Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
Ben de laboquick aldım bu ay kullanmak nasip olmaz inş orası ayrı da (hala umutla bekliyor)
Burda nerdeyse herkes onla yaptı ben de o yüzden onu aldım herkes baya iyi diyordu geçen forumlarda da

Şu pembeli beyazlı olan test hangi markaysa hep yalan çıkartıyor kaç konuda gördüm herkese çizgi gösteriyor hiç böyle bi test kullanmamıştım.. ne marka o??
Pembeli beyazlı birden çok marka olarak görünüyor ama bence içi aynı kutuları farklı bizimki prodoctor du. Dediğim gibi diğer markalarda da onla aynı olanlr var bence.

Şu pembeli beyazlı olan test hangi markaysa hep yalan çıkartıyor kaç konuda gördüm herkese çizgi gösteriyor hiç böyle bi test kullanmamıştım.. ne marka o??
Çoğunda pembe var bilemedim...
Ama prefertil 3kez hep doğru bir şekilde negatif çıkardı
Eczacı en iyisi bu diye prefertil vermiş eşime bende ondan alıyordum genelde.
Bu ay kızlar predictor beğendi diye ondan da aldım..

Canım bu markayı ciddiye bile almamak lazım
Kuzu sende çatlatma iğnesi kullanmıstın dimi geçtiğimiz ay
Düşünüyo musun bu ay yine bi tedavi falan
Doktorun bişey dedi mi
Ben geldim yine doktora bakalım ne dicek
Yine iğne ilaç vs vericek mi
- Janna -

Benle aynı tarihlerde olmuşssun. Bu saatten sonra bebek yoktur canım söktürücü masajı uygulayabilirsin bende uygulayacagım
Evet kuzum takip ettim seni de tarihlerimiz aynı idi. Çok teşekkür ederim kuzum

Ben de laboquick aldım bu ay kullanmak nasip olmaz inş orası ayrı da (hala umutla bekliyor)
Burda nerdeyse herkes onla yaptı ben de o yüzden onu aldım herkes baya iyi diyordu geçen forumlarda da
Bende henüz regl olmadım 3 gündür sadece sabahları peçeteye gelen kahverengi akıntı var regl olmayı bekliyorum, ilk defa ovulasyon yapacağım diye çok heyecanlıyım, hergün çift çizgi görücem ne güzel

Aminn, bende bu ay laboquick marka test sipariş ettim ilk defa kullanacağım kötü mü acaba diye aklıma takıldı şimdi
BEn hep laboquick ile yapıyorum ovulasyon testini hamile kadığım ay da ona göre değerlendirmiştim geçen ay dışında hep yumurtlama gördüm testte

C Chivas Regal canım senin iplik gibi olan akıntın devam ediyor mu? Benim bata 4 5 gün varken vardı o akıntı bat yarın iki gündür öyle bir akıntım yok beyaz sarı arası bi akıntım var

Ovulasyon testine dun başladım gec kaldim bu ay cenazemiz vardi normalde 35 de bir adet oluyorum belki diyorum yakalarım dun silikti

Tamam canim hayirlisj olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…