Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla özel e gidicem ama şuan biraz erteledim .üç ay falan deniycem amh düşük benim birin altında çıktı 1.1 altına tüp bebek öneriyor lar.
Adet olunca aslan pençesi çayı falan ovu testi devam edicem
Herşeyi dene avakado da ye sağlıklı beslen
Tamam canim senin gibi bende testleri en azından orda yaptircam

Merhaba, 20 haziran yaş 31 5 ay

D vit de vitamini oluyor dimi.ben 14 üne dahiliyeden randevu aldım . Kan değerleri d vitamini falan baktırmak istiyorum .
Hamilelik düşünüyorum baktırmak istiyorum desem olurmu acaba
Sağlık ocakları da bakıyor vitaminlere hatta prolaktin vs hormonlara da bakıyor.

Sirtim bile ağrıyor noluyorsa sanki altı üstü regl olcam

Bu sabah nöbetten çıkacam mens için de tek bir belirti yok gözüm kardiyak cihazına kayıp durdu bakıp bakıp geri kafamı çevirdim hayır hayır hayır
Nöbetteyken sürekli gelen kan tahlili yaptırma isteği herkeste var bence

Sirtim bile ağrıyor noluyorsa sanki altı üstü regl olcam
Bişey diyim mı bu ay benim reglde böyle gümbür gümbür gelicek gibi hissediyorum bu kadar pik falan gördüm 2 3 ayda bir böyle olması normaldir heralde

Devlet Hastanesi'ne giden var mı ben hiç istemiyorum ama bilemiyorum özel mi devlet mi dersem muayene ve ilerleyen süreçte suan merak benimkisi
Ben devlete gitmiştim kontrole. Düşük yapmasaydım 5 ay kadar devlet sonrası özeli düşünüyordum. randevu bulmak çok zor oluyor ama şuan çoğu yer eskisi gibi sabah erkenden sıra alma makineleri açtı galiba.

Kızlaar:) dün ovülasyonum silikken bugün öglen pik oldu sanırım. 5 aydır deniyoruz ilkkez ovülasyon kullanıyorum buay. Dün ve bugünü değerlendirdik yarında mı değerlendirmeliyim. Eşimle sinirlidir biraz, ovülasyon yaptığımı bilmiyor öyle gün ayarladıgımı falan bilse onada kızar, hayırlısı ne zamansa Allah ozaman verir takma bu kadar uğraşma diyor hep. Haklı aslında ama ben tezcanlıyım biraz. Hemen oluversin istiyorum. İnanır mısınız mutfaktan çıkmıyorum iki üç gündür ne seviyorsa onu yapıyorum falan işleride çok yoğun yarın şehir dışına çıkacak. Öbür gün gelir. Şimdi çatlama yarın olursa kaçırmış mı olacağım ben. Bilen yazabilir mi lütfen

Eklentiler

• image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 58
Ne yumurtlama masaji yapmaya hevesim kaldi ne ovulasyon testi yapmaya üstüme ölü toprağı serpilmis sanki bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…