Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni dusuncedeyim canim ve cidden cok taktigim icin uzaklasmistim bende bu ay benimde olmazsa doktora gidecegiz eşimle insallah gerek kalmaz ters pozisyon denecegiz bu ay iki güne ovulasyonada başlarım bende
Canim bu doggy mi ters dediğin peki

Bende de ağrılar var 2 gundur regle 3 gün var hayır 5 gün öncesi agriyip 2 3 günde regl de agrirsa 2 günde yumurtlamada agrirsa ben napim hep ağrıyla anlamadimki

Senin erken başlamış canım belirtiler, benim adet geçeli 2 gün oldu. Zorlanıyorum sanki sökülmek için , hiç test falan yapmadım. Dünden beri belim ve yanım ağrıyor. Yumurtlama geçeli 16 gün oldu

Yok olmadım halâ yarın akşam eve dönücem, pazar sabahı test yaparım. Ay inşallah olmazsam tabii
Anam niye olduki yanlış oldu o zaman dur geri ekliyim=) 1 Temmuz muydu bat canım kusura bakma

I ipti canım nasılsın? Hamileliğini öğrendiğin zaman bel veya yan ağrın olmuş muydu?

Catladi mi acep ben de 2 aydır pik oluyor öncesinde hep böyleydi kopkoyu olmadan siliniyordu bilemedimki başka kızlarda bi şeyler der belki=/
8-9 arası yürüyüşe çıktım yürürken bi anda sol karnımda felaket bi sancı oldu 15dakika sürdü acaba çatlama mıydı ben de bilemedim ama her türlü değerlendiremiyorum eşim nöbette yarına kaldı artık bakalım tekrar yapayım sabah test

Ayyy evet öyle ağrılar oluyor tuh

Senin erken başlamış canım belirtiler, benim adet geçeli 2 gün oldu. Zorlanıyorum sanki sökülmek için , hiç test falan yapmadım. Dünden beri belim ve yanım ağrıyor. Yumurtlama geçeli 16 gün oldu
Ay hadi inşallah tutunmaya çalışıyordur minik

Belim kopuyor karnım ağrıyor devamke acilarrr acilaarrr

Kızlar benimde yanlarım çok ağrıyor ya bugün çalışamadım doğru dürüst :/

Canım yaptım az önce testi en son 8 de bi bardak su içmiştim ama nedense sabahki kadar koyu çıkmadı çatlama olmuş da olamaz heralde o kadar pik bi durum yoktu çünkü testte hiçbişey anlamadım
Canım ben pikden bir gün önce gün içinde yaptagım 2.test böyle silik çıktı, sabahki test koyuydu sasırdım. Sabah erken kalkıp ilk idrarı yapıp, sonra 2.kalkışımda (geceden beri su içmemiş oluyosun) yaptıgım testler en net sonucu aldıklarom oldu. Yarın bu sekilde yaparsan bordo pik görebilirsin belki..

Hersey aynı Bende test yapmaya korkuyorum yine negatif diye yarın da yola gideceğim pazar belki test yaparım

Bata son 4 gün kaldı bugün vajinanın içinde böyle batma çekme gibi saçma bir şey yaşadım. Hatta elimle bastırdım böyle zonklama gibi tarif edemediğim bir şeydi. Bu başınıza geldi mi kızlar?

Son testlerimi bende öyle yaptım gün içinde 2 3 saatlik susuzluk zor oluyo geceden susuz kaldığımz için net sonuç veriyo sabahki testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…