Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım nerde zaten bu sürede anca kendime baktirdm eşim şimdi şimdi kabul etmeye başladı kontrol fikrini ilk aylarda hiç-bir erkek istemez gitmeyi yaz sonu anca ikna edebildim olmazsa hala diye yoksa demesek 1 sene beklerler eminim hepsi

Ben hormon testi yaptırdım adetim düzenli yumurtalarımda temiz doktor her şey çok iyi dedi. Eşime baktırmadık ama 10 gün üst üste yapsa da spermleri iyi çok geliyor. Hep spor yapıp sağlıklı besleniyor eşimde de problem olduğunu sanmıyorum. Bir doktoru dinledim her ay olma şansı 15 20 civarında bir yılın sonunda yüzde 80 şansı yakalamış oluyoruz. Eğer o ay olmadıysa bir problem de yoksa bir sebepten değil sadece o ay ki şanssızlıktan kaynaklanıyor demişti

Gece gece hiç aklıma gelmedi iciverdim hatta sabah test yaptıktan baya sonra aklıma geldi

Ben de baktırdım yumurtalik hormon falan çok az tembellik var ama düzenli adetim diye onemsizmis ben rahim filmi çektirmek istiyorum ama çok erken diyorlar eşime test ver dedim inşallah bu ara verecek bakalım.nolcak ama bence çok takıyoruz takmamanin bir yolu varmidır bilmiyorum

Gece gece hiç aklıma gelmedi iciverdim hatta sabah test yaptıktan baya sonra aklıma geldi
Ay benim geldi ya 2 de kalktığımda iki bardak içtim birde bir bardak da 5 buçukta içtim tabi o kadar sıvıya 7 de de ilk idrarla yapıverdim C Chivas Regal de bir buçuk saat sıvı almadan yapmıştı onda maşallah güzel çıkmıştı

Demekki yok ben de napalm hayirlisi=)

Evet 2 su dunmus öncesi sonrası değerlendiriliyor bugünü degerlendir mutlaka şans sonuçta

Demekki yok ben de napalm hayirlisi=)
Hayırlısı olsun benim Temmuz şansım devam ediyor bu gün regl olursam 30 Temmuz yeni bat olucak. 2 aydır hep saatinde geliyor hamile değilsem inşallah yine zamanında gelir

Devlet aslında bir sene deneyip olmazsa bu kontrolleri yapıyor, benim gittiğim doktor öyle dedi ve özensiz buldum. Aynı anda kaç kişiyi içeriye alıyorlar. Özel daha mantıklı, özele gittim doktor çok güzel ilgilendi. Şu özel sağlık sigortasını bende merak ediyorum

Aynen öyle ya

Ben bu ay çok takmadım, sonuç negatif

30 1 2 3 bugünleri degerlendir bence

30 1 2 3 bugünleri degerlendir bebce
Devletten randevu alamadım hamile kalirsam giderim 2.ay deneme dedim ama bir yanim ileri yaş olduğum için git diyor tabi bu ay ve önümüzdeki ay denerim olmadı doktora eylul ekim doktora giderim özeller 140 dan 650 TL kadar muayene sordum bir kaçına birtek tıp merkezi de 85 TL muayene
Sağlık ocakları hamilelik düşünüyorum desem ilk testleri en azından yapar mı bilmiyorum
Hamileyim sanırım deyince test yapıyorlar

30 1 2 3 bugünleri degerlendir bence
Ama kaçtı artık fırsat.. Ama sol kasığım ağrıyor bence hala çatlama olmadı. Ümidimi kaybetmemek için bu bir kaç geceyi takvime göre yumurtlayacakmışım gibi değerlendireceğim. A R Y A Umut küçükte olsa umutsuzluktan daha güçlü.. Bence denemeye devam edelim :)

Ya benim arkadaşım Medipol'de muayne ücretime 350 lira tahlillerle bereber 500 üstü para veriyor. Sonunda doktorun iyi olmadığına karar verdi. Şimdi başka doktora geçecek ve verdiği paraya değmedi. Benim düşündüğüm açıkçası bu. Özel sigortalarda sigorta yapıldığı sıradaki hastalıkları karşılamıyor. Sigorta yılda 8 muayneye onay veriyor ve tahliller ücretsiz. Daha bir şey yokken raporlanmış. Özel sigorta yaptırıp öyle mi doktora gitsem, gebelik olursa kontrollerimde kolay olur.. Olmazsa süreç rahat geçer. Kafamda deli sorular yani...

Ne saçma ama kız doğruyu söyledi insan gibi muamele yapsalardı durduk yere neden desin
Tartıştığı arkadaş tarafından ban yememiş. Konuyu uzatmayalım bence.. İki taraf içinde yıpratıcı oluyor ve hepimizin amacı belli burada.. Hormonlarımız kuduruk kimse olayları doğru anlayamıyor

Sigortalar 6 ay hamile kalmama şartı kosuyır canım bilgin olsun en azından benim allianz sigorta onu şart koştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…