Evet gerçekten öyleCanım hakkında hayırlısı olsun. Umudu yitirmiycez bazı günler down olsak da..
Size doktor önermişti sanki beklemeyi 14 gün, sen de uyguladın napıcan
Canım hangi günleri degerlendirdiniz ? Belirtilerin çatlama sonrası kaçıncı gün başladı? Bize önereceğin tüyo var mı?evet canım 5. aydı bu, kimyasal da olmadı yani inşallah bu kimyasal değilse. ilk iki ay sadece korunmayı bırakmıştık zamanlara hiç dikkat etmedik. 3. ayda bütün ay bi dolu bi boş gittik tutmadı. 4. ay ovulasyon testi aldım ama bu ayki gibi pik göremedim T çizgisi Cye çok yakın ama tam aynı koyuluğa gelememişti.
Benimde 5 ay olucak canım aynen senin gibi oldu benimde ilk 2 ay öylesine sonraki 3 ay ovulasyon. Geçen ay benimde pik olmadı bu ay oldu. Her ay başka oluyo yumurtlama demek ki.. çok şükür tutmuş inşallah kimsayal değildir sağlıkla ilerler...evet canım 5. aydı bu, kimyasal da olmadı yani inşallah bu kimyasal değilse. ilk iki ay sadece korunmayı bırakmıştık zamanlara hiç dikkat etmedik. 3. ayda bütün ay bi dolu bi boş gittik tutmadı. 4. ay ovulasyon testi aldım ama bu ayki gibi pik göremedim T çizgisi Cye çok yakın ama tam aynı koyuluğa gelememişti.
Ben de ilk doğum kontrol hapini bıraktığında öyle olmuştu. 2. Ayda olmuştum ve şişkinlik Kötü oluyor. Papatya çayı yeşil çay sokturuyor sanki biraz.Canım öyle diyosun ama geçen ayda sadece lekelenerek adet oldum bu ayda öyle olursam zaten cocuk ertelerim çünkü üstümde yemin ederim bu olay 3 kg ödem biriktirdi…
çok teşekkür ederimm dualarım sizlerle ❤Canım hangi günleri degerlendirdiniz ? Belirtilerin çatlama sonrası kaçıncı gün başladı? Bize önereceğin tüyo var mı?Bu ay farklı yaptıgın.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim hadi arkamdan hemen seni de bekliyoruz o zaman cidden çok benzer gitmişiz hepBenimde 5 ay olucak canım aynen senin gibi oldu benimde ilk 2 ay öylesine sonraki 3 ay ovulasyon. Geçen ay benimde pik olmadı bu ay oldu. Her ay başka oluyo yumurtlama demek ki.. çok şükür tutmuş inşallah kimsayal değildir sağlıkla ilerler...
Zahra gelir senlendirir simdiKızlar neredesiniz çok sessiz=(
Canım yaptım az önce testi en son 8 de bi bardak su içmiştim ama nedense sabahki kadar koyu çıkmadı çatlama olmuş da olamaz heralde o kadar pik bi durum yoktu çünkü testte hiçbişey anlamadımAksam yapacaksan 20 22 arası yap canım 2 3 saat öncesinden sıvı almayı keserek
Benim 7 yaşında bir kızım var ilk denemede olmuştu çok şükür. 7 yıl sonra yine ilk denememizde oldu 16 haftalıkken kalbi durdu 6 ay oldu. Bakalım bu ay nolacak hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Yaş 32 bu aradaBenim 7 yaşında bir kızım var ilk denemede olmuştu çok şükür. 7 yıl sonra yine ilk denememizde oldu 16 haftalıkken kalbi durdu 6 ay oldu. Bakalım bu ay nolacak hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
Catladi mi acep ben de 2 aydır pik oluyor öncesinde hep böyleydi kopkoyu olmadan siliniyordu bilemedimki başka kızlarda bi şeyler der belki=/Canım yaptım az önce testi en son 8 de bi bardak su içmiştim ama nedense sabahki kadar koyu çıkmadı çatlama olmuş da olamaz heralde o kadar pik bi durum yoktu çünkü testte hiçbişey anlamadım
Ben de son girislerim bence cok takıyorum sürekli girince kafayı boşaltıcam bu ay bitsinde=/ zaten bu ay da olmazsa doktora falan gidicemZahra gelir senlendirir simdiovulasyona falan baslayacagim tekrardan bende iste tarih yazdirsam mi karar veremiyorum hic çünkü bu aydan da umudum yok pek
Guzel bi haber sonundaHmm bilemiyorum benim normaldi .ama kimyasal gebelıgin sonrasında hemen hamıle kaldım güzel yanı var ki o da içinizi temızleyerek bebege yer acması
Yanların, belin falan ağrımıyor mu canım?çok teşekkür ederimm dualarım sizlerle ❤
ben 20sinde pik gördüm, 21i öğren yine koyuydu aynı akşam testi tekrarladığımda çatlamıştı. 17 19 20 ve 21ini değerlendirdik sonrasında devam etmedik. en az yarım saat kalkmadım hiç ilişkiden sonra. doktorum üç ay impyl vermişti takviye olarak aslında tam onu 3 ay kullanıp bitirdikten sonra oldu belki de etkisi olmuştur. onun dışında farklı bişey yapmadım avokado yiyim diyodum ama biraz erken başladım yumurtlama döneminde, sonrasında tiksindiğim için devam edemedim.
belirtiye gelirsek aslında şöyle çatlama sonrası güne 1 dersek (22si) 9. gün arabada giderken baya midem bulandı ama kondurmadım araba çok sarstı falan dedim çünkü ara ara regl olucakmışım gibi bir ağrı giriyodu hafif. ertesi gün yine bir ara midem bulandı, şekerim düştü galiba dedim. başka hiçbi şeyim yoktu umudum olmadığı için hamileliğe bağlamadım. bugün bulantı daha kötü oldu akşam yemeği yiyemedim, hava alıyım diye dışarı çıktım. bide yine bugün ara ara regl sancısı gibi sancı giriyo tek taraflı ama farklı olarak karnımın alt kısmında şişkinlik var gibi hissediyorum ve o tek taraflı ağrı sanki yürürken kasığımdan bacağıma doğru çekme yapıyo gibi. gögüs hassasiyeti ya da şişkinlik, damar belirginleşmesi hiç yok.
Valla napalım hali tatildeyiz ama regl sancısı çok fazla, listeden de silmişsin beniKızlar neredesiniz çok sessiz=(
Ayni dusuncedeyim canim ve cidden cok taktigim icin uzaklasmistim bende bu ay benimde olmazsa doktora gidecegiz eşimle insallah gerek kalmaz ters pozisyon denecegiz bu ay iki güne ovulasyonada başlarım bendeBen de son girislerim bence cok takıyorum sürekli girince kafayı boşaltıcam bu ay bitsinde=/ zaten bu ay da olmazsa doktora falan gidicem
Benimde 21i yumurtlama 22si çatlama oldu. 20,21,22 haziranı değerlendirdik. Yanlarımda ara ara belimde ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor. Göğsüme de bastırınca ağrı var. Bat 6 Temmuz, sabırsızlanıyorumYanların, belin falan ağrımıyor mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?