Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kaçırmış olmazsın bugün degerlendirdiysen ve çok yoğunsa esin yarın boş bırakıp pazartesi degerlendir.. gün aşırı gidince kaçmış olmuyor he pazar gecesi degerlendirsen çok çok iyi olur aMa olmuyorsa pazartesi yap beklemeye koyul

Bildiğim tüm tatlıları yaptım yarına kalmadı artık repertuarımda bişey çatlama olunca değerlendirseydim diye içime dert olmuştu, genede denicem tabi şansımı böylede gebe kalma şansım var galiba senin fikrine göre Canım teşekkür ederim

Bence bugün yarın ve pazar deneyin benim 1 temmuz 2 temmuz pik oldu bugün silik bugün deneyemezsem yarın sabah deneyip beklemeye gecicem Allah'tan umit kesilmez
Sigara içiyorum azda olsa bu arada

Çok geçmiş olsun sağlıkla bebegini tez vakitte kucağına almanı diliyorum en azından 5 aya kadar devlet sonra özel olabilir dimi

yap canım yap ben de ıyı degıldım duzeldım napım hayırlısı olsun
Valla cevremde evleniyorlar ilk aylarda hamile kaliyorlar bende herkeste boyle gördüğüm icin herhalde denediğimde benimde olur dedim hic ovulasyon testiyle masajla uğraşacağım aklima gelmezdi icimden gelmiyor asla bir sey yapmak

Yak yak yak böyle durumlarda sigara içmek istiyorum ama olmayan bebeği iyice zorlaştırayım bide diyip vazgeçiyorum
Amann sakın canım dur yapma etme önce bir bebek gelsin ondan sonra her sey

Hava sicak aylardır deniyorsan olabilir canim topla kendini herşey kader kısmet
Bilincli olarak bu 2.ay olacak canım ama vajinismusda beni 6 7 ay kadar cok yiprattigi icin cidden yoruldum su 1 yıl yaslandigimi hissediyorum artık hevesim kalmadi hicbir seye birini atlatiyorsun bir sonrakinde takılıyosun tekrar sanki bir oyunun icindeyim level atliyorum sürekli atlayana kadarda canim çıkıyor

Bence bugün yarın ve pazar deneyin benim 1 temmuz 2 temmuz pik oldu bugün silik bugün deneyemezsem yarın sabah deneyip beklemeye gecicem Allah'tan umit kesilmez
Sigara içiyorum azda olsa bu arada
Bugün sabah denedim yarında eşim şehir dışında olacak bugün piktim ben yarında pik olur belki böylece p. Tesi deneyebilirim. Kasıklarım agrıyor anlık kısa kısa hafif bi agrı. Çatlama belirtisimi acaba?

Sirtim bile ağrıyor noluyorsa sanki altı üstü regl olcam
Offf halicim sorma benimde sol tarafım ağrıyo hala. salı olcam bende ama önceden başladı beni rahatsız etmeye gelecekse gelsinn bu ne yaa iyi ki bi çocuk denedik 2 aydır değişik değişik şeyler oluyo vücudumda

Ağrılı ya adetin kist mı yaptı acaba diye benimde ağrı olmuyo ama pıhtı oluyo bazen
Canım bende geçen ay ovülasyon yaptım hiç pik ve çatlama görmedim, bugün regl oldum ama inanılmaz bir ağrım var, belim kasıklarım bacaklarım, rahim. Bende heralde kist oldu her ay böyle olmaz umarım, yoksa işim iş yani

Çok geçmiş olsun sağlıkla bebegini tez vakitte kucağına almanı diliyorum en azından 5 aya kadar devlet sonra özel olabilir dimi
Olabilir.ilk gebelik düşündüğümde de kontrole gittim. Bir kaç arkadaşımda o şekilde yaptı. Üniversite hastanelerine gidende var. Ben devlette 1 doktor değiştirdim. Birinden memnun kalmadım, başka doktor denedim memnun kaldım kontrollerime ona gidiyordum hatta düşükte de direk kürtaj önermeyip ilaçla düşük yaptırdı. Ona devam ettim. iyi olan doktorlar da var çevrenizden gidip memnun olan varsa önerisini alabilirsiniz.

Batı 5 temmuz olanlar test yapan varmı aceba yarın erken gebelik yapacağım bugun her ne kadar kasık ağrısı çeksemde regl olacak gibi öğreneyim gidip ped mi alayım yoksa kanmı vereyım kendimi hazırlayım

Vajinismus dediğin birlikte oluyorsun ama acıyor hissi orgazm olamamak mi tam olarak

Cevremde öyle kimse yok soracağım sizlere soruyorum o yüzden

36 saat geç değil erken bile olmuş benim icin. Eğer 36 saat sonra cidden catlamıs olsaydı coktan adet olmuş olmam lazımdı kuzum…. Benim cok sonra catlamıs belli ki

Canim bende kasik ağrısı ilk pik olduğu gün gaz şişlik ateş basması ikincisi gün yine pikti dün gece o kadar çok idrar yaptım ki wc gitmekten ateş basması dan uyuyamadım yani dün catlama oldu idrar sık çıkma vs

Vajinismus dediğin birlikte oluyorsun ama acıyor hissi orgazm olamamak mi tam olarak
Hic birlikte olamamak canım kasılmalar acı hissi eşi sürekli itmeler kabus gibi bir 7 aydı resmen simdide cocuk olmuyor nasip kısmet ne diyeyim

Canım benim 5 temmuz ama adet ölü hissediyorum ondan test yapmıyorum sessizce bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…