Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek oluşmamasının nedeni rahim kalınlığı mı yoksa şuan artık rahim duvarı dökülecek adet gelecek diye mi böyle bir yorum yaptı acaba

Benim arkadaşımızdan doktor aynılarını söyledi o bekledi bekledi ve bir hafta sonra gebeli olduğunu öğrendi hatta doktor şoka girdi suan cocuk 9 aylık emekliye bence adetin doğal yolla gelmediği sürece sen müdahale etme derim canım gene kendin bilirsin ben yaşadgm bişiyi paylaşmak istedm

Kızlar bu ay ovulasyon takibini ilk kez yapacağım iki ay takvim yöneteni denedim adetim düzenli olmasına rağmen henüz bebiş gelmedi ama takvim yönteminde yumurtlama günü sonrası değerlendirmedim hiç hem de bu işte önemli olan gün aşırı ilişki hemen güvenip bırakmamak gerekiyor bana kalırsa

Tamam canim

dünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Abowww var var masallah=)

Kızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyo bıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Ay incecik bisi var be=)

Bende çok depresifim normal mi birde ağrılarım var ondan mı çok gerginim offfff da offff
Ben de çok sinirliyim ya dün durduk yere eşime de sarıyodum garibim diyo ki sen niye sinirlisin hormonlar mı? Kıyamam şimdi düşününce daha çok üzüldüm geliyor gelmekte olan kesinn dalgalı ruh halleri adeta

Burda benim gibi hiçbir şey hissetmeyip bata 5 gün kalan yok galiba herkesin belirtisi var

Aslan pençesi içinde öyle diyorlar
ejce M moreandmore
BEn c-life kullandım 2 aydır içinde aslan pençesi hayıt tohumu bal filan var pik günüm 16 hazirandı hala regl olmadım 30 haziranda kan testim negatif kist oldu desem ağrım yok bi yumurtlamayı ve çatlamayı sağlam ağrıyla hissettim. yani 9. günümde erken yumurtladım ama bir türlü reglm gelmiyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…