Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hangi günleri degerlendirdiniz ? Belirtilerin çatlama sonrası kaçıncı gün başladı? Bize önereceğin tüyo var mı? Bu ay farklı yaptıgın.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Kızlar eklenecekleri ekledim düzenledim eksik varsa.beni etiketleyin duzenleyim

Benimde 5 ay olucak canım aynen senin gibi oldu benimde ilk 2 ay öylesine sonraki 3 ay ovulasyon. Geçen ay benimde pik olmadı bu ay oldu. Her ay başka oluyo yumurtlama demek ki.. çok şükür tutmuş inşallah kimsayal değildir sağlıkla ilerler...

Canım öyle diyosun ama geçen ayda sadece lekelenerek adet oldum bu ayda öyle olursam zaten cocuk ertelerim çünkü üstümde yemin ederim bu olay 3 kg ödem biriktirdi…
Ben de ilk doğum kontrol hapini bıraktığında öyle olmuştu. 2. Ayda olmuştum ve şişkinlik Kötü oluyor. Papatya çayı yeşil çay sokturuyor sanki biraz.

Canım hangi günleri degerlendirdiniz ? Belirtilerin çatlama sonrası kaçıncı gün başladı? Bize önereceğin tüyo var mı? Bu ay farklı yaptıgın.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederimm dualarım sizlerle ❤

ben 20sinde pik gördüm, 21i öğren yine koyuydu aynı akşam testi tekrarladığımda çatlamıştı. 17 19 20 ve 21ini değerlendirdik sonrasında devam etmedik. en az yarım saat kalkmadım hiç ilişkiden sonra. doktorum üç ay impyl vermişti takviye olarak aslında tam onu 3 ay kullanıp bitirdikten sonra oldu belki de etkisi olmuştur. onun dışında farklı bişey yapmadım avokado yiyim diyodum ama biraz erken başladım yumurtlama döneminde, sonrasında tiksindiğim için devam edemedim.

belirtiye gelirsek aslında şöyle çatlama sonrası güne 1 dersek (22si) 9. gün arabada giderken baya midem bulandı ama kondurmadım araba çok sarstı falan dedim çünkü ara ara regl olucakmışım gibi bir ağrı giriyodu hafif. ertesi gün yine bir ara midem bulandı, şekerim düştü galiba dedim. başka hiçbi şeyim yoktu umudum olmadığı için hamileliğe bağlamadım. bugün bulantı daha kötü oldu akşam yemeği yiyemedim, hava alıyım diye dışarı çıktım. bide yine bugün ara ara regl sancısı gibi sancı giriyo tek taraflı ama farklı olarak karnımın alt kısmında şişkinlik var gibi hissediyorum ve o tek taraflı ağrı sanki yürürken kasığımdan bacağıma doğru çekme yapıyo gibi. gögüs hassasiyeti ya da şişkinlik, damar belirginleşmesi hiç yok.

çok teşekkür ederim hadi arkamdan hemen seni de bekliyoruz o zaman cidden çok benzer gitmişiz hep

Aksam yapacaksan 20 22 arası yap canım 2 3 saat öncesinden sıvı almayı keserek
Canım yaptım az önce testi en son 8 de bi bardak su içmiştim ama nedense sabahki kadar koyu çıkmadı çatlama olmuş da olamaz heralde o kadar pik bi durum yoktu çünkü testte hiçbişey anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 46
Canım yaptım az önce testi en son 8 de bi bardak su içmiştim ama nedense sabahki kadar koyu çıkmadı çatlama olmuş da olamaz heralde o kadar pik bi durum yoktu çünkü testte hiçbişey anlamadım
Catladi mi acep ben de 2 aydır pik oluyor öncesinde hep böyleydi kopkoyu olmadan siliniyordu bilemedimki başka kızlarda bi şeyler der belki=/

Zahra gelir senlendirir simdi ovulasyona falan baslayacagim tekrardan bende iste tarih yazdirsam mi karar veremiyorum hic çünkü bu aydan da umudum yok pek
Ben de son girislerim bence cok takıyorum sürekli girince kafayı boşaltıcam bu ay bitsinde=/ zaten bu ay da olmazsa doktora falan gidicem

Yanların, belin falan ağrımıyor mu canım?

Ben de son girislerim bence cok takıyorum sürekli girince kafayı boşaltıcam bu ay bitsinde=/ zaten bu ay da olmazsa doktora falan gidicem
Ayni dusuncedeyim canim ve cidden cok taktigim icin uzaklasmistim bende bu ay benimde olmazsa doktora gidecegiz eşimle insallah gerek kalmaz ters pozisyon denecegiz bu ay iki güne ovulasyonada başlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…