edicem hepinize her günsağlıkla artar değerin inşallah bebisi kucağına almak nasip olur bizede dua et
Ayy hadi gözün aydın inşallah sağlıklı şekilde ilerler gebeliğin canım darısı da başımıza inşallah❤ yarın sabah test yapıcam bana da dua et en hayırlısı olsun benim içindedeğerim 62,20
Biz 14 gün beklemistik baya bayatlattık herhalde hayırsız cıktı spermler baska bi acıklama bulamıyorum@Dulciana inşallah canım hepberaber şu çift çizgiyi görelim
Jannacim bende bu ay öyle yaptım 3 gün peş peşe ve doggy yaptım hep bakalım 1ini sabah ilişki yaptım. Evet yumurtlama gününe kadar 7 gün bekleme çok bayatlar sperm. 3 gün kafii. Bende bitter ve keçiboynuzu dayadım bu ay ekstra kabak çekirdeği yapıcam inşallah tutar
Kabak çekirdeğide deneyim mutlaka canım ve ceviz bademYok sadece femara kullan dedi. Bu ay eşim kaç paket bitter yemiştir saymadımama etkiliymiş bitter denemekte fayda var ben de keçiboynuzu özü falan alayım diyorum bu ayda onu da iyi diyorlar.
50-60 larda çıkıcakmış gibi geliyo bana
nee yine miideğerim 62,20
Benim 1 tanesi açık ama olsa böyle de olurdu olmayınca olmuyo valla nasip beklicez mecburBen 3 gün değerlendirdimde noldu benimde umut yok canım çatlama günü de değerlendirdim. Ay bilmiyorum ya pek beklentim yok. Bu ayda olmazsa artık başka şeyler araştırmayı düşünüyorum böyle nereye kadar gidicek bilmiyorum. Artık tüpler falan mı kapalı diye düşünmeye başladım
Hayırlı olsunn Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinndeğerim 62,20
Geçen ay bizde bir hafta beklettik ya olmadı bu ay gün yumurtlamaya yakın başlayıp aşırı devam ettik. Gerçi doktorum 7 gün ilişki olmadı deyince sorun olmaz demiştiBiz 14 gün beklemistik baya bayatlattık herhalde hayırsız cıktı spermler baska bi acıklama bulamıyorum
Tamam canim =/Hali kuzum benide eleyebilirsin, bat 5 temmuzdu ama lekem geldi atesimde düştü zaten yarın sokulurum büyük ihtimalle
çok teşekkür ederimm inşallah darısı hepinizin başına bekleyenler temmuza, bu ayı geride bırakanlar önümüzdeki aya ❤Hayırlı olsunsağlıklı gebelik olur inşallah
ediyorum hepinize canım ❤ yok daha bat gelmemişti bile 4 ya da 5 temmuzda olmam gerekiyodu. bugüne kadar da hiç belirtim yoktu önce sabah silik de olsa çizgiyi gördüm sonra yolda giderken midem bulandı, dönüşte kasığımda tek taraflı bacağımdan yukarı doğru çekilen bir ağrı başladı. göğüs hassasiyetim falan da yok.Ayy hadi gözün aydın inşallah sağlıklı şekilde ilerler gebeliğin canım darısı da başımıza inşallah❤ yarın sabah test yapıcam bana da dua et en hayırlısı olsun benim içindesenin bat geçmiş miydi?
Anladım demek ki olabiliyor zaten her iki tarafta da sancılarım var adet sonrası böyle olmazdım aslında demek ki yumurtlamadan inşallah kist bişey değildir aklıma o da gelmedi değil :/ben bu ay regl 5 gün sürdü 9. gün yumurtladım gerçi 14 gün sonra regl olmam gerekiyordu olmadım hala ama hamile de değilim. Erken yumurtlama diye buna deniyor sanırım kuzum
Yok bence her gün yap benim çok silikken birden pik oldu 2 aydirTamam bir tane yanıma alayım o zaman
Öyle mi kuzum hiç bilmiyordum bak ilk kez deniyorum ben de bu testleri akşam da yapayım o zaman, yine böyle çıkarsa daha koyu T çıkmasını bekleyip o günü ve sonraki 3 günü mü değerlendirmek gerekiyordu?Olur canım ben adetim bitmeden pik gördüm..
Bu tam değil ama bu akşam yada yarın tam pik görürsün bence.. Akşam 7 gibi tekrar test yap bakalım nasıl çıkacak
Aksam yapacaksan 20 22 arası yap canım 2 3 saat öncesinden sıvı almayı keserekÖyle mi kuzum hiç bilmiyordum bak ilk kez deniyorum ben de bu testleri akşam da yapayım o zaman, yine böyle çıkarsa daha koyu T çıkmasını bekleyip o günü ve sonraki 3 günü mü değerlendirmek gerekiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?