Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz 14 gün beklemistik baya bayatlattık herhalde hayırsız cıktı spermler baska bi acıklama bulamıyorum

Benim 1 tanesi açık ama olsa böyle de olurdu olmayınca olmuyo valla nasip beklicez mecbur

Biz 14 gün beklemistik baya bayatlattık herhalde hayırsız cıktı spermler baska bi acıklama bulamıyorum
Geçen ay bizde bir hafta beklettik ya olmadı bu ay gün yumurtlamaya yakın başlayıp aşırı devam ettik. Gerçi doktorum 7 gün ilişki olmadı deyince sorun olmaz demişti

ediyorum hepinize canım ❤ yok daha bat gelmemişti bile 4 ya da 5 temmuzda olmam gerekiyodu. bugüne kadar da hiç belirtim yoktu önce sabah silik de olsa çizgiyi gördüm sonra yolda giderken midem bulandı, dönüşte kasığımda tek taraflı bacağımdan yukarı doğru çekilen bir ağrı başladı. göğüs hassasiyetim falan da yok.

ben bu ay regl 5 gün sürdü 9. gün yumurtladım gerçi 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu olmadım hala ama hamile de değilim. Erken yumurtlama diye buna deniyor sanırım kuzum
Anladım demek ki olabiliyor zaten her iki tarafta da sancılarım var adet sonrası böyle olmazdım aslında demek ki yumurtlamadan inşallah kist bişey değildir aklıma o da gelmedi değil :/

Olur canım ben adetim bitmeden pik gördüm..
Bu tam değil ama bu akşam yada yarın tam pik görürsün bence.. Akşam 7 gibi tekrar test yap bakalım nasıl çıkacak
Öyle mi kuzum hiç bilmiyordum bak ilk kez deniyorum ben de bu testleri akşam da yapayım o zaman, yine böyle çıkarsa daha koyu T çıkmasını bekleyip o günü ve sonraki 3 günü mü değerlendirmek gerekiyordu?

Aksam yapacaksan 20 22 arası yap canım 2 3 saat öncesinden sıvı almayı keserek

Kızlar bir tane ovulasyonum kalmıştı denedim böyle çıktı ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20210702_164700.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…