Canim 2 ay denemede regl günüm 19 temmuz olmazsa inşallah bebeğim gelicek nasip heyecan mi stres mi yaşıyorum belli değil dün ikinci gün pik oldu bugün 2 buçukta tekrar deniycem iki gündür deniyoruz işteKonuyu okumadım ama sorayım ilerledikçe heyecan olurvar mı bir belirti vs
Devam canım hayrlisi olsunGöremedim canımüzülmeee bugün ben yapsam benim de öyle çıkarr. Benim erken testte çıkan testin kendi hayalet çizgisiydii. Yola birlikte devam ediyoruz
Aksine bende yaşım ilerledikçe tık diye olmaz 37 yaşına girmek üzereyken evlendim esime beklemeyelim dedim istemedi şimdi de olmazsa diye ödü patlıyor bu ay ikinci ay birkaç ay sonra 39 oluyorumGerçekten bu süreç beni çok yıprattı çoook.
Hemen olur sanıyordum, yoksa daha erken çalışmalara başlardım
Bu testlerde zaten bekledikçe renk açığa dönüyor. Silik olduğu içinde birşey kalmamış :) Ki kaset test hassasiyeti 5-50 civarı yazıyor. Aslında seninkini tespit etmesi bile tuhaf :) Bence oluruna bırak stres olumsuz etkileyebilir.Günaydınlar
Yukardaki dun gece alttaki de sabaha kadar beklemiş hali yok yok yok anlaamdım bu işi persembe gunu kanda 2.30 cıktı ama bu zamana kadar teste yansıması gerekmezmi yukardakinde var gibi ama bekleyınce neden gider .9 temmuz bat benim ümidim kalmadıadetle beraber deger sıfırlanacak bence
Merhaba kızlar çatlamanın üstünden 7 gün gectı öylesine ftest yapayım dedım ıkı farklı marka ıkısınınde t yerınde pembelik oluştu çizgi değil ama neden olabılır ki da üç damla damlattı
Geç belli olabiliyo diye biliyorumGünaydınlar
Günlerdir böyle çıkıyor test ama kan negatif
İstek olunca kaçıncı çocuk olursa olsun morali bozuluyor insanın bat 7 Temmuz
Okudum evet öyle olan bir dolu mesaj ,ümitlendimGeç belli olabiliyo diye biliyorum
Var gibi duruyor :)Foto çıkmamış yine ekledim
Canım lütfen üzülmeKızlar yumurtlamadan 17 gün sonra yani bu sabah adet oldum. Gerçekten çok kötüyüm, isyan etöeye başladım artık. Ya millet 2-3.ayında hamile kalıyor neden benim hayatımdaki herşey bu kadar zor oluyor2 yııllık evliyim 6 aydır deniyoruz, olmadı olmadı olmadı.... Bu ay çok umutlanmıştım, kendimizi rahat bırakmıştık, sıkmamıştık. kaç gündür hiç test bile yapmadım biliyor musunuz
hahah bi 15 güne var yaaa bilmediğin kalmicak çok ilginç bi platform oturup google a yazsam saatlerce arasam bulamicağım bilgiler hop birinin ağzından çıkıyoBen demedim. Bilmediğim şeylerde yorum yapmıyorumbu yoldaki yolculuğum daha 15 günlük ne bilebilirim ki
ben biter bitmez başlicam erken yumurtlama olursa kaçırmiyim diye laboquick aldım bursa herkes ondan kullanıyor neredeyse canımKızlar ovulasyon testini ne zaman yapmaya başliyonuz hiç denemedim dünden bu yanada kasiklarimda ağrı var yumurtladim gibi geliyo ama emin olamiyorum alsam bende hangi marka alıyosunuz
ayyy inşallah vardır miniğin seninledirrrİnşallah sağlıklı bir hamileliktir canım bugün gecikti 5 gün oldu. Hava değişimide olsa 5 günde gelirdi heralde, sürekli wc deyim şaka gibi
Evettt bir şeyler görünüyorrMerhaba kızlar çatlamanın üstünden 7 gün gectı öylesine ftest yapayım dedım ıkı farklı marka ıkısınınde t yerınde pembelik oluştu çizgi değil ama neden olabılır ki da üç damla damlattım
canım bir şeyler var gibi duruyor ama daha batına da var biraz bekle istersennGünaydınlar
Yukardaki dun gece alttaki de sabaha kadar beklemiş hali yok yok yok anlaamdım bu işi persembe gunu kanda 2.30 cıktı ama bu zamana kadar teste yansıması gerekmezmi yukardakinde var gibi ama bekleyınce neden gider .9 temmuz bat benim ümidim kalmadıadetle beraber deger sıfırlanacak bence
burda baya belli oluyor kan negatif mi çıktı enteresan bi durumFoto çıkmamış yine ekledim
2 güne ilişki yeterli geçen ay yumurtlama donemimde 3 gun arayla 2 kere ilişki oldu değerlendiremedik olmaz die düşünüyodum ona ragmen gebelik oldu ama kimyasaldi illa günunde olmasına gerek yok canımCanim 2 ay denemede regl günüm 19 temmuz olmazsa inşallah bebeğim gelicek nasip heyecan mi stres mi yaşıyorum belli değil dün ikinci gün pik oldu bugün 2 buçukta tekrar deniycem iki gündür deniyoruz işte
Geçen ayda aslında denedik bir gün arayla ama yunurtlama gününü denk getirmek lazım sanırım
Aynen bende prof olma yolunda ilerliyorum :)Canım lütfen üzülmeinşallah kısmetin önümüzdeki aydır. Burda çoğumuzun uzun süre korunma geçmişi var, bilseydik ilk seferden kalamicağımızı bekler miydik hiç bu kadar o yüzden bunları düşünüp kendini üzme, vardır onun da bir zamanıı
hahah bi 15 güne var yaaa bilmediğin kalmicak çok ilginç bi platform oturup google a yazsam saatlerce arasam bulamicağım bilgiler hop birinin ağzından çıkıyoben de ilk kez ovu yapıcam bu ay regl olursam heyecanlıyım
ben biter bitmez başlicam erken yumurtlama olursa kaçırmiyim diye laboquick aldım bursa herkes ondan kullanıyor neredeyse canım
ayyy inşallah vardır miniğin seninledirrrhemen test yap artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?