Bebek oluşmamasının nedeni rahim kalınlığı mı yoksa şuan artık rahim duvarı dökülecek adet gelecek diye mi böyle bir yorum yaptı acabaKızlar vajinal muayene oldum doktor adetin eli kulağında gelir bir iki güne dedi. Yanı rahmin kalınlıgı bebek olusacak kıvamda değilmis zaten suan. Bu ay elendiğim netleştiumutlar diğer aya kaldı. Adetim söküldükten sonra yenı bat tarihimi paylasacağım Hali
Canım ilk pikten 17 gün sonra adet oldumMinikkurabiyem canım sen yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmuştun?
Benim arkadaşımızdan doktor aynılarını söyledi o bekledi bekledi ve bir hafta sonra gebeli olduğunu öğrendi hatta doktor şoka girdi suan cocuk 9 aylık emekliye bence adetin doğal yolla gelmediği sürece sen müdahale etme derim canım gene kendin bilirsin ben yaşadgm bişiyi paylaşmak istedmKızlar vajinal muayene oldum doktor adetin eli kulağında gelir bir iki güne dedi. Yanı rahmin kalınlıgı bebek olusacak kıvamda değilmis zaten suan. Bu ay elendiğim netleştiumutlar diğer aya kaldı. Adetim söküldükten sonra yenı bat tarihimi paylasacağım Hali
Tamam canimKızlar vajinal muayene oldum doktor adetin eli kulağında gelir bir iki güne dedi. Yanı rahmin kalınlıgı bebek olusacak kıvamda değilmis zaten suan. Bu ay elendiğim netleştiumutlar diğer aya kaldı. Adetim söküldükten sonra yenı bat tarihimi paylasacağım Hali
Abowww var var masallah=)dünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Ay incecik bisi var be=)Kızlar sabah kaset test yaptım hayalet çizgi var gibide yok gibide dedim galiba çizgi gormek istiyorum diye kafa gidiyobıraktım testi 1 buçuk saat sonra tekrar baktığımda böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
Ben de çok sinirliyim yaBende çok depresifim normal mi birde ağrılarım var ondan mı çok gerginim offfff da offff
İkinci çizgi silikte olsa çıkmış bence görünüyordünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Kesin var özellikle efektlide bağırıyo burdayım diyedünkü test hatasıdır diyodum ama sanki bugün daha belirgin ya efektsiz gösterebilmek daha zordu şimdi her ışıkta var yani orda bi şey bugün artık kan verme zamanı geldi sanırım :O
Yok daha bat gelmedi bile 2 3 gün var. Bakalim kan verdim testin azizligine mi ugradim anlicam 1.5 saat sonraİkinci çizgi silikte olsa çıkmış bence görünüyoradetin gectimi canim
Ay çok heyecanlıııııııYok daha bat gelmedi bile 2 3 gün var. Bakalim kan verdim testin azizligine mi ugradim anlicam 1.5 saat sonra
50-60 larda çıkıcakmış gibi geliyo banaYok daha bat gelmedi bile 2 3 gün var. Bakalim kan verdim testin azizligine mi ugradim anlicam 1.5 saat sonra
Kanli mi yaptın canimYok daha bat gelmedi bile 2 3 gün var. Bakalim kan verdim testin azizligine mi ugradim anlicam 1.5 saat sonra
İlk idrarla mi yaptın ben de mi yapsam ama ilk idrar daha iyi gibi diye dusundum=)Yok daha bat gelmedi bile 2 3 gün var. Bakalim kan verdim testin azizligine mi ugradim anlicam 1.5 saat sonra
Yok daha bat gelmedi bile 2 3 gün var. Bakalim kan verdim testin azizligine mi ugradim anlicam 1.5 saat sonra
Yarın net bişey görürsem kan veririm dayanamam galibaUmudum baya kırıldı ama bakalım neler olucak merakla bekliyorumsen napıcaksın kan mı yoksa bi kaç test daha mı
Evet aynen .amin insallahSiz hangi marka ile yapmıştınız prodoctor mu sizindeinşallah güzel haberler alırız değeriniz kat kat yükselir umarımm
Aslan pençesi içinde öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?