Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen 1 2 güne olursun adet çatlamadan sonra gelir bugün yarın

Zaten anestezisiz mümkün değil benım yaptırmam birkaç ay daha takılayımda böyle bakalım kısmet kuzum
Ya bide rahim filmi çektirip tüpler açık olursa boşuna çektirdim hissiyatı üzülürüm ben keşke cektirmeseydim acıkmış zaten diye o yüzden bekletiyorum bende ama bilemedim

Bende de oluyor ne tersleme hemde elimde değil o an farkında olmuyorum

Hali kuzum benide eleyebilirsin, bat 5 temmuzdu ama lekem geldi atesimde düştü zaten yarın sokulurum büyük ihtimalle

İnşallah bu ay olacak canım son güne kadar yelkenleri suya indirmek yok

Merhaba kızlar :)
bi kaç gün önce test sonucumu atmıştım silik çizgi vardı
bugün kan tahlili sonucum çıktı 56.7
adetim 9 gün geçti bugün sonuç düşük mü acaba

Ya bide rahim filmi çektirip tüpler açık olursa boşuna çektirdim hissiyatı üzülürüm ben keşke cektirmeseydim acıkmış zaten diye o yüzden bekletiyorum bende ama bilemedim
Canım bakalım bu ay birkaç şeyi farklı deneyecegim ben. Yumurta catlayana kadar 2 hafta beklemek yerine 3 günde bir iliski mesela. İlk catladıgı gün doggy denemeyi düsünüyorum bu sefer. Ve gene 3 gün üst üste iliski denicem catlsma zamanı. Sonrada gün asırı iliski. Bide esime cig kabak cekirdegi,ceviz ve bitter cikolata yedireceğim. Kendimde avokado yiyecegim catlamadan sonra

Merhaba kızlar :)
bi kaç gün önce test sonucumu atmıştım silik çizgi vardı
bugün kan tahlili sonucum çıktı 56.7
adetim 9 gün geçti bugün sonuç düşük mü acaba
Geç döllenmedir belki, 2 gün sonra tekrarla kan testini canım

Ben gecirmistim . Testte cok silik pozitifi gördüm 2gün sonra tekrar yaptım daha silikti kan verdim 3.26 idi 2gün sonrada 2.72 sonrada baktırmadım adetide bi sonraki gün oldum normal oldu
Ayni sekilde bende testte silik gordum 5 gun sonra adet oldum ama cok sancili gecirdim pihti seklindeydi hep bugun son gunu olmasi lazim ama sanki 2.gunu gibi kanamam devam ediyo durmadi. Gerdi beni bu durum baya

Ayni sekilde bende testte silik gordum 5 gun sonra adet oldum ama cok sancili gecirdim pihti seklindeydi hep bugun son gunu olmasi lazim ama sanki 2.gunu gibi kanamam devam ediyo durmadi. Gerdi beni bu durum baya
Kimyasal geçirmişsin o zaman kuzum sende

Diz dirsek pozisyonunu dene bencede işe yaradığını düşünüyorum ben bu ay 3 günü hep öyle değerlendirdim bakalım faydası olmuş mu

Ovulasyon testine adetin bittiği gün başla hemen canım.. Benim daha adetim bitmeden pik gördüm iki ay önce
Benim yarından itibaren başlamam gerek öyleyse ama elimde 10 adet var ve tatile çıkıyoruz, gelecek çarşambadan itibaren başlarım dedim, 4 gün sürüyor benim regl zaten 9. Günden sonra başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…