Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adaçayını beğenerek içen ben Maydanoz çayını 1yudum içememiştim
Hala tadı aklımda nasıl bir şeyse
Ben geçen sene düğünüm icin diyetteyken maydonoz kürü denemiştim salatalık maydonoz limon suyu blenderden gecirip iciyodum sabahları düsün sıkıntı yok ben içerimde içeride bir şey varsa diye korkuyo insan beynim oynuyor resmen benle

Gerçekten bu süreç beni çok yıprattı çoook.
Hemen olur sanıyordum, yoksa daha erken çalışmalara başlardım

Kuzum vardır bir nasip kısmet olayı daha zamanı gelmemiştir miniğin.. öyle düsünme en azından adet olmussun rahatlayıp yeni aya geçeceksin. Benim gibi adet olamayıp patlayacak gibi olanlar ne yapsın
Ya 2-3 gündür olacam olacam olamıyorum. Bel ağrısı, yan ağrısı vardı ama umutlanmıştım. Her ay adetim 5-6 gün gecikmeye de başladı. Yumurtlama takibi yaptığımdanmberi uzadı. Önceden 30 günde bir hemen olurdum. Bu ay 38.gün oldum.

Herkese merhaba ben de ikinciyi istiyorum. 4 aydir deniyoruz bakalim hayırlısı. Arkadaslar size sunu söyleyeyim kizima hamile kaldigimda ne batma, ne bel agrisi, ne gogus agrisi hiçbirini yasamadim. Tek yasadigim sey ilk haftalarda bacak kemiklerim agriyor gibi oldu 1-2 gun, ikincisi de uykudan gozumu acamiyordum. Simdi ise 4 aydir her ay tum erken gebelik belirtileri oluyor vucudumda batma, gogus halkasi buyumesi vs. ama sonuc negatif. Diyeceğim o ki vücudunuzu dinlemeyin. Bebek geldiğinde hic belirti olmadan da geliyor. Kisiye gore değişebilir ama tecrube olarak yazayim istedim.

Ben demedim. Bilmediğim şeylerde yorum yapmıyorum bu yoldaki yolculuğum daha 15 günlük ne bilebilirim ki

Anaaa ben gece su içtim 3 4 gbi etkiler mi ki aman neyse ya görcez olmazsa regl o zaman düşünürüm bezdim ya gene negatif neyini uzatiosam

Gerçekten çevremde hemen kaşan da uzun süredir kalamayan da var ama yorucu bir süreçmiş onu anladım.

kızlar herkese günaydın size birşey sormak istiyorum. Bahsetmiştim benim bat 30 hazirandı ama daha olmadım tatile geldim hava değişimidir site biraz beklemek istedim açıkçası. Ama bugün sol kasık tarafı ve rahimde biraz kasılma var. Kasık ağrım sabah iki büklüm yaptı hatta beni. Test alıcam gün içinde yapıcam ama bir arkadaşımda çatlamamış yumurtada ağrı yapıp seni geciktirmiş olabilir dedi. Benim döngü 27-28-29 pek şaşmaz. Siz ne dersiniz? Heveslendim aslındada regl olmayınca ama arkadaşım dediğide aklıma takıldı çünkü benim reglden sonra sol kasığım ağrımıştı ama ben hiç ovülasyonda pik yakalayamamıştım, acaba çatlamadı da ağrı ve gecikme ondan mı?

Kızlar ovulasyon testini ne zaman yapmaya başliyonuz hiç denemedim dünden bu yanada kasiklarimda ağrı var yumurtladim gibi geliyo ama emin olamiyorum alsam bende hangi marka alıyosunuz

Adetin düzenliyse gebelik yada regl olabilir yumurtlama bu kadar gecikmez heralde bende 30 gunde bi regl olurum ortalarda hep yumurtlamam ultrasondada denk geldim varsa idrar testinde çıkar artik hayırlısı olsun

Adetin düzenliyse gebelik yada regl olabilir yumurtlama bu kadar gecikmez heralde bende 30 gunde bi regl olurum ortalarda hep yumurtlamam ultrasondada denk geldim varsa idrar testinde çıkar artik hayırlısı olsun
İnşallah sağlıklı bir hamileliktir canım bugün gecikti 5 gün oldu. Hava değişimide olsa 5 günde gelirdi heralde, sürekli wc deyim şaka gibi

İnşallah sağlıklı bir hamileliktir canım bugün gecikti 5 gün oldu. Hava değişimide olsa 5 günde gelirdi heralde, sürekli wc deyim şaka gibi
İnşallah canım testi alda yap bende merak ettim valla iyi duruyosun ben olsam eczaneye koşuyodum kesin şuan

Merhaba kızlar çatlamanın üstünden 7 gün gectı öylesine ftest yapayım dedım ıkı farklı marka ıkısınınde t yerınde pembelik oluştu çizgi değil ama neden olabılır ki da üç damla damlattım

Eklentiler

• 33423491-2DA2-422B-8B8D-04E5E4501A0B.webp
    48 KB · Görüntüleme: 86
İnşallah canım testi alda yap bende merak ettim valla iyi duruyosun ben olsam eczaneye koşuyodum kesin şuan
Canımm yook evde olsam kesin kez yapardım, tatildeyim yakınımda eczane yok, bir de pik, çatlama görmedim testlerde bu ay ben olma ihtimali çok aklıma gelmedi, hava değişikliğinden gecikmiştir dedim ama 5 gün oldu artık aklıma takıldı, arkadaşta belki çatlayamayam yumurta ağrı yapıp geciktirmiştie dedi hevesim kırıldı

Kan ver istersen... Cizgi silikte olsa görünüyor bence de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…