Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk kez aldım, bitki çayı olduğundan olumludur dedim ve faydaları güzel diye düşündüm çok detaylı bilmiyorum ama kısmet

İlk idrarla mi yaptın ben de mi yapsam ama ilk idrar daha iyi gibi diye dusundum=)
Aynen ilk idrarla yaptim kansiz bence sabahi bekle ilk idrarla yap zaten gecikme olmadan cizgi gormek icin bi hal oluyoruz ilk idrar değilse daha az belirgin olabilir

Ben ilk kez aldım, bitki çayı olduğundan olumludur dedim ve faydaları güzel diye düşündüm çok detaylı bilmiyorum ama kısmet
bence kesin faydası var hamile kalmadan önceki ay çayını içtim 3 gün o bile farkettirmiştir :) yumurtlamaya faydası çok inanıyorum ama bu ay ben nie bu kdr geciktim anlamıyorum

Kızlar merhaba
Buraları çok uzun zamandır takip ediyorum paylaşımlarınız için teşekkürler Yaklaşık 2 yıllık evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık (ondan önce 6 ay korunduk onun öncesi 1 sene de vajinismustum maalesef) ancak henüz bir gelişme yok sadece eskiden hep 27-28 günde olan adet döngüm korunmayı bırakalı nedense 31 hatta bu ay 32 güne çıktı. Ben de ovülasyonla takip etmek istedim iki gün önce adetimin bittiği gün 6. Gününde test siparişim geldi denemek istedim merak ettiğimden ve T çizgisi koyu çıktı (bekledikçe silikleşmiş daha koyu görünüyordu ilk yaptığımda) regl bitmek üzereyken bu normal mi daha silik olması gerekiyor sanıyordum hatta adetten 5 gün sonra teste başlayın deniyor diye biliyordum T çizgisi çıkmaz ya da çok silik çıkar bu kadar erken diye düşünüyodum.Dün ve bugün de devam ettim bugün nerdeyse ikisi aynı koyulukta gibi geldi takvime göre daha 6 gün var ovulasyona, normal mi sizce şuan yumurtluyor olabilir miyim adetten 2 gün sonra?

Eklentiler

• 18E995A8-67C0-413F-BF01-1D2850BE1D16.webp
    114 KB · Görüntüleme: 42
Gebe arkadaslar sizlerinde akıntısı yumurta akı gibimi aradada beyaz iplik iplik? Bu 3. 1kürtajım var bir kızım ama sanırsın ilk

Gebe hanımlar, belirtileriniz de aniden gelip aniden giden kasık batmalarınız var mıydı? 5 gün önce test yaptım negatifti testim, fakat bugün karın ağrım var adet olacak gibi, aynı zamanda ara ara mide bulantısı, bel ağrısı ve akıntı da mevcut gerçekten şaşırıyorum

Ama yumurtam 17-18 haziran gibi çatladı daha sonrada pek iliski yaşamadık sadece geçen hafta bi ilişkimiz oldu mümkün müdür ki böyle bir şey?

Hali kırmızılar geldi benim canım 2 gün gecikmeli yeni bat 30 temmuz güncelleyebilir misin

ben bu ay regl 5 gün sürdü 9. gün yumurtladım gerçi 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu olmadım hala ama hamile de değilim. Erken yumurtlama diye buna deniyor sanırım kuzum

Bebek oluşmamasının nedeni rahim kalınlığı mı yoksa şuan artık rahim duvarı dökülecek adet gelecek diye mi böyle bir yorum yaptı acaba
Rahim duvarı dökülecek diye böyle dedi kuzum yanı adetin yaklaşmış dedi. Neden tutmadıgı konusunda bi fikri yoktu

Canım benim öyle çok belirtim yoktu sadece bende kabızlık vardı bide gögüs hassasiyeti sonra ögrendikten sonra kasık batmalarım oldu birde akıntım var bel agrım oluyor bat üzerinden benim 1 hafta geçmiş oldu bugün tam

bence kesin faydası var hamile kalmadan önceki ay çayını içtim 3 gün o bile farkettirmiştir :) yumurtlamaya faydası çok inanıyorum ama bu ay ben nie bu kdr geciktim anlamıyorum
Kızlar 2 aydır bendeki etkilerini sayayım size.. Gebelik oluşmadı ama biseyler var

Hayıt = erken yumurtlama yaptı 13 14 güne çekti yumurtlamayı , kistlere iyi geliyormuş ama doktora gitmediğim için bilmiyorum var mı yok mu

Aslan pençesi = yumurta geliştirici büyümesini sağladı

Ari sütü bal polen = yumurta besleyici büyütücü

Hangisi uyuyorsa size deneyin bence dozajı abartmadiktan sonra problem olmaz dedi aktar bana hepsinin günlük kullanımı belli.. Inşallah size yarar belki vesile olur gebe kalırsınız

Rahim duvarı dökülecek diye böyle dedi kuzum yanı adetin yaklaşmış dedi. Neden tutmadıgı konusunda bi fikri yoktu
Tamam canım ben de ilk öyle tahmin ettim sma danışmak istedim :)) gelecek sefer kısmetiyle olacaktır ondan ) henüz Temmuza yeni girdik nasılsa

Harika

ben bu ay regl 5 gün sürdü 9. gün yumurtladım gerçi 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu olmadım hala ama hamile de değilim. Erken yumurtlama diye buna deniyor sanırım kuzum
Çatlama gününden say canım adetin ondan sonraki 14.gün gelir

Aminn kuzum inşallahh Allah hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun inşallah bence de baldır polendir arı sütü hayır aslan pençesi çörek otu bunların hepsi işe yarıyor inşallah kist filan yapmasın çok güzel sonuçlar alalım.

Ne çayı canım o neye faydası varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…