Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama gününden say canım adetin ondan sonraki 14.gün gelir
Evet inan ovulasyonda çok net görüyorum yumurtlamayı bordo renk ile resmen ama hiç bir zaman 14 gün sonrasına olmuyorum çatlamadan saydım şimdi 18 de siliklekşmiş 19 da nerdeyse t de çizgi yok şimdi 1-2 gün içinde olurum sanırım bakalım sol tarafımda göbeğim mi desem kasığım mı nasıl seyriyo pıt pıt atıyo hani test yaptırmasam hamile filan mıyım acaba diyicem her şeyden belirti aradığım için:))

Aynen dün yazdım ne adet belirtisi vardı ne hamilelik bugün gogus sizlamasi ağrısı başladı birde ek adet dönemi yaşadığim bel ağrısı benimde 2 gün var
Az kalmış kız seninde ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Hi birde rahim filmi çektirelim olmazsa dedi ondan da korkuyorum acıkcası
Korkulacak bişey yok canım ben anestezisiz çektirdim adet ağrısı çektim 1 dakika kadar sonra geçti yani anestezili yaptıranlar hiç bişey hissetmiyorlarmış zaten. İki türlü de rahat ol gözünde büyütecek kadar bi ağrısı yok yani

Film çektir korkma bence, gelecek ay bebiş gelmezse ben de çektirmeyi planlıyorum canım.

Ovulasyon testine adetin bittiği gün başla hemen canım.. Benim daha adetim bitmeden pik gördüm iki ay önce

Olur canım ben adetim bitmeden pik gördüm..
Bu tam değil ama bu akşam yada yarın tam pik görürsün bence.. Akşam 7 gibi tekrar test yap bakalım nasıl çıkacak

Kizlar aranizda kimyasal gebelik geciren var mi? Adetiniz nasil gecti acaba bilgi verebilecek olan varsa cok sevinirim zira supheleniyorum
Ben gecirmistim . Testte cok silik pozitifi gördüm 2gün sonra tekrar yaptım daha silikti kan verdim 3.26 idi 2gün sonrada 2.72 sonrada baktırmadım adetide bi sonraki gün oldum normal oldu

Film çektir korkma bence, gelecek ay bebiş gelmezse ben de çektirmeyi planlıyorum canım.
Canım gene olmazsa belki bir ayda ilaçsız deneyecegim olmazsa artık eylül gibi çektirirm artık
insallah kuzum ne bileyim arkadasıma biz gece acile götürüp ağrı kesici igne falan vurdurmuştuk.

Canım gene olmazsa belki bir ayda ilaçsız deneyecegim olmazsa artık eylül gibi çektirirm artık

insallah kuzum ne bileyim arkadasıma biz gece acile götürüp ağrı kesici igne falan vurdurmuştuk.
Canım imkanın varsa anestezili yaptır o zaman korkup kasarkan daha da zorlaşabilir işlem. Birde doğru sonuç alamazsın kendini kastığın için

Canım imkanın varsa anestezili yaptır o zaman korkup kasarkan daha da zorlaşabilir işlem. Birde doğru sonuç alamazsın kendini kastığın için
Zaten anestezisiz mümkün değil benım yaptırmam birkaç ay daha takılayımda böyle bakalım kısmet kuzum

Benim de 13 gün beraber bekleriz artık biz sadece bi kere değerlendirebildik çok umudum yok ama olsundu
Ben 3 gün değerlendirdimde noldu benimde umut yok canım çatlama günü de değerlendirdim. Ay bilmiyorum ya pek beklentim yok. Bu ayda olmazsa artık başka şeyler araştırmayı düşünüyorum böyle nereye kadar gidicek bilmiyorum. Artık tüpler falan mı kapalı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…