Olmuyor yaa ılk doktorumda zaman kaybı oldu resmen yumurtlamam catlamam birseyde sorunum yok ıgne kullandım gonalf boşu boşuna mecbur bu doktorda onu verdi.. beklesek olucakta 2yıllık evlı olucam kasımda ben hemen oluyor sanıyodum meger öyle olmuyormuşş.. senın yaş kaç ve ne tedavısı görüyorsun?Aslında sen zamana yaysan stres yapmasan olur yaşın çok küçük kalbini ferah tut
İyiyim teşekkür ederim
Kesinlikle yaptır ben de yaptırdim gerçi benim zamanım geçti mecbur 1 sene daha hamilelik teminatı alacağım ama yine de daha uyguna geliyorKızlar özel sigorta ile ilgili bende bi şeyler diyim tek tek yazamadım şimdibana da Z zahrada söylemişti sağolsun. Anadolu sigorta yaptırmış, doğumu da ekletmiş 4000 yıllık ücreti. Bekleme şartı yok. Sadece son adet tarihinizden önce poliçeyi başlatmış olmanız gerekiyor tek şart bu. Yani yaptırıp 1 ay korunsak bile yeterlii. Yani sigortadan bana böyle bilgi verdiler. Ek ödemeyle tüp bebek vs de karşılıyormuş. Medical vb gibi hastaneleri kapsıyor. Acıbademler zaten yok biliyosunuz Ben de birkaç gün içinde yaptırıcam anadolu sigorta
Sabah ilk idrarla lh testi yapmamanız gerekiyor kullanma talimatında da yazıyor. Sabah ilk idrarda çok yogun hormon olabildiğinden yanlış sonuç verebiliyormuşCanım ben pikden bir gün önce gün içinde yaptagım 2.test böyle silik çıktı, sabahki test koyuydu sasırdım. Sabah erken kalkıp ilk idrarı yapıp, sonra 2.kalkışımda (geceden beri su içmemiş oluyosun) yaptıgım testler en net sonucu aldıklarom oldu. Yarın bu sekilde yaparsan bordo pik görebilirsin belki..
İyi ki konuyu açmışım neler neler varmış. Ben ve cahilliğim gene beraber yürüyoruz :)Kesinlikle yaptır ben de yaptırdim gerçi benim zamanım geçti mecbur 1 sene daha hamilelik teminatı alacağım ama yine de daha uyguna geliyor
Estağfurullahİyi ki konuyu açmışım neler neler varmış. Ben ve cahilliğim gene beraber yürüyoruz :)
Kesinlikle ilk 3 ay içinde kalsam +9 ay hamilelikle 4bine doğum tahliller vs her şey içinde olmuş oluyorKesinlikle yaptır ben de yaptırdim gerçi benim zamanım geçti mecbur 1 sene daha hamilelik teminatı alacağım ama yine de daha uyguna geliyor
Canım ben eşimi ikna edemedim şimdi anladi yaşımın birkaç ay sonra 39 olacağını hatta 19 temda evlilikte yıldönümü ve regl ayni gün kısmet artıkOlmuyor yaa ılk doktorumda zaman kaybı oldu resmen yumurtlamam catlamam birseyde sorunum yok ıgne kullandım gonalf boşu boşuna mecbur bu doktorda onu verdi.. beklesek olucakta 2yıllık evlı olucam kasımda ben hemen oluyor sanıyodum meger öyle olmuyormuşş.. senın yaş kaç ve ne tedavısı görüyorsun?
Evet her şey dahilKesinlikle ilk 3 ay içinde kalsam +9 ay hamilelikle 4bine doğum tahliller vs her şey içinde olmuş oluyorhadi diyelim sonrasında kaldım 8bin de gayet iyi bir fiyat tarama testleri de dahilmiş öyle dediler acentadan
Hersey cok masraflı canım haklısın yani ama ümitsizliğe kapılma bence cunku ol der ve olur Yaradan. Devlete gıdebılırsın devlettede artık imkanlar cok tüp bebek aşılama vs . Hıc cocugun yokmu?Canım ben eşimi ikna edemedim şimdi anladi yaşımın birkaç ay sonra 39 olacağını hatta 19 temda evlilikte yıldönümü ve regl ayni gün kısmet artık
Kimse bize yardım etmedi evlenmeden önce de esimin şahsi borcu 15 tl harcadik tüm esya onlar borç dedi durdu bir ay once bağırdım borç hep olucak sen benim anne olma hakkımı elimden alamazsın diye ağladı borç bitsin diye dedi biri mi akıl veriyor sana 39 olucam olmazsa yada hasta dogarsa beklemek benim açımdan da sağlık olarak zararlı dedim işte
İlk ay denedik olamadi bu ay ikinci ay temmuzda regl olursam bir ay daha dener doktora giderim doktora gitmek de çok masraflı
Evet burda da doğumdan sonra bebek+ben dahil 3000 gibi fiyat oluyormuş çok çok iyi geldi banadaEvet her şey dahil
Yalnızca sezaryende epidural ekstra ücret.
Benim doktorumun olduğu hastanede sadece doğum 7.5 olduğu için bana her türlü karlı. Ki zaten ben normalde de özel sağlık sigortası yaptırıyorum bana sadece ekstra 1000 tl yansıyor yıllık
Tamandr bebisBeni de sil beee
Senin sigortan nedir?Evet her şey dahil
Yalnızca sezaryende epidural ekstra ücret.
Benim doktorumun olduğu hastanede sadece doğum 7.5 olduğu için bana her türlü karlı. Ki zaten ben normalde de özel sağlık sigortası yaptırıyorum bana sadece ekstra 1000 tl yansıyor yıllık
Olur, evet ovülasyon takibi yapıcam.Bu ay hormon değerlerimde normal çıktı şükür prolaktinim yüksekti ilaç kullanmıştım düşmüş.Haziranda hsg çekildim o da normal bu ay iyi değerlendirebilirsek umutluyum bu aydan bakalım inşallahBenımde 30hazıran basladk adetim canım bu ay beraber baslayalımmj ovülasyon testi yapacakmısın?
Yumurtlama gibi durmuyor. Bugün ki tecrübeme göre konuşuyorumKızlar selam.. Nasılsınız bakalım? Bişi sorucam, benim bat 12 temmuz. 26-27haziran yumurtlama 28 çatlama oldu. Yumurtlama dönemim bitti yani. Bugün beyaz bi akıntım oldu bide kasık ağrısı? Sonra ovulayson yaptım böyle çıktı? İkinci kez mi yumurtlama olacak acaba? Fikri olan var mı? Eki Görüntüle 2881852 Eki Görüntüle 2881852
Bir kaç gün takip edicem, bu hali ile yumurtlama değil de acaba dedim ilerleyipte test koyulaşır ve ikinci bi yumurtlama mı olur?Yumurtlama gibi durmuyor. Bugün ki tecrübeme göre konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?