Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yap çpk silik çıkarsa ertesi gün yapma.. İki günde 1gibi yani

Canım ilk başından beri gün aşırı ilişki bata kadar gerekli, ben hep böyle inanıyorum iki aydır özgüvenden yapmadım ama bu ay kısmetse ben de bunu deneyeceğim. Çiğ kabak kesin erkekler için onu al mutlaka kendime de problem olmamasına rağmen Aslan pençesi aldım. Temmuz bizim olacak kısmetse Z zahrada yı meraktayım

İnsallah bizim olur kuzumm Amin

Çiğ kabak bende denemeyi düşünüyorum nerden alıcaksınız erkeklere lazım en iyi spermleri bulmamız gerek

Hamile kaldığım ay 23 ovulasyon pik 24 çatlamaydı ben 18-20-22-23-24-25-28-29-30 değerlendirmişim. Ne kadar çok o kadar iyi diye düşünmüşsem demek:)))) Ne yalan söyliyim yeniden deneyeli 2 ay oldu ve o kdr verimli değerlendiremiyorum, göreve dönünce sıkılıyo insan bi de sıcak uff:) Eşlere keçiboynuzu özü, suyu ya da pekmezi yedirin her akşam kızlar ben eşime keçiboynuzu özü veriyorum.

İnşallah bu ay olacak canım son güne kadar yelkenleri suya indirmek yok
Dulciana inşallah canım hepberaber şu çift çizgiyi görelim

Jannacim bende bu ay öyle yaptım 3 gün peş peşe ve doggy yaptım hep bakalım 1ini sabah ilişki yaptım. Evet yumurtlama gününe kadar 7 gün bekleme çok bayatlar sperm. 3 gün kafii. Bende bitter ve keçiboynuzu dayadım bu ay ekstra kabak çekirdeği yapıcam inşallah tutar

Merhaba kızlar :)
bi kaç gün önce test sonucumu atmıştım silik çizgi vardı
bugün kan tahlili sonucum çıktı 56.7
adetim 9 gün geçti bugün sonuç düşük mü acaba
Geç döllenme olabilir mi acaba sen rakama takılma kuzum 2 gün sonra aynı saatte, aynı yerde kan ver artışın %60 üstü olmalı

Canım günlere takılma başta bende 5 gün üst üste olsun falan kafasindayim hem göreve dönüyor hemde erkekte sperm çıksa bile iyice verimsiz kalıyor. Max 3 gün üst üste gerisi gün aşırı ben böyle buldum çözümü.. hatta ve hatta hiiç üst üste olmadan hep gün aşırı bile yeterli diyo doktorlar kaçırmak için 3 4 gün ilişki olmaması gerek ancak o zaman kaçar

Adetin nasıl oldu canım ayıptır sorması? Merak ettim
2 gun gecikmeyle oldu canim normalde de sancili geciririm ama bu ay ne karin sisligim indi ne agrim kesildi full devam. Birde 2. 3. gunu gibi bi pihti atana kadar agrim kesilmezdi onu atinca duzelirdi bu ay baya madeni para buyuklugunde pihtilar attim nerdeyse kanamamin tamami oyle geldi. Ayiptir soylemesi tuvalete oturdugum an surekli pihti dusurdum. Bugun 5.gunum son gunum olmasi lazim damla damla gelirdi normalde. Sanki daha yeni baslamista sokulmeye calisiyo gibi kanamam var.

Bende anlamadım gerçekten bu ay eşime çiğ kabak çekirdeği ve bitter çikolata yediricem bol bol bakalım belki faydası olur. Sana duphaston kullandıracak mı?
Yok sadece femara kullan dedi. Bu ay eşim kaç paket bitter yemiştir saymadım ama etkiliymiş bitter denemekte fayda var ben de keçiboynuzu özü falan alayım diyorum bu ayda onu da iyi diyorlar.

Evet kesinlikle evlenince ilk 3 ay öyle denemiştim olmayınca 4. ay böyle denedim o da tuttu ama alakası yok tabi yeterki yumurtlama da hazırda sperm bulunsun regl olduktan sonra gün aşırı deniycem hep pik çatlama ve sonrasını üst üste değerlendricem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…