Canim bu doggy mi ters dediğin pekiAyni dusuncedeyim canim ve cidden cok taktigim icin uzaklasmistim bende bu ay benimde olmazsa doktora gidecegiz eşimle insallah gerek kalmaz ters pozisyon denecegiz bu ay iki güne ovulasyonada başlarım bende
Regl oldun di mi=/ yanlikslikla mi sildim kiz negatifleri siliyorum kiz az bekletip =)Valla napalım hali tatildeyiz ama regl sancısı çok fazla, listeden de silmişsin beni
Senin erken başlamış canım belirtiler, benim adet geçeli 2 gün oldu. Zorlanıyorum sanki sökülmek için , hiç test falan yapmadım. Dünden beri belim ve yanım ağrıyor. Yumurtlama geçeli 16 gün olduBenimde 21i yumurtlama 22si çatlama oldu. 20,21,22 haziranı değerlendirdik. Yanlarımda ara ara belimde ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor. Göğsüme de bastırınca ağrı var. Bat 6 Temmuz, sabırsızlanıyorum
Yok olmadım halâRegl oldun di mi=/ yanlikslikla mi sildim kiz negatifleri siliyorum kiz az bekletip =)
Isim bilmiyorum canim doggy mi ebru ceylanin sayfasındaki pozisyondan gormussundur sende eger onu denemezsem zahrada beni vurur artıkCanim bu doggy mi ters dediğin peki
Anam niye olduki yanlış oldu o zaman dur geri ekliyim=) 1 Temmuz muydu bat canım kusura bakmaYok olmadım halâyarın akşam eve dönücem, pazar sabahı test yaparım. Ay inşallah olmazsam tabii
8-9 arası yürüyüşe çıktım yürürken bi anda sol karnımda felaket bi sancı oldu 15dakika sürdü acaba çatlama mıydı ben de bilemedim ama her türlü değerlendiremiyorum eşim nöbetteCatladi mi acep ben de 2 aydır pik oluyor öncesinde hep böyleydi kopkoyu olmadan siliniyordu bilemedimki başka kızlarda bi şeyler der belki=/
Ayyy evet öyle ağrılar oluyor tuh8-9 arası yürüyüşe çıktım yürürken bi anda sol karnımda felaket bi sancı oldu 15dakika sürdü acaba çatlama mıydı ben de bilemedim ama her türlü değerlendiremiyorum eşim nöbetteyarına kaldı artık bakalım tekrar yapayım sabah test
Ay hadi inşallah tutunmaya çalışıyordur minikSenin erken başlamış canım belirtiler, benim adet geçeli 2 gün oldu. Zorlanıyorum sanki sökülmek için , hiç test falan yapmadım. Dünden beri belim ve yanım ağrıyor. Yumurtlama geçeli 16 gün oldu
Canım ben pikden bir gün önce gün içinde yaptagım 2.test böyle silik çıktı, sabahki test koyuydu sasırdım. Sabah erken kalkıp ilk idrarı yapıp, sonra 2.kalkışımda (geceden beri su içmemiş oluyosun) yaptıgım testler en net sonucu aldıklarom oldu. Yarın bu sekilde yaparsan bordo pik görebilirsin belki..Canım yaptım az önce testi en son 8 de bi bardak su içmiştim ama nedense sabahki kadar koyu çıkmadı çatlama olmuş da olamaz heralde o kadar pik bi durum yoktu çünkü testte hiçbişey anlamadım
Kekik çayııKozlar adet sökülmesi için öneri neler yapabilirim
Hersey aynıBenimde 21i yumurtlama 22si çatlama oldu. 20,21,22 haziranı değerlendirdik. Yanlarımda ara ara belimde ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor. Göğsüme de bastırınca ağrı var. Bat 6 Temmuz, sabırsızlanıyorum
AdaçayıKozlar adet sökülmesi için öneri neler yapabilirim
Son testlerimi bende öyle yaptım gün içinde 2 3 saatlik susuzluk zor oluyo geceden susuz kaldığımz için net sonuç veriyo sabahki testlerCanım ben pikden bir gün önce gün içinde yaptagım 2.test böyle silik çıktı, sabahki test koyuydu sasırdım. Sabah erken kalkıp ilk idrarı yapıp, sonra 2.kalkışımda (geceden beri su içmemiş oluyosun) yaptıgım testler en net sonucu aldıklarom oldu. Yarın bu sekilde yaparsan bordo pik görebilirsin belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?