Sen 1 2 güne olursun adet çatlamadan sonra gelir bugün yarınEvet inan ovulasyonda çok net görüyorum yumurtlamayı bordo renk ile resmen ama hiç bir zaman 14 gün sonrasına olmuyorum çatlamadan saydım şimdi 18 de siliklekşmiş 19 da nerdeyse t de çizgi yok şimdi 1-2 gün içinde olurum sanırım bakalım sol tarafımda göbeğim mi desem kasığım mı nasıl seyriyo pıt pıt atıyo hani test yaptırmasam hamile filan mıyım acaba diyicem her şeyden belirti aradığım için:))
Tamam canim=/
yok çıkmadı heyecandan stresten ateşim 37.5 oldu yanarak bekliyorumSonucların cıktı mı canım?
evet 24 saati dolmadı mıKızlar @zahrada nerede üyeliğini bulamadım
Ya bide rahim filmi çektirip tüpler açık olursa boşuna çektirdim hissiyatıZaten anestezisiz mümkün değil benım yaptırmambirkaç ay daha takılayımda böyle bakalım kısmet kuzum
Niyeyse elemisim coktan=)
Tamamen silinmez çünkü lh hormonu vücutta her zaman bulunuyor bu siliklik gayet normalEki Görüntüle 2881491 kızlar adete 9 gün var ovulasyon bu şekilde niye tamamen silinmedi ki
Bende de oluyor ne tersleme hemde elimde değil o an farkında olmuyorumBen de çok sinirliyim yadün durduk yere eşime de sarıyodum garibim diyo ki sen niye sinirlisin hormonlar mı? Kıyamam şimdi düşününce daha çok üzüldüm geliyor gelmekte olan kesinn dalgalı ruh halleri adeta
İnşallah bu ay olacak canım son güne kadar yelkenleri suya indirmek yokBen 3 gün değerlendirdimde noldu benimde umut yok canım çatlama günü de değerlendirdim. Ay bilmiyorum ya pek beklentim yok. Bu ayda olmazsa artık başka şeyler araştırmayı düşünüyorum böyle nereye kadar gidicek bilmiyorum. Artık tüpler falan mı kapalı diye düşünmeye başladım
Ama daha önce yaptigimda çizgi bile çıkmiyodu hiç 2 gün önce cizgi bile cıkmamıstiTamamen silinmez çünkü lh hormonu vücutta her zaman bulunuyor bu siliklik gayet normal
Canım bakalım bu ay birkaç şeyi farklı deneyecegim ben. Yumurta catlayana kadar 2 hafta beklemek yerine 3 günde bir iliski mesela. İlk catladıgı gün doggy denemeyi düsünüyorum bu sefer. Ve gene 3 gün üst üste iliski denicem catlsma zamanı. Sonrada gün asırı iliski. Bide esime cig kabak cekirdegi,ceviz ve bitter cikolata yedireceğim. Kendimde avokado yiyecegim catlamadan sonraYa bide rahim filmi çektirip tüpler açık olursa boşuna çektirdim hissiyatıüzülürüm ben keşke cektirmeseydim acıkmış zaten diye o yüzden bekletiyorum bende ama bilemedim
Geç döllenmedir belki, 2 gün sonra tekrarla kan testini canımMerhaba kızlar :)
bi kaç gün önce test sonucumu atmıştım silik çizgi vardı
bugün kan tahlili sonucum çıktı 56.7
adetim 9 gün geçti bugün sonuç düşük mü acaba
Ayni sekilde bende testte silik gordum 5 gun sonra adet oldum ama cok sancili gecirdim pihti seklindeydi hep bugun son gunu olmasi lazim ama sanki 2.gunu gibi kanamam devam ediyo durmadi. Gerdi beni bu durum bayaBen gecirmistim . Testte cok silik pozitifi gördüm 2gün sonra tekrar yaptım daha silikti kan verdim 3.26 idi 2gün sonrada 2.72 sonrada baktırmadım adetide bi sonraki gün oldum normal oldu
Kimyasal geçirmişsin o zaman kuzum sendeAyni sekilde bende testte silik gordum 5 gun sonra adet oldum ama cok sancili gecirdim pihti seklindeydi hep bugun son gunu olmasi lazim ama sanki 2.gunu gibi kanamam devam ediyo durmadi. Gerdi beni bu durum baya
büyük bi ihtimal öyle gibi duruyor canım adetim 3 gün geçtikten sonra teste negatif çıkmıştı daha sonra silik çizgi çıktıGeç döllenmedir belki, 2 gün sonra tekrarla kan testini canım
Diz dirsek pozisyonunu dene bencede işe yaradığını düşünüyorum ben bu ay 3 günü hep öyle değerlendirdim bakalım faydası olmuş muCanım bakalım bu ay birkaç şeyi farklı deneyecegim ben. Yumurta catlayana kadar 2 hafta beklemek yerine 3 günde bir iliski mesela. İlk catladıgı gün doggy denemeyi düsünüyorum bu sefer. Ve gene 3 gün üst üste iliski denicem catlsma zamanı. Sonrada gün asırı iliski. Bide esime cig kabak cekirdegi,ceviz ve bitter cikolata yedireceğim. Kendimde avokado yiyecegim catlamadan sonra
Benim yarından itibaren başlamam gerek öyleyse ama elimde 10 adet var ve tatile çıkıyoruz, gelecek çarşambadan itibaren başlarım dedim, 4 gün sürüyor benim regl zaten 9. Günden sonra başlarımOvulasyon testine adetin bittiği gün başla hemen canım.. Benim daha adetim bitmeden pik gördüm iki ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?