Senin 5. Denemen mı canım daha önce kimsayal falan olmusmuydu ilk defa mı tuttu??ediyorum hepinize canım ❤ yok daha bat gelmemişti bile 4 ya da 5 temmuzda olmam gerekiyodu. bugüne kadar da hiç belirtim yoktu önce sabah silik de olsa çizgiyi gördüm sonra yolda giderken midem bulandı, dönüşte kasığımda tek taraflı bacağımdan yukarı doğru çekilen bir ağrı başladı. göğüs hassasiyetim falan da yok.
Ayyy gebelik sandım kalpten gidiyodumKızlar bir tane ovulasyonum kalmıştı denedim böyle çıktı ne diyorsunuz
Tamam canim bat ne zamanKızlar merhaba 6 ay önce 16 haftalık triploidi tanısı almış bir ölü doğum yaptım. Bu ay inşallah tekrar deneyeceğiz benide alın listeye hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Degil sabretty yukselecek demekkiiMerhaba kızlar ben düzensiz adet gören biriyim 23-30-31 arasında gider gelir gecen buraya kanlı akıntı oldugunu yazmısrım test yapmıstım erken gebelikte cıktı coook silik ama ısıklarla anca görülür dünde kan verdim 2.30 cıktı 9 temmuzda batım sizcede cok dusuk degilmi
Canım söktürücü falan alma bekle olursun zaten klomen ve iğne kullandın adetin kendi sökülsun daha hormon almasın vücutOf adetim hala sökülmedi yok gelmiyor acaba tarlusal mı alsam kızlar?
Bende sana yazmak için foruma girmiştimCanim bat günün durumlar nedir?
Insallah canım akşam ekleyimBende sana yazmak için foruma girmiştimtam günümde regl oldum yeni batım 27 temmuz, bekleyin bizi koç bebekleri gümbür gümbür geleceğiz inşallah
Benim 2 sene olduMasallah hamisler hep 2 3 4 ay da olmuşlar oh=) demekki ben de sıkıntı var=)
Olur insallah çok zor bir şey allaahim yardım etsin bizeBenim 2 sene olduolmuyo daha dur =)
Beynimizi sildirelim takmaktan olmiyor=/Canım yanlız değilsin valla bende aynı
Oyh kuzu valla artık sıkıldım desem yalan olmaz =)Olur insallah çok zor bir şey allaahim yardım etsin bize
Tebrikler canım.. Sağlıkla ilerlesin inşallah.. Allah bize de nasip etsin. Bende kızımda bata 4 kala 66 ile öğrenmiştimediyorum hepinize canım ❤ yok daha bat gelmemişti bile 4 ya da 5 temmuzda olmam gerekiyodu. bugüne kadar da hiç belirtim yoktu önce sabah silik de olsa çizgiyi gördüm sonra yolda giderken midem bulandı, dönüşte kasığımda tek taraflı bacağımdan yukarı doğru çekilen bir ağrı başladı. göğüs hassasiyetim falan da yok.
Bilmiyorum ama olabilir heleki bu ara çok takıyorum artık rüyalarıma bile girmeye başladı . Ama kafadan da çıkmıyor ki off bide sıcaklar geldiBeynimizi sildirelim takmaktan olmiyor=/
Aynen çok sıcak bayilcamBilmiyorum ama olabilir heleki bu ara çok takıyorum artık rüyalarıma bile girmeye başladı . Ama kafadan da çıkmıyor ki off bide sıcaklar geldihiç çekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?