En iyisi akşamada bir tane yapayım cnmbence yarını bulmaz gün içinde pik olur fazla varsa tekrarla bence bugün testi canım
Banada inş olur canımBence bugün tekrarla bugün akşama olır gibime geldi
Canım kimyasalsa öyle hemen düsmez kiİlk yaptığım belliydi pembeydi bugünkü pembe mi anlamdim çok silikti leke gelince bı önemi kalmadı bata 3 gün var daha kimyasala çevirdi diye düşünüyorum yoksa erkenden lekem olmaz adette olmam sasmazdi zamanı hayırlısı olsun
Olacağı varsa tek damlada oluyor, olacağı yoksa transferle bile olmuyor. Bende 2 yıldır evliyim marttan beri deniyoruz bu ayda olmazsa 5 denemeyi yapacağız. Her adette bende yıkılıyorum üzülüyorum ama saatler geçtikçe o duygular hafifliyor. 6 ay kısa bir zaman. Her geçen ay bebişine bir ay daha yaklaştığını düşün elbette bir ay gelecek sana da sürpriz yapacaktırKızlar yumurtlamadan 17 gün sonra yani bu sabah adet oldum. Gerçekten çok kötüyüm, isyan etöeye başladım artık. Ya millet 2-3.ayında hamile kalıyor neden benim hayatımdaki herşey bu kadar zor oluyor2 yııllık evliyim 6 aydır deniyoruz, olmadı olmadı olmadı.... Bu ay çok umutlanmıştım, kendimizi rahat bırakmıştık, sıkmamıştık. kaç gündür hiç test bile yapmadım biliyor musunuz
Benimde 6.ayim yine negatf pazartesi ben de olurum napcam bilmiyorumKızlar yumurtlamadan 17 gün sonra yani bu sabah adet oldum. Gerçekten çok kötüyüm, isyan etöeye başladım artık. Ya millet 2-3.ayında hamile kalıyor neden benim hayatımdaki herşey bu kadar zor oluyor2 yııllık evliyim 6 aydır deniyoruz, olmadı olmadı olmadı.... Bu ay çok umutlanmıştım, kendimizi rahat bırakmıştık, sıkmamıştık. kaç gündür hiç test bile yapmadım biliyor musunuz
Kuzum vardır bir nasip kısmet olayıKızlar yumurtlamadan 17 gün sonra yani bu sabah adet oldum. Gerçekten çok kötüyüm, isyan etöeye başladım artık. Ya millet 2-3.ayında hamile kalıyor neden benim hayatımdaki herşey bu kadar zor oluyor2 yııllık evliyim 6 aydır deniyoruz, olmadı olmadı olmadı.... Bu ay çok umutlanmıştım, kendimizi rahat bırakmıştık, sıkmamıştık. kaç gündür hiç test bile yapmadım biliyor musunuz
Bilmiyorum bende anlamadım kısmet değilmişCanım kimyasalsa öyle hemen düsmez kiadet tarihi geçtikten sonra yavas yavas düsmeye baslıyo
Of adetim hala sökülmedi yok gelmiyor acaba tarlusal mı alsam kızlar?
Canım hormon ilaçlarını asla kendi kendine kullanmamalısın..Kuzum vardır bir nasip kısmet olayıdaha zamanı gelmemiştir miniğin.. öyle düsünme en azından adet olmussun rahatlayıp yeni aya geçeceksin. Benim gibi adet olamayıp patlayacak gibi olanlar ne yapsın
Bende olamadım..Günaydın kızlar ben hala adet olmadım bekliyorum.
Yok kuzum dün ictigim adacayından bile pisman oldm benGünaydın
Canım hormon ilaçlarını asla kendi kendine kullanmamalısın..
Hatta doktor verse bile dikkatli kullanmak gerek..
Maydanoz kürü yap istersen adeti söktürür
Ben dün test yapmadım ya kafam bulandı ondan herhalde adaçayı içtim pisman oldum adet söktürücü masaj yaptm pisman oldumBende olamadım..dün tansiyonum çok oynuyordu testim negatif ama yinede bir düşünmedim değil
Evet çok hafif farkettim Bata ne kadar vardıBisi var sanki ya? Ama beyaz
Kızlar yumurtlamadan 17 gün sonra yani bu sabah adet oldum. Gerçekten çok kötüyüm, isyan etöeye başladım artık. Ya millet 2-3.ayında hamile kalıyor neden benim hayatımdaki herşey bu kadar zor oluyor2 yııllık evliyim 6 aydır deniyoruz, olmadı olmadı olmadı.... Bu ay çok umutlanmıştım, kendimizi rahat bırakmıştık, sıkmamıştık. kaç gündür hiç test bile yapmadım biliyor musunuz
Bende masajı yapıcaktım dün gece sonra bir bekliyim dedim, umut fakirin ekmeğiBen dün test yapmadım ya kafam bulandı ondan herhalde adaçayı içtim pisman oldum adet söktürücü masaj yaptm pisman oldumya bir sey vardıds zarar verdiysem diye
Burda birisi resmen ignenın 23.gününde pozitif görmüs onu okuyunca 2 gün önce gelen kahverengi leke yerleşme miydi acaba diye düsünmedimde değil.
Umarım öyledir hala Ümit varBen dün test yapmadım ya kafam bulandı ondan herhalde adaçayı içtim pisman oldum adet söktürücü masaj yaptm pisman oldumya bir sey vardıds zarar verdiysem diye
Burda birisi resmen ignenın 23.gününde pozitif görmüs onu okuyunca 2 gün önce gelen kahverengi leke yerleşme miydi acaba diye düsünmedimde değil.
Adaçayını beğenerek içen ben Maydanoz çayını 1yudum içememiştimYok kuzum dün ictigim adacayından bile pisman oldm benbeklemedeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?