Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 güne ilişki yeterli geçen ay yumurtlama donemimde 3 gun arayla 2 kere ilişki oldu değerlendiremedik olmaz die düşünüyodum ona ragmen gebelik oldu ama kimyasaldi illa günunde olmasına gerek yok canım
Geçen ayda zaten 10 gün kala regl ye kahve pembe akıntılar geldi değişikti anladım
Dünde pikdi gece idrara çıkmaktan yatamadım hayırlısı artık

Renk açılıyor demek haklısın .ah o oluruna bırakmak bıraz zor.2katı artarsa 5 kusur olması gerektiği için bekliyorum belirmesini ama yok bıraktım artık tesekkurler cevap için

Tamam tesekkurler

kızlar yardımcı olurmusunuz lütfeeen
takvime göre yumurtlama 4 gösteriyor, ben ovulasyon testi yaptım riske atmak istemedim, ancak bugün pik göreceğimi umarken düne göre silikleşti, geçen aylara görede çatlama ağrısı felan pek yaşamadım sancı olur ya hani azıcık oldu yani, ne demek oluyor bu, yumurtlama olmadı mı, yada dün müymüş yumurtlama ?? tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi ?

Eklentiler

• unnamed.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 45
Ben hiç yapmadım ama gördüklerime göre en alttakinin bir üstünde olmuş gibii. Bazen sıvı kesimi yetersiz gelebiliyomuş o zamanlarda böyle çıkıyor diyorlardı

8 temmuz 3 yıl yaş 21 canm eklermisin

Kızlar bende size ovulasyon ile ilgili soracağım. Benim regl 30 günde bir yani 14-16. Günler yumurtlama veya çatlama olması gerekiyor. Bende o yüzden 12. Günde gördüğümü aa iyi gidiyor 2 güne artar dedim ama tam tersi oldu giderek azalıyor. Yumurtalama 12. Günde mi oldu sizce de eğer öyle ise bir kaç geçedir hep dışarda olduğumuz için hiç değerlendiremedik Dünden beri 2 günde bir yapalım dedik

Eklentiler

• 5D9A9C98-0DE0-4947-B8BD-F58159969392.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 96
benimde öyle oldu işte pik göremedim gibime geliyor,

Gerçekten bu süreç beni çok yıprattı çoook.
Hemen olur sanıyordum, yoksa daha erken çalışmalara başlardım
Kuzum ağlama bak bende 5 ay oldu
Hali de 5 ay , genckadingde 5.aya giricek ve daha bu 5.6 ayı olan birsürü yaşıtımız var 6 ay bize cokkk uzun geliyor ama bu kadar insanda hepimizde mı sorun var??? Bence bu kadar kadın hepimiz sorunlu olamayız yani bu işin oluru bu her ay 10 kişiden 1i Gebe kalıyor o kadar düşük. Ben burda sizleri görmesem çok yipranicaktim hadi bende sorun var burda kaç aydır deneyen hepimizde mi sorun var diye düşünmeye başladım yani süreç bu zor, zaman gerektiriyor.. kendinde problem arama lütfen

benimde öyle oldu işte pik göremedim gibime geliyor,
Bende kaçırdım herhalde Ne güzel 5 temmuz da randevu almıştım çatlamayı görür doktor daha emin bir şekilde ilerlerim diye Hayaller hayatlar… 20. Güne kadar devam edeyim birşey çıkmazsa bırakacağım o zaman.. Eşime söylesem mi bu durumu onu da bilemedim şimdi. Her gün konuşuyoruz. Her anını bil ki eğer olmazsa beni teselli et diyordum

Sizler veya eşleriniz kontrol yaptırdınız mı? Eşim biraz daha bekleyelim detaylı kontrol için diyor ama ben kararsızım. Daha önce sadece ben gidip hormonlarıma ve yumurtalıkların falan baktırmıştım bir sorn yoktu.

ben eşime çoğunu anlatmıyorum, çnkü ilişkinin görev haline gelmesini istemiyorum, pik oldu pik olmadı hemen yapalm felan filan olayları erkeklerı daha çok strese sokuyor :) bende bu ay tam yumurtlama günlerimde 3 günlük tatil ayarladım , doğum günü hediyen felan dedim de halbu ki mesele başka :)) hem tatilde kafam dağılır hemde ilişki daha eğlenceli hale geliyor diye düşündüm bakalım hayrlsıı , inş pik görürüz ..

Bende size onu soracaktım. Bende her yıl düzenli muayeneye giderim hep güzel çıkar. Bu sene bebek olsun deyince eşime o zaman beraber gidelim daha emin başlamış oluruz dedim. Eşim ne gerek var ya bi kaç ay deneyelim olmazsa gidelim dedi. Psikolojik olarak kendini niye korumaya geçti anlamadım. Kendisi her sene bak muaynelerini aksatma rahim meme kanseri çok yaygın erken teşhis önemli der ama şuan istemiyor

Merhaba kızlar bende 3 yıldır deneyen her seferinde hüsrana uğrayan bir anne adayım inşallah bu ay bekleyen herkes hayırlı ve sağlıklı evlat haberi alıcak inşallah bende bu ay ovulasyon testi yapıcam daha önceden 1 kere ovulasyon testi yapmıştım olmamıştı aldığım test sorunluydu bu ay baya araştırdım hem uyguguna hem hassaslığına instagramda minnakkurabiyeler diye bi sayfa var ordan aldım hem fiyatı uygun hem hassaslığı çok iyi arkadaşımda ordan almıştı yaptığı ay hamile kaldı artı çok ilgili bir sayfa ilişki pozisyonları söylüyor yapcağın saatleri test analizide ediyor merak eden varsa tavsiye ederim kızlar ve yorumları çok iyi çok memnunlar pkolu olarak iyice araştırdım 3 günde geldi 30 ovu testi artı 2 tane ovu hediye ve 5 tane hassas gebelik testi 80 tl bugun başlıcam testlere inşallah hayırlara vesile olur bu arada minnakkurabiyeler deki kadın bizzat ilgileniyor sizle test satmak için değil test almasanızda mesajlarına cevap veriyor tiyolar veriyor bunu söylemek istedim size çünkü ben gecen sene ovulasyon testi almıştım eczaneden çok pahalıya gelmişti ve güvenilir sonuçta vermemiş oyüzden bidaha yapmamıştım taki bu sayfayı bulana kadar ve arkadaşımda iyi sonuç alanakadar

Aslında ilk etapta bakılan muayene çok yetersiz. Çünkü saece hormon bakıyorlar ve vajinal ultrason kontrolü yapıyorlar. Belki de yumurta takibi yaptırmak, tüplerin durumuna baktırmak, eşlerimizin sperm durumunu kontrol ettirmek gerekiyor.

Bende geçen ay değerlendirmemiz gereken günler diye gösterdim takvimde.. Ama bu seferde istemedi (toplamda 4 ilişki var hiç biri yumurtlama günlerinin olduğu haftada bile değil). Bu ay olumsuz olunca ciddi ciddi konuştuk meseleyi. Beni çocuk için kullandığını düşündüm açıkcası dedi ve beni rahatsız etti dedi. Özel anımızda başka amaçları soktun dedi. Bende psikolojik olarak yorulmak istemiyorum dedim. Neyse konuştuk beraber süreci idare edelim ki üzerimizdeki yük azalsın dedik. Hatta ben günlük buradaki gebe hikayelerini anlatıyorum hoşuna bile gitmeye başladı

Evet bende bunu soracaktım. Devlette randevu bulmak zor. Özeller hem pahallı hem de doktor seçimi önemli. Acaba özel sağlık sigortası yaptırıp öyle mi bu tür tedavilere başlamak daha iyi olur. Çünkü parasal anlamda da zorluyor gibime geliyor…

Anaaa ben gece su içtim 3 4 gbi etkiler mi ki aman neyse ya görcez olmazsa regl o zaman düşünürüm bezdim ya gene negatif neyini uzatiosam
Ay valla bende çok susmayarak uyandım ikikez biri 2 gibi diğeri 5 buçukta testi etkiler içmişim dedim ama duramadım çok susamıştım aklımda soru işareti kaldı ama bu gün bat günüm akşam saatlerinde olurum diye düşünüyorum olmazsam yarın sabah tekrarlıyorum testi

Sanki bir golgelik var gibiii 2.cizgi yerinde
Canım testi attıktan sonra uyudum uyandığımda çöpe atmak için elime aldım testi böyle olmuş kuruma çizgisi büyük ihtimalle

Eklentiler

• IMG_20210703_120407_344.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…