Karsılamaz 6 ay sonra hamile kalırsan sigortan karsılamaya baslayacak. İlk sene 5 bin küsür limit veriyordu bana sigortama 5-6 bin ekstta dogum paketi ekletirsem ama 6 ay kalmıcaksın dediler. 6 sonra kaldıgımı farz edersek ilk 6 ayını 5 bin tl bütçeyle karsılıyor. Sonra zaten sigorta senen doluyor bidaha yeniletiyosun gene bi 6-7 bin tl veriyosun ekstra bu sefer limitsiz yapıyorlar. Ve kontrollerin dogumun karsılanıyor. Totalde sigortaya nerden baksan dogum paketi icin ekstra 2 senede toplam 10 -12bin küsür yatırmış olman gerekiyorAma doktor randevularında veya tahlillerde sorun oluyor mu? Sonuçta her beklenen ay daha riskli..
3temmuz bat bugun bendede böyle tertemiz negatifTertemiz mi? Gunaydinnnnnn
Bugün ayın 3 u zaten değerlendirme yapAma kaçtı artık fırsat.. Ama sol kasığım ağrıyor bence hala çatlama olmadı. Ümidimi kaybetmemek için bu bir kaç geceyi takvime göre yumurtlayacakmışım gibi değerlendireceğim. @A R Y A Umut küçükte olsa umutsuzluktan daha güçlü.. Bence denemeye devam edelim :)
Aslında gene karlı.. Şuan gebe kalacak arkadaşlar normal doğum için 3-4 bin, zorunlu sezeryan 6 bin, zorunlu olmayan sezeryan için 12 bin gibi bir fiyat verilmiş. Ki bu bu hastane öyle bilindik bir hastanede değil.. O anlamda aslında doğum parasını çıkarmış oluyorlar...Karsılamaz 6 ay sonra hamile kalırsan sigortan karsılamaya baslayacak. İlk sene 5 bin küsür limit veriyordu bana sigortama 5-6 bin ekstta dogum paketi ekletirsem ama 6 ay kalmıcaksın dediler. 6 sonra kaldıgımı farz edersek ilk 6 ayını 5 bin tl bütçeyle karsılıyor. Sonra zaten sigorta senen doluyor bidaha yeniletiyosun gene bi 6-7 bin tl veriyosun ekstra bu sefer limitsiz yapıyorlar. Ve kontrollerin dogumun karsılanıyor. Totalde sigortaya nerden baksan dogum paketi icin ekstra 2 senede toplam 10 -12bin küsür yatırmış olman gerekiyor
Ben devlette muyene olur muyum bilmiyorum ama doğumu devlette yapmam yanımda birisi olsun istiyorum mutlaka gormek bile destektir sigorta falan uğraşamam artık onu çok onceden yapican azar azar oduyceksin ki zaten şimdi en baba doğuma 10 çocuk odası kıyafeti 10 20 TL lazım muayene derken sizceYa benim arkadaşım Medipol'de muayne ücretime 350 lira tahlillerle bereber 500 üstü para veriyor. Sonunda doktorun iyi olmadığına karar verdi. Şimdi başka doktora geçecek ve verdiği paraya değmedi. Benim düşündüğüm açıkçası bu. Özel sigortalarda sigorta yapıldığı sıradaki hastalıkları karşılamıyor. Sigorta yılda 8 muayneye onay veriyor ve tahliller ücretsiz. Daha bir şey yokken raporlanmış. Özel sigorta yaptırıp öyle mi doktora gitsem, gebelik olursa kontrollerimde kolay olur.. Olmazsa süreç rahat geçer. Kafamda deli sorular yani...
Bu arada catlama olmadiysa şansın esas şimdi var öyle değil miAma kaçtı artık fırsat.. Ama sol kasığım ağrıyor bence hala çatlama olmadı. Ümidimi kaybetmemek için bu bir kaç geceyi takvime göre yumurtlayacakmışım gibi değerlendireceğim. @A R Y A Umut küçükte olsa umutsuzluktan daha güçlü.. Bence denemeye devam edelim :)
Bende elendim 30 haziranda başladı adetim
Aaa evet :)Bugün ayın 3 u zaten değerlendirme yap
Bende medipole gidiyorum 160tl muayne ücreti verdim ama tahlıller vs gerçekten pahalıYa benim arkadaşım Medipol'de muayne ücretime 350 lira tahlillerle bereber 500 üstü para veriyor. Sonunda doktorun iyi olmadığına karar verdi. Şimdi başka doktora geçecek ve verdiği paraya değmedi. Benim düşündüğüm açıkçası bu. Özel sigortalarda sigorta yapıldığı sıradaki hastalıkları karşılamıyor. Sigorta yılda 8 muayneye onay veriyor ve tahliller ücretsiz. Daha bir şey yokken raporlanmış. Özel sigorta yaptırıp öyle mi doktora gitsem, gebelik olursa kontrollerimde kolay olur.. Olmazsa süreç rahat geçer. Kafamda deli sorular yani...
Benımde 30hazıran basladk adetim canım bu ay beraber baslayalımmj ovülasyon testi yapacakmısın?Bende elendim 30 haziranda başladı adetim
Yeni bat tarihim 27 temmuzBende elendim 30 haziranda başladı adetim
Özel sigortalar gebelik tahlillerin çoğunu karşılamıyor ne yazık ki. Doğum paketlerinde de bekleme süresi var. Onun için geç kaldık yani. Ben acıbadem sigorta yaptırdım yatarak olandan. İndirim oluyor muayenede filan ama tahlillerde maalesef. Doğumu nerede yapacaksanız ya da doktorunuz neredeyse ona göre bir sigorta paketi yaptırılabilir. Acıbademde hamile kaldıktan sonra doğum paketi oluşturabiliyorsun ben gebelik başladığında onu yaptıracağım aklıma yatarsaEvet bende bunu soracaktım. Devlette randevu bulmak zor. Özeller hem pahallı hem de doktor seçimi önemli. Acaba özel sağlık sigortası yaptırıp öyle mi bu tür tedavilere başlamak daha iyi olur. Çünkü parasal anlamda da zorluyor gibime geliyor…
Canim ayıptır sorması gebeliğe hazırlık aşamasında ne kadar verdin suana kadarBende medipole gidiyorum 160tl muayne ücreti verdim ama tahlıller vs gerçekten pahalı
Anladım. O zaman sürece göre karar vereceğim...Özel sigortalar gebelik tahlillerin çoğunu karşılamıyor ne yazık ki. Doğum paketlerinde de bekleme süresi var. Onun için geç kaldık yani. Ben acıbadem sigorta yaptırdım yatarak olandan. İndirim oluyor muayenede filan ama tahlillerde maalesef. Doğumu nerede yapacaksanız ya da doktorunuz neredeyse ona göre bir sigorta paketi yaptırılabilir. Acıbademde hamile kaldıktan sonra doğum paketi oluşturabiliyorsun ben gebelik başladığında onu yaptıracağım aklıma yatarsa
Benım 2.doktorum bu baska yere gıdıyordum. 400küsür tahlıllere verdım muayneye 2kere para verdım kontrole gittiğim zamanda para almıyorlar yumurta takibi için ılaclar catlatma ıgnesı 160tl gonalf iğne 130tl verdımCanim ayıptır sorması gebeliğe hazırlık aşamasında ne kadar verdin suana kadar
Aşılama isticem ay sonunda aşılama yapacagız inşallahhCanim ayıptır sorması gebeliğe hazırlık aşamasında ne kadar verdin suana kadar
Aşılama neden istiyorsunuz kaç yaşındasın ne zamandır deniyirsunAşılama isticem ay sonunda aşılama yapacagız inşallahh
Canm onundiyen bendim gerçkten kendisi yakın arkadaşım olur aynen böyle oldu iki tane doktor agitti alttan muayene ettiler ikiside hastalancaksın gebelik yok dedi o müdahale etmedi hic bekledi ve sonra kızı oldu tabiki de umutlandırdı istemem ama 70 günde bir adet olup yumurtlama takip ederken hamile kalanlar var bence hic müdahale yapma ama sen hic kan verdin mi bu arada beta baktırdım mıBen geçen sene düğünüm icin diyetteyken maydonoz kürü denemiştim salatalık maydonoz limon suyu blenderden gecirip iciyodum sabahları düsün sıkıntı yok ben içerimde içeride bir şey varsa diye korkuyo insanbeynim oynuyor resmen benle
24 yaşındayım canım 1senedır deniyoruz sorunumuz yok sebepsız yani psıkolejık tamamen kılom var bırazda ne kılolular var gebe kalıyorlar yani rabbim ol derse oluyor işte:))) hıc çocuğum yok bu arada eşiminde sorununyokAşılama neden istiyorsunuz kaç yaşındasın ne zamandır deniyirsun
Aslında sen zamana yaysan stres yapmasan olur yaşın çok küçük kalbini ferah tut24 yaşındayım canım 1senedır deniyoruz sorunumuz yok sebepsız yani psıkolejık tamamen kılom var bırazda ne kılolular var gebe kalıyorlar yani rabbim ol derse oluyor işte:))) hıc çocuğum yok bu arada eşiminde sorununyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?