günaydınGeç döllenme olabilir mi acaba sen rakama takılma kuzum 2 gün sonra aynı saatte, aynı yerde kan ver artışın %60 üstü olmalı
Yorumlara baktın mı? İgne etkisi olabilir mi?Günaydın kızlar ben hala adet olmadım bekliyorum.
Sanki bir golgelik var gibiii 2.cizgi yerindeGünaydın güzel insanlarbenden bi negatif test daha bu ay da nasip değilmiş neyse ki bir ay daha yaklaştım vuslata. İnşallah sizler bu ay mutlu haberi alırsınız
Kirmizi kan gelmedikce sikinti yok yerlesme lekesi olabiliriiGünaydın hanimlar bu aydan çok umitliydim sabah iki test yaptım biri negatif predictor da aşırı silik çıktı kahverengi hafif lekelenmede gelince umudu kestim kanamayı bekliyorum
Bilmiyorum nasıl yanı iğne etkisi derken? Ay rüyama bile girdi zaten hamileymişim doktor ultrasonla bakmaya calısıyor ama diyorum göremezsniz ki keseyi betam daha 30 cıktı diyorum.Yorumlara baktın mı? İgne etkisi olabilir mi?
Ya zahrada hala yok mu
Sanmıyorum çünkü iki gün önce de predictor test yaptım bugünkünden daha belliydi bugün cokk siliklesmis olan değerde düştü belli ki yerleşme olsa düşeceğini sanmiyorum kimyasaldi herhaldeKirmizi kan gelmedikce sikinti yok yerlesme lekesi olabilirii
Yok canım dün ekstra üyelik acmaya calısırken yakalanmıs banı uzamısYa zahrada hala yok mu
bence yarını bulmaz gün içinde pik olur fazla varsa tekrarla bence bugün testi canımKızlar günaydın yollarda oldugumdan daha mesajları okuyamadım inş yeni hamişler vardır sizce pike yakın mı yarın pik olur mu
hay allah yaaaaYok canım dün ekstra üyelik acmaya calısırken yakalanmıs banı uzamısbilmiyordu sanırım kuralları bugün gelecek ama inşallah
Canım predictor asırı silik derken testin kendinde olan çizgisi değil dimiGünaydın hanimlar bu aydan çok umitliydim sabah iki test yaptım biri negatif predictor da aşırı silik çıktı kahverengi hafif lekelenmede gelince umudu kestim kanamayı bekliyorum
Bence bugün tekrarla bugün akşama olır gibime geldiKızlar günaydın yollarda oldugumdan daha mesajları okuyamadım inş yeni hamişler vardır sizce pike yakın mı yarın pik olur mu
İlk yaptığım belliydi pembeydi bugünkü pembe mi anlamdim çok silikti leke gelince bı önemi kalmadı bata 3 gün var daha kimyasala çevirdi diye düşünüyorum yoksa erkenden lekem olmaz adette olmam sasmazdi zamanı hayırlısı olsunCanım predictor asırı silik derken testin kendinde olan çizgisi değil dimicünkü o testin kendisinde de oluyor pembeleşmesi gerekiyor beta varsa hafiften. Bende pembeleşmedigi icin hep negatife yordum kendimi
Yaaa gelsin artık valla eksikliği çok belli valla canımYok canım dün ekstra üyelik acmaya calısırken yakalanmıs banı uzamısbilmiyordu sanırım kuralları bugün gelecek ama inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?