Ahh ahh neler olmadı ki;Bata son 4 gün kaldı bugün vajinanın içinde böyle batma çekme gibi saçma bir şey yaşadım. Hatta elimle bastırdım böyle zonklama gibi tarif edemediğim bir şeydi. Bu başınıza geldi mi kızlar?
Aa neden bu kadar uzamış ki üzüldüm heyecanla girmiştim ben de dönmüştür diye son gelişmeleri merak ediyordumCezası yarın geceye uzamış kızlar. Hamile kızı gecenin bu saatinde ağlatan arkadaşımız umarım amacına ulaşmıştır.
Ne var acaba o kadar uzayacak ne demişti yaCezası yarın geceye uzamış kızlar. Hamile kızı gecenin bu saatinde ağlatan arkadaşımız umarım amacına ulaşmıştır.
Bende deniyeyiimKekik çayııBen de bu ay yapıcam kanamam başladığında çok faydalı
Aa neden bu kadar uzamış ki üzüldüm heyecanla girmiştim ben de dönmüştür diye son gelişmeleri merak ediyordum
Ne var acaba o kadar uzayacak ne demişti ya
Kime ne oldu kim kimi ağlattı acabaYeni hesap açmaya çalışmıştı sanırım o yüzden uzadı yoksa bu gece için görünüyodu açılışı
Yakalanmis=/Yeni hesap açmaya çalışmıştı sanırım o yüzden uzadı yoksa bu gece için görünüyodu açılışı
Çok teşekkürler kuzum ben de zaten 3 gündür o şekilde öğlen 2. İdrarla yapıyordum bu sabah koyu görünce akşam tekrarlayayım dedim ama bundan sonra sabahki yoldan devam edeceğim bakalım yarın öğlen ne çıkacak, bu kadar hızlı yumurtlama çatlama olmamıştır bence daha 8. Günde :/ bakalım göreceğizCanım ben pikden bir gün önce gün içinde yaptagım 2.test böyle silik çıktı, sabahki test koyuydu sasırdım. Sabah erken kalkıp ilk idrarı yapıp, sonra 2.kalkışımda (geceden beri su içmemiş oluyosun) yaptıgım testler en net sonucu aldıklarom oldu. Yarın bu sekilde yaparsan bordo pik görebilirsin belki..
Ah ya demek ki öyle bir kural varmış bilmiyordumYeni hesap açmaya çalışmıştı sanırım o yüzden uzadı yoksa bu gece için görünüyodu açılışı
Evet ben resmen testleri ziyan ederek 3-4 gün farklı saatlerde birkaç tane test yaptım ve emin oldum ki bu yöntem en dogrusu, en net cizgiler su içmesem de ne gün içinde çıktı ne de gece, gece susuzluguyla sabah yaptıgım 2.testte çıktı. Artık bundan şaşmam, umarım ihtiyacımız kalmaz. Yeni bir kutu almıştım 50lik ümitsiz oldugum bir gün, onu acmam umarımSon testlerimi bende öyle yaptım gün içinde 2 3 saatlik susuzluk zor oluyo geceden susuz kaldığımz için net sonuç veriyo sabahki testler
Evet bitki cayları söktürüyor adaçayı ictim bugün ama bi yanımda ya bebek varsa ya dünkü gelen yerlesmeyse zarar verdim mi diye düsünüyoBen de ilk doğum kontrol hapini bıraktığında öyle olmuştu. 2. Ayda olmuştum ve şişkinlik Kötü oluyor. Papatya çayı yeşil çay sokturuyor sanki biraz.
Ben utanmasam bugünden (çatlama günü) belirti bulucamAhh ahh neler olmadı ki;
Karın seyirmesi , kasık batması, göğüs şişmesi, gaz, hepsi yaşandı kaç aydırbi sonuça varabilseydim bari... Bata çok yakın olunca ben adete yoruyorum artık ya tabi her bünye fark ediyor. Sende bebistir belki inşallah odur
Bilmiyorum bende adete yoruyorum ama ilk defa da bunu yaşadım artık yaşamadım dememAhh ahh neler olmadı ki;
Karın seyirmesi , kasık batması, göğüs şişmesi, gaz, hepsi yaşandı kaç aydırbi sonuça varabilseydim bari... Bata çok yakın olunca ben adete yoruyorum artık ya tabi her bünye fark ediyor. Sende bebistir belki inşallah odur
Amacım kimseyi ağlatmak vs de değil burda kimsenin değil bende şikayet edilmişim dün geceden 23 e kadar hesaba erişemiyordum bugün aktif oldu. siteye giremesin vs diye kimsenin de bir amacı olamaz yani birilerine bir şeyi itham etmeden önce keşke düşünsek. Diğer herkesi rahatsız ettiğim içinde K.bakmayın.Cezası yarın geceye uzamış kızlar. Hamile kızı gecenin bu saatinde ağlatan arkadaşımız umarım amacına ulaşmıştır.
Yaş 31, 5 aydır deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?