bence kesin faydası var hamile kalmadan önceki ay çayını içtim 3 gün o bile farkettirmiştir :) yumurtlamaya faydası çok inanıyorum ama bu ay ben nie bu kdr geciktim anlamıyorum
Ben şunu düşünüyorum yumurtlamadan şu kadar gün sonra adet gelir çatlamadan şu kadar gün sonra adet başlar diye net bir durum yok, bir döngüyü hesaplamak için tıbben deniyor elbette ama 14. Gün geriye saymak yumurtlama göstergesi kesin olmuyor ki bence düzenli adetlerde bile bu şekilde..ben bu ay regl 5 gün sürdü 9. gün yumurtladım gerçi 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu olmadım hala ama hamile de değilim. Erken yumurtlama diye buna deniyor sanırım kuzum
Canım bata 5 gün varken bende böyle diyordum hiç belirti yoktu 4 gün kala öğleden sonra göğüs hassasiyeti başladı sonrasında kasık ağrılarım kramplar falan işte bat yarın artık ak koyun kara koyun çıkar yarın sabah adet ağrıları mı yoksa gebelikten mi öğrenicemBurda benim gibi hiçbir şey hissetmeyip bata 5 gün kalan yok galiba herkesin belirtisi var
Hayır iki gündür yok bnde de bir iki kere gelmişti . İlk gbelikte 1 hafta sürmüştü ama nerdeyseC Chivas Regal canım senin iplik gibi olan akıntın devam ediyor mu? Benim bata 4 5 gün varken vardı o akıntı bat yarın iki gündür öyle bir akıntım yok beyaz sarı arası bi akıntım var
İğnenenin kaçıncı günü bugün ben iğne gününü saymadan 16. Günde regl oldum. Ben de doktordan geldim bu ay femara ile denicez. Sen ne yapacaksın bu ay reglin gelirseAma yumurtam 17-18 haziran gibi çatladı daha sonrada pek iliski yaşamadık sadece geçen hafta bi ilişkimiz oldu mümkün müdür ki böyle bir şey?
O zaman umut etmeye devamHayır iki gündür yok bnde de bir iki kere gelmişti . İlk gbelikte 1 hafta sürmüştü ama nerdeyse
Teşekkür ederim canım benim sen ne kadar oldu öğreneliCanım benim öyle çok belirtim yoktu sadece bende kabızlık vardı bide gögüs hassasiyeti sonra ögrendikten sonra kasık batmalarım oldu birde akıntım var bel agrım oluyor bat üzerinden benim 1 hafta geçmiş oldu bugün tam
Ak koyun olsun inşşşCanım bata 5 gün varken bende böyle diyordum hiç belirti yoktu 4 gün kala öğleden sonra göğüs hassasiyeti başladı sonrasında kasık ağrılarım kramplar falan işte bat yarın artık ak koyun kara koyun çıkar yarın sabah adet ağrıları mı yoksa gebelikten mi öğrenicem
Ben bat günüm birgün geçti öyle test yapıp ögrenmiştim canım şuan daha 6 gün oldu ögreneliTeşekkür ederim canım benim sen ne kadar oldu öğreneli
Aynen dün yazdım ne adet belirtisi vardı ne hamilelik bugün gogus sizlamasi ağrısı başladı birde ek adet dönemi yaşadığim bel ağrısı benimde 2 gün varCanım bata 5 gün varken bende böyle diyordum hiç belirti yoktu 4 gün kala öğleden sonra göğüs hassasiyeti başladı sonrasında kasık ağrılarım kramplar falan işte bat yarın artık ak koyun kara koyun çıkar yarın sabah adet ağrıları mı yoksa gebelikten mi öğrenicem
Aynen canım kısmet artık bakalım göreceğizTamam canım ben de ilk öyle tahmin ettim sma danışmak istedim :)) gelecek sefer kısmetiyle olacaktır ondan) henüz Temmuza yeni girdik nasılsa
17.günü canım adet hala yok. Doktor gene klomen+çatlatma iğnesi deneyelim dedi ekstra olarak sanırım birde duphaston kullandıracak. Bir daha olmazsa ya kendi haline bırak yada istersen aşılamaya geçelim dedi. Ama ben 1 sene dolmadan öyle şeyler düsünmüyorum zaten acelem yokİğnenenin kaçıncı günü bugün ben iğne gününü saymadan 16. Günde regl oldum. Ben de doktordan geldim bu ay femara ile denicez. Sen ne yapacaksın bu ay reglin gelirse
Benim de 13 gün beraber bekleriz artık biz sadece bi kere değerlendirebildik çok umudum yok ama olsunduBata 12 gün ay beklemek çok sıkıcı yaason 4 gün falan hiç gecmiyo hele
İnşallah canımO zaman umut etmeye devambende de 3 gün falan geldi sonradan şu 2 3 gündür yok yarın inşallah güzel bi ikinci çizgi görürüz Allahını izniyle
Bana da aşılama mı yapsak dedi ben bir kaç ay daha ilaçla deneyelim dedim. Pko dışında hiçbir sorun yok hormonlar normal yumurta büyüyo çatlıyo neden olmuyor anlamadım.Aynen canım kısmet artık bakalım göreceğizen azından adetim güzelce sökülse de rahatlasam
17.günü canım adet hala yok. Doktor gene klomen+çatlatma iğnesi deneyelim dedi ekstra olarak sanırım birde duphaston kullandıracak. Bir daha olmazsa ya kendi haline bırak yada istersen aşılamaya geçelim dedi. Ama ben 1 sene dolmadan öyle şeyler düsünmüyorum zaten acelem yok
.Hiç birşey hissetmiyorsun eğer acı falan olur diye düşünüyorsanHi birde rahim filmi çektirelim olmazsa dedi ondan da korkuyorum acıkcası
Bende anlamadım gerçektenBana da aşılama mı yapsak dedi ben bir kaç ay daha ilaçla deneyelim dedim. Pko dışında hiçbir sorun yok hormonlar normal yumurta büyüyo çatlıyo neden olmuyor anlamadım.
Gerçekten mi? Evet ben biraz ağrı oluyor diye duymuştum. Bir arkadasım cektirmisti karnı cok ağrımıştı..Hiç birşey hissetmiyorsun eğer acı falan olur diye düşünüyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?