Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar kaset test örneklerini koyuyorum yarına elimde son 1 tane daha kaldı. bugün bata 1 veya 2 gün var, testim alttaki gibi. dünkü testte(üstteki) beta 62,20. dünden bir önceki test hayalet çizgiydi baya silikti fotoğrafta gösterebilmek zorlamıştı, o çizgi günü beta 30 civarıymış yani. ondan bir önceki gün ilk yaptığım test de tertemiz gölgesiz tek çizgiydi (30 haziran). iki kat mantığını düşünürsek o gün de betam 15 civarı olmalı, demek öyle değerleri göstermeyebiliyo. dün kan alan hanım da çok erken olduğu için pozitifse bile beta hcg değerin çok yükselmemiş olabilir, arada bırakabilir dedi. öyle olmadı ama olabilirmiş demek ki. zor ama aslında sabır gerekiyo

Eklentiler

• 20210703_074641.webp
    18 KB · Görüntüleme: 91
Günaydın hanimlar bu aydan çok umitliydim sabah iki test yaptım biri negatif predictor da aşırı silik çıktı kahverengi hafif lekelenmede gelince umudu kestim kanamayı bekliyorum

Yorumlara baktın mı? İgne etkisi olabilir mi?
Bilmiyorum nasıl yanı iğne etkisi derken? Ay rüyama bile girdi zaten hamileymişim doktor ultrasonla bakmaya calısıyor ama diyorum göremezsniz ki keseyi betam daha 30 cıktı diyorum. kadın bastırıyor karnıma diyorum niye bastırıyorsunız cok zararlı bebek düsebilir yapmayın falan. sonra kalktım zaten.
ilk kalktıgımda bir şey yoktu ama daha demin bi adet ağrısı girdi dedim geliyor herhalde ama gelmedi. Ped taktım bekliyorum artıık

Sen mi demiştin bana adet söktürücü masaj yapma diye MaviSasa234 ben sen demeden önce yapmıştım sanırım bilincaltımda kendi kendime pisman olup ikilem yaşamışım o da rüyama böyle yansımış

Kızlar günaydın yollarda oldugumdan daha mesajları okuyamadım inş yeni hamişler vardır sizce pike yakın mı yarın pik olur mu

Eklentiler

• 874A6361-7EC0-4B88-AEA8-5FCE44BBE273.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 76
Kirmizi kan gelmedikce sikinti yok yerlesme lekesi olabilirii
Sanmıyorum çünkü iki gün önce de predictor test yaptım bugünkünden daha belliydi bugün cokk siliklesmis olan değerde düştü belli ki yerleşme olsa düşeceğini sanmiyorum kimyasaldi herhalde

Günaydın hanimlar bu aydan çok umitliydim sabah iki test yaptım biri negatif predictor da aşırı silik çıktı kahverengi hafif lekelenmede gelince umudu kestim kanamayı bekliyorum
Canım predictor asırı silik derken testin kendinde olan çizgisi değil dimi cünkü o testin kendisinde de oluyor pembeleşmesi gerekiyor beta varsa hafiften. Bende pembeleşmedigi icin hep negatife yordum kendimi

Canım predictor asırı silik derken testin kendinde olan çizgisi değil dimi cünkü o testin kendisinde de oluyor pembeleşmesi gerekiyor beta varsa hafiften. Bende pembeleşmedigi icin hep negatife yordum kendimi
İlk yaptığım belliydi pembeydi bugünkü pembe mi anlamdim çok silikti leke gelince bı önemi kalmadı bata 3 gün var daha kimyasala çevirdi diye düşünüyorum yoksa erkenden lekem olmaz adette olmam sasmazdi zamanı hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…