Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tertemiz mi? Gunaydinnnnnn

Eklentiler

• 20210703_091715.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 20210703_091424.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 71
Canım kimyasalsa öyle hemen düsmez ki adet tarihi geçtikten sonra yavas yavas düsmeye baslıyo

Kızlar yumurtlamadan 17 gün sonra yani bu sabah adet oldum. Gerçekten çok kötüyüm, isyan etöeye başladım artık. Ya millet 2-3.ayında hamile kalıyor neden benim hayatımdaki herşey bu kadar zor oluyor 2 yııllık evliyim 6 aydır deniyoruz, olmadı olmadı olmadı.... Bu ay çok umutlanmıştım, kendimizi rahat bırakmıştık, sıkmamıştık. kaç gündür hiç test bile yapmadım biliyor musunuz

Olacağı varsa tek damlada oluyor, olacağı yoksa transferle bile olmuyor. Bende 2 yıldır evliyim marttan beri deniyoruz bu ayda olmazsa 5 denemeyi yapacağız. Her adette bende yıkılıyorum üzülüyorum ama saatler geçtikçe o duygular hafifliyor. 6 ay kısa bir zaman. Her geçen ay bebişine bir ay daha yaklaştığını düşün elbette bir ay gelecek sana da sürpriz yapacaktır

Benimde 6.ayim yine negatf pazartesi ben de olurum napcam bilmiyorum

Kuzum vardır bir nasip kısmet olayı daha zamanı gelmemiştir miniğin.. öyle düsünme en azından adet olmussun rahatlayıp yeni aya geçeceksin. Benim gibi adet olamayıp patlayacak gibi olanlar ne yapsın

Günaydın
Of adetim hala sökülmedi yok gelmiyor acaba tarlusal mı alsam kızlar?

Kuzum vardır bir nasip kısmet olayı daha zamanı gelmemiştir miniğin.. öyle düsünme en azından adet olmussun rahatlayıp yeni aya geçeceksin. Benim gibi adet olamayıp patlayacak gibi olanlar ne yapsın
Canım hormon ilaçlarını asla kendi kendine kullanmamalısın..
Hatta doktor verse bile dikkatli kullanmak gerek..
Maydanoz kürü yap istersen adeti söktürür

Bisi var sanki ya? Ama beyaz

Eklentiler

• 20210703_093304.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 79
Günaydın

Canım hormon ilaçlarını asla kendi kendine kullanmamalısın..
Hatta doktor verse bile dikkatli kullanmak gerek..
Maydanoz kürü yap istersen adeti söktürür
Yok kuzum dün ictigim adacayından bile pisman oldm ben beklemedeyim artık

Bende olamadım.. dün tansiyonum çok oynuyordu testim negatif ama yinede bir düşünmedim değil
Ben dün test yapmadım ya kafam bulandı ondan herhalde adaçayı içtim pisman oldum adet söktürücü masaj yaptm pisman oldum ya bir sey vardıds zarar verdiysem diye
Burda birisi resmen ignenın 23.gününde pozitif görmüs onu okuyunca 2 gün önce gelen kahverengi leke yerleşme miydi acaba diye düsünmedimde değil.

Çok kolay hamile kalabilen de var hiç kalamayanda. Bende 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz. İçimizdeki istekten dolayı hemen olsun istiyoruz ama hemen hamile kalan olduğu gibi yıllarca kalamayan da bir o kadar fazla . Emin ol senin gibi bizim gibi hisseden bir çok kişi var yalnız değilsin. anne olmak gerçekten uzun ve meşakkatli bir yolmuş. Umarım hepimizin kucakları dolar ve anne olup bu güzel duyguları yaşarız

Bende masajı yapıcaktım dün gece sonra bir bekliyim dedim, umut fakirin ekmeği

Umarım öyledir hala Ümit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…