Çatlama gününden say canım adetin ondan sonraki 14.gün gelir
Evet inan ovulasyonda çok net görüyorum yumurtlamayı bordo renk ile resmen ama hiç bir zaman 14 gün sonrasına olmuyorum çatlamadan saydım şimdi 18 de siliklekşmiş 19 da nerdeyse t de çizgi yok şimdi 1-2 gün içinde olurum sanırım bakalım sol tarafımda göbeğim mi desem kasığım mı nasıl seyriyo pıt pıt atıyo hani test yaptırmasam hamile filan mıyım acaba diyicem her şeyden belirti aradığım için:))Ben şunu düşünüyorum yumurtlamadan şu kadar gün sonra adet gelir çatlamadan şu kadar gün sonra adet başlar diye net bir durum yok, bir döngüyü hesaplamak için tıbben deniyor elbette ama 14. Gün geriye saymak yumurtlama göstergesi kesin olmuyor ki bence düzenli adetlerde bile bu şekilde..
Amiin inşallah hepimiz ki pozitif olsun bu grup komple mart anneleri grubuna gidelim inşallahhhAk koyun olsun inşşş
Az kalmış kız seninde ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAynen dün yazdım ne adet belirtisi vardı ne hamilelik bugün gogus sizlamasi ağrısı başladı birde ek adet dönemi yaşadığim bel ağrısı benimde 2 gün var
Korkulacak bişey yok canım ben anestezisiz çektirdim adet ağrısı çektim 1 dakika kadar sonra geçti yani anestezili yaptıranlar hiç bişey hissetmiyorlarmış zaten. İki türlü de rahat ol gözünde büyütecek kadar bi ağrısı yok yaniHi birde rahim filmi çektirelim olmazsa dedi ondan da korkuyorum acıkcası
Senin kadar heyecanla bekliyorum ya inşallah pozitif olur1 1.5 saate çıkar dediler 2 saat oldu henüz yok çok zor beklemek
1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynatıp içtim kuzum akşam içtim ben sadece şu anda da hayıt tohumu içeren c life kullanıyorum bakalım artık:)Ne çayı canım o neye faydası varmış.
Film çektir korkma bence, gelecek ay bebiş gelmezse ben de çektirmeyi planlıyorum canım.Aynen canım kısmet artık bakalım göreceğizen azından adetim güzelce sökülse de rahatlasam
17.günü canım adet hala yok. Doktor gene klomen+çatlatma iğnesi deneyelim dedi ekstra olarak sanırım birde duphaston kullandıracak. Bir daha olmazsa ya kendi haline bırak yada istersen aşılamaya geçelim dedi. Ama ben 1 sene dolmadan öyle şeyler düsünmüyorum zaten acelem yok
Anladım canım galiba ben tam bat günü yapmıştımBen bat günüm birgün geçti öyle test yapıp ögrenmiştim canım şuan daha 6 gün oldu ögreneli
Ovulasyon testine adetin bittiği gün başla hemen canım.. Benim daha adetim bitmeden pik gördüm iki ay önceKızlar bu ay ovulasyon takibini ilk kez yapacağım iki ay takvim yöneteni denedim adetim düzenli olmasına rağmen henüz bebiş gelmedi ama takvim yönteminde yumurtlama günü sonrası değerlendirmedim hiç hem debu işte önemli olan gün aşırı ilişki hemen güvenip bırakmamak gerekiyor bana kalırsa
Olur canım ben adetim bitmeden pik gördüm..Kızlar merhaba
Buraları çok uzun zamandır takip ediyorum paylaşımlarınız için teşekkürlerYaklaşık 2 yıllık evliyim 3 aydır korunmayı bıraktık (ondan önce 6 ay korunduk onun öncesi 1 sene de vajinismustum maalesef) ancak henüz bir gelişme yok sadece eskiden hep 27-28 günde olan adet döngüm korunmayı bırakalı nedense 31 hatta bu ay 32 güne çıktı. Ben de ovülasyonla takip etmek istedim iki gün önce adetimin bittiği gün 6. Gününde test siparişim geldi denemek istedim merak ettiğimden ve T çizgisi koyu çıktı (bekledikçe silikleşmiş daha koyu görünüyordu ilk yaptığımda) regl bitmek üzereyken bu normal mi daha silik olması gerekiyor sanıyordum hatta adetten 5 gün sonra teste başlayın deniyor diye biliyordum T çizgisi çıkmaz ya da çok silik çıkar bu kadar erken diye düşünüyodum.Dün ve bugün de devam ettim bugün nerdeyse ikisi aynı koyulukta gibi geldi takvime göre daha 6 gün var ovulasyona, normal mi sizce şuan yumurtluyor olabilir miyim adetten 2 gün sonra?
Ben gecirmistim . Testte cok silik pozitifi gördüm 2gün sonra tekrar yaptım daha silikti kan verdim 3.26 idi 2gün sonrada 2.72 sonrada baktırmadım adetide bi sonraki gün oldum normal olduKizlar aranizda kimyasal gebelik geciren var mi? Adetiniz nasil gecti acaba bilgi verebilecek olan varsa cok sevinirim zira supheleniyorum
Canım gene olmazsa belki bir ayda ilaçsız deneyecegim olmazsa artık eylül gibi çektirirm artıkFilm çektir korkma bence, gelecek ay bebiş gelmezse ben de çektirmeyi planlıyorum canım.
insallah kuzum ne bileyim arkadasıma biz gece acile götürüp ağrı kesici igne falan vurdurmuştuk.Korkulacak bişey yok canım ben anestezisiz çektirdim adet ağrısı çektim 1 dakika kadar sonra geçti yani anestezili yaptıranlar hiç bişey hissetmiyorlarmış zaten. İki türlü de rahat ol gözünde büyütecek kadar bi ağrısı yok yani
Sonucların cıktı mı canım?1 1.5 saate çıkar dediler 2 saat oldu henüz yok çok zor beklemek
Canım imkanın varsa anestezili yaptır o zaman korkup kasarkan daha da zorlaşabilir işlem. Birde doğru sonuç alamazsın kendini kastığın içinCanım gene olmazsa belki bir ayda ilaçsız deneyecegim olmazsa artık eylül gibi çektirirm artık
insallah kuzum ne bileyim arkadasıma biz gece acile götürüp ağrı kesici igne falan vurdurmuştuk.
Zaten anestezisiz mümkün değil benım yaptırmamCanım imkanın varsa anestezili yaptır o zaman korkup kasarkan daha da zorlaşabilir işlem. Birde doğru sonuç alamazsın kendini kastığın için
Ben 3 gün değerlendirdimde noldu benimde umut yok canım çatlama günü de değerlendirdim. Ay bilmiyorum ya pek beklentim yok. Bu ayda olmazsa artık başka şeyler araştırmayı düşünüyorum böyle nereye kadar gidicek bilmiyorum. Artık tüpler falan mı kapalı diye düşünmeye başladımBenim de 13 gün beraber bekleriz artık biz sadece bi kere değerlendirebildik çok umudum yok ama olsundu
Ay ne bileyim özel konusmamızda ismi yok olmuş korktum birdenBan yediği için bulamiyor olabilir misin üyeliğini iptal ettirmez çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?