüz regl olmadım 3 gündür sadece sabahları peçeteye gelen kahverengi akıntı var regl olmayı bekliyorum, ilk defa ovulasyon yapacağım diye çok heyecanlıyım, hergün çift çizgi görücem ne güzelBen de laboquick aldım bu ay kullanmak nasip olmaz inş orası ayrı da(hala umutla bekliyor)
Burda nerdeyse herkes onla yaptı ben de o yüzden onu aldım herkes baya iyi diyordu geçen forumlarda da
BEn hep laboquick ile yapıyorum ovulasyon testini hamile kadığım ay da ona göre değerlendirmiştim geçen ay dışında hep yumurtlama gördüm testteAminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
Ay kombo mu yapsamAslan pençesi içinde öyle diyorlar
Bende çok depresifim normal mi birde ağrılarım var ondan mı çok gerginim offfff da offffGerginlik=regl ben de çok fenayım herkese satasiyorum düzeltmek lazım sıkıntı olacak geliyor gelmekte olan
Ovulasyon testine dun başladım gec kaldim bu ay cenazemiz vardi normalde 35 de bir adet oluyorum belki diyorum yakalarım dun silikti
Ben Aslan pençesine dün ve bugün başladım, neler taşacağız bu macerada bakalımAslan pençesi içinde öyle diyorlar
Benim de çok ağrım varBende çok depresifim normal mi birde ağrılarım var ondan mı çok gerginim offfff da offff
Insallah canım ya=)belirtiler benzer olunca insan umut ediyor haliyleolacaktır inşallah bata kadar umut var
Tamam canim hayirlisj olsunKızlar vajinal muayene oldum doktor adetin eli kulağında gelir bir iki güne dedi. Yanı rahmin kalınlıgı bebek olusacak kıvamda değilmis zaten suan. Bu ay elendiğim netleştiumutlar diğer aya kaldı. Adetim söküldükten sonra yenı bat tarihimi paylasacağım Hali
Ayyy normal döngünüz nedir ? Beni haberdar eder misin durumdan acaba bende kullanıcam meraktayımBen Aslan pençesine dün ve bugün başladım, neler taşacağız bu macerada bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?