Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata son 4 gün kaldı bugün vajinanın içinde böyle batma çekme gibi saçma bir şey yaşadım. Hatta elimle bastırdım böyle zonklama gibi tarif edemediğim bir şeydi. Bu başınıza geldi mi kızlar?
Ahh ahh neler olmadı ki;

Karın seyirmesi , kasık batması, göğüs şişmesi, gaz, hepsi yaşandı kaç aydır bi sonuça varabilseydim bari... Bata çok yakın olunca ben adete yoruyorum artık ya tabi her bünye fark ediyor. Sende bebistir belki inşallah odur

Cezası yarın geceye uzamış kızlar. Hamile kızı gecenin bu saatinde ağlatan arkadaşımız umarım amacına ulaşmıştır.
Aa neden bu kadar uzamış ki üzüldüm heyecanla girmiştim ben de dönmüştür diye son gelişmeleri merak ediyordum

Çok teşekkürler kuzum ben de zaten 3 gündür o şekilde öğlen 2. İdrarla yapıyordum bu sabah koyu görünce akşam tekrarlayayım dedim ama bundan sonra sabahki yoldan devam edeceğim bakalım yarın öğlen ne çıkacak, bu kadar hızlı yumurtlama çatlama olmamıştır bence daha 8. Günde :/ bakalım göreceğiz

Son testlerimi bende öyle yaptım gün içinde 2 3 saatlik susuzluk zor oluyo geceden susuz kaldığımz için net sonuç veriyo sabahki testler
Evet ben resmen testleri ziyan ederek 3-4 gün farklı saatlerde birkaç tane test yaptım ve emin oldum ki bu yöntem en dogrusu, en net cizgiler su içmesem de ne gün içinde çıktı ne de gece, gece susuzluguyla sabah yaptıgım 2.testte çıktı. Artık bundan şaşmam, umarım ihtiyacımız kalmaz. Yeni bir kutu almıştım 50lik ümitsiz oldugum bir gün, onu acmam umarım testler evde olunca kendimi iyi hissediyorum. En azından bir cabalama göstergesi, hepimiz cabalıyoruz. Karsılıksız kalmaz umarım emeğimiz. Avokadoları, havucları keyiften yiyelim

Ben de ilk doğum kontrol hapini bıraktığında öyle olmuştu. 2. Ayda olmuştum ve şişkinlik Kötü oluyor. Papatya çayı yeşil çay sokturuyor sanki biraz.
Evet bitki cayları söktürüyor adaçayı ictim bugün ama bi yanımda ya bebek varsa ya dünkü gelen yerlesmeyse zarar verdim mi diye düsünüyo adet olamamak insana kafayı yedirtiyor cidden

Ben utanmasam bugünden (çatlama günü) belirti bulucam kendimi zor tutuyorum herseyi googlelamamak için

Bilmiyorum bende adete yoruyorum ama ilk defa da bunu yaşadım artık yaşamadım demem

Cezası yarın geceye uzamış kızlar. Hamile kızı gecenin bu saatinde ağlatan arkadaşımız umarım amacına ulaşmıştır.
Amacım kimseyi ağlatmak vs de değil burda kimsenin değil bende şikayet edilmişim dün geceden 23 e kadar hesaba erişemiyordum bugün aktif oldu. siteye giremesin vs diye kimsenin de bir amacı olamaz yani birilerine bir şeyi itham etmeden önce keşke düşünsek. Diğer herkesi rahatsız ettiğim içinde K.bakmayın.

Son düzenleme:
Hali merhaba canım zahmet olmazsa benim batı 16 temmuz olarak değiştirir misin yumurtlamam geç oldu da

Günaydın güzel insanlar benden bi negatif test daha bu ay da nasip değilmiş neyse ki bir ay daha yaklaştım vuslata. İnşallah sizler bu ay mutlu haberi alırsınız

Eklentiler

• IMG_20210703_074040_164.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…