Hayırlı olsun canım saglikla kucağına almak nasip olur inşallahdeğerim 62,20
Yok yumurtlama ağrısı canım testi tekrarla pike yakın gözüküyo ikisi eşit koyulukta ya da t c den koyu olduğunda o gün ve sonraki 2 günü değerlendir kuzumAnladım demek ki olabiliyor zaten her iki tarafta da sancılarım var adet sonrası böyle olmazdım aslında demek ki yumurtlamadan inşallah kist bişey değildir aklıma o da gelmedi değil :/
C ile t ya aynı koyuluk ta yada t daha koyu olmalı..Öyle mi kuzum hiç bilmiyordum bak ilk kez deniyorum ben de bu testleri akşam da yapayım o zaman, yine böyle çıkarsa daha koyu T çıkmasını bekleyip o günü ve sonraki 3 günü mü değerlendirmek gerekiyordu?
Canim bat günün durumlar nedir?Bende henüz regl olmadım 3 gündür sadece sabahları peçeteye gelen kahverengi akıntı var regl olmayı bekliyorum, ilk defa ovulasyon yapacağım diye çok heyecanlıyım, hergün çift çizgi görücem ne güzel
Pik olmayanda hamileymiş bence değişiyor kişiye gore=/Kızlar bir tane ovulasyonum kalmıştı denedim böyle çıktı ne diyorsunuz
Benim de aynıOf adetim hala sökülmedi yok gelmiyor acaba tarlusal mı alsam kızlar?
Pik olmayanda hamileymiş bence değişiyor kişiye gore=/
amaaan arada olur öyle napalım hemen bi gülücük bi öpücük tamam gönüller hoş edilirBende de oluyor ne tersleme hemde elimde değil o an farkında olmuyorum
Oh ne güzel haber maşallahdeğerim 62,20
Evet ben de ordan aldımFile markette buldum ben çiğ iç kabak içi bende yarım avuç yediriyorum :)
Alma canım, hormonlarını rahat bırak onlar sana dönecektirOf adetim hala sökülmedi yok gelmiyor acaba tarlusal mı alsam kızlar?
Seninki pik değil gibi geldi ondan dedim pik miydi bilemedimkiHaklısın neyse ben umutlanmiyim olmayabilir
2 gün daha bekleyecegim bakalımBenim de aynıalma bence kuzum az daha mı beklesen
Canım hayırlı olsundeğerim 62,20
Pik değildi canımSeninki pik değil gibi geldi ondan dedim pik miydi bilemedimki
Cnm sen bilirsin ama çok gecikmediyse bence alma hormonlarına müdahale etmemek daha iyi gibiOf adetim hala sökülmedi yok gelmiyor acaba tarlusal mı alsam kızlar?
Maşallah inşallah güzel ilerleredicem hepinize her gündaha algılayamadım aptal gibiyim valla. umarım düzgün artış olur perşembe de ultrason randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?