Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah allah yiyecekler bizi batırıyor bir de hep hormon=/

Canım ne ilacı kullandın . Yine kadın doğum Dr una mi yönlendirdi

Bugün şafak 8 belirti vs var mı sende kuzum ? Benim göğüslerde dolgunluk var ama ağrı yok bazen kasığım batıyo belime bi sızı girip gidiyo beynim oyun oynuyosa oscar vericem artık
Var mı bir gelişme canım ben de hiç bir belirti yok. Sanırım bu ay yine bana hüsran inşallah senin güzel haberini alırız

Cnm sen bilirsin ama çok gecikmediyse bence alma hormonlarına müdahale etmemek daha iyi gibi
Canım öyle diyosun ama geçen ayda sadece lekelenerek adet oldum bu ayda öyle olursam zaten cocuk ertelerim çünkü üstümde yemin ederim bu olay 3 kg ödem biriktirdi…

Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahım sizin yumurtlama ve çatlama ne zamandı Benımde bat yumurtlamaya göre 5 temmuz, çatlamaya göre 6 temmuz nedense olmadı hissinden dolayı test yapmaya korkuyorum siz hangi testle öğrendiniz aceba

Canım ne ilacı kullandın . Yine kadın doğum Dr una mi yönlendirdi
Klomen ve çatlama iğnesi kullanmıstım kuzu
Bu ay ilk defa denedik
Aslında yumurta 20 mm kadar olmustu rahimde çok güzel kalınlaşmıstı
Günleride iyi değerlendirdik dikkat ettim vs
Ama olmadı
Koç üniversitesinde bi doktor varmıs
Bu alanda çok iyiymiş
Ona bi gidin bakalım dedi işte
Ona gidices

Allah allah yiyecekler bizi batırıyor bir de hep hormon=/
Valla bende anlamadım kuzu=)
Hersey normal olup olmuyor
Sebepsiz infertilite = Allah nasip etmiyor
Net yani baska açıklama bulamıyorum

Kızlar catlamaya gore adetim 8 haziran bugun belim cok kötü agrıyor ne uzanabiliyorum agridan nede ayakta durabiliyorum iştahım kapandı ve ishal oldum karnımda agrıyor sol bacagımda sanki cekilme var acaba evde test degilde gidip kan versen cıkar mi

176 çıkmış sonucum kizlar sizede haber vereyim dedim .testinin koyuluğu böyleydi .sizde çift çizgiyi görünce bhcg değerinizin tahminini yaparsınız . Darısı isteyen herkesin başına
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ısteyen herkese bizede nasip etsin inşallah..

Anladım canım inşallah gerek kalmaz

Biz 14 gün beklemistik baya bayatlattık herhalde hayırsız cıktı spermler baska bi acıklama bulamıyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun. Umudu yitirmiycez bazı günler down olsak da..
Size doktor önermişti sanki beklemeyi 14 gün, sen de uyguladın napıcan

Testleri pozitif olan arkadaşlar tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Darısı bizim başımıza benim fena bi kasık ağrım var bata henüz 8 gün var anlam veremedim

Kızlar Yumurtlama üzerinden 16 gün geçmiş durumda şuan, henüz test yapmadım. Dünden beri belim ve sağ yanım çok ağrıyor. Rahmimde batmalar oluyor regl olucam sanırım. Yarın akşam eve geçmiş olucam, eğer halâ olmazsam test yaparım gider gitmez

Ayni sekilde bende testte silik gordum 5 gun sonra adet oldum ama cok sancili gecirdim pihti seklindeydi hep bugun son gunu olmasi lazim ama sanki 2.gunu gibi kanamam devam ediyo durmadi. Gerdi beni bu durum baya
Hmm bilemiyorum benim normaldi .ama kimyasal gebelıgin sonrasında hemen hamıle kaldım güzel yanı var ki o da içinizi temızleyerek bebege yer acması

Senin 5. Denemen mı canım daha önce kimsayal falan olmusmuydu ilk defa mı tuttu??
evet canım 5. aydı bu, kimyasal da olmadı yani inşallah bu kimyasal değilse. ilk iki ay sadece korunmayı bırakmıştık zamanlara hiç dikkat etmedik. 3. ayda bütün ay bi dolu bi boş gittik tutmadı. 4. ay ovulasyon testi aldım ama bu ayki gibi pik göremedim T çizgisi Cye çok yakın ama tam aynı koyuluğa gelememişti.

çok teşekür ederim darısı başınıza ❤ ben 3 gündür loboquick kaset test yapıyodum ilk gün net tek çizgi çıktı. dün zor görülen hayalet çizgi vardı, bugün o çizgi daha net bi hal alınca gidip kan verdim. benim de bu ay umudum yoktu hiç nedense, belirtim de olmayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…