Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet hastanesinde yumurtlama takibi falan yapılmıyor di mi rutin kontrol sadace

Canım benim 5 temmuz ama adet ölü hissediyorum ondan test yapmıyorum sessizce bekliyorum
Bende ailemin yanına geldim regl olursam tam bitecek yumurtlamaya eşim yetişir artık şu an önümüzdeki maçları ayarlamaya odaklandım ama inşallah isteyen herkes gebe olarak mutlu haberler alır

Benimde 5 Temmuz 5 gündür mide bulantım oluyor hafif ama ümitlenmekte istemiyorum test yapmamak içinde kendimi zor tutuyorum

Bende ailemin yanına geldim regl olursam tam bitecek yumurtlamaya eşim yetişir artık şu an önümüzdeki maçları ayarlamaya odaklandım ama inşallah isteyen herkes gebe olarak mutlu haberler alır
canım bende şimdiden önümüzde ay şunu yapi cam bunu yapi cam diye plan yapıyorum

Hic birlikte olamamak canım kasılmalar acı hissi eşi sürekli itmeler kabus gibi bir 7 aydı resmen simdide cocuk olmuyor nasip kısmet ne diyeyim
Vajinismus gerçekten çok zor bir durum. Umarım atlaşmışsınızdır. Eğer hala devam ediyorsa tedavi almanızı öneririm çok uzun yıllar (4-5 yıl belki) sürebilen kadınlar oluyor.

Catlama sonrası da bende karın şişkinliği oluştu. Kocaman şiş bir karın. Yumurtlamayı deneyince vücutta bir degişiklikler oluyor sanki ya da her ay oluyor. Biz dikkat kesilmeye baslıyoruz

Benimde 5 Temmuz 5 gündür mide bulantım oluyor hafif ama ümitlenmekte istemiyorum test yapmamak içinde kendimi zor tutuyorum
Hiçbir belirti yok sadece arada regl olacakmış gibi ağrı oluyor ama ilk oğlumda da belirti olmamıştı ve regl günü bile testte negatifti 3 gün gecikti ve öyle öğrenmiştim o yuzden erken öğrenenlere çok imreniyorum

Tabiki illa belirti olmuyor bende ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu. Kasık ağrısı dışında. Gebelik olur diye ihtimal vermiyordum. Sadece bat günü sabah rüyamda gördüm ve eczaneden test aldım hiçbir ovulasyon takibi bile yapmamıştım. Umarım hepimiz güzel haberler alırız

Haklısın istisnasiz çevremdeki herkes hamile bi ben kaldım o koyuyor bir de zaman geçtikçe hiç olmayacakmış gibi geliyor

Vayyy umut edeyim mi hala yok neyse kokusu bile geldi gelir o

Haklısın istisnasiz çevremdeki herkes hamile bi ben kaldım o koyuyor bir de zaman geçtikçe hiç olmayacakmış gibi geliyor
Birde çevrediki diğer insanlar sürekli ne zaman bebek yapacaksınız, hamile misin , hadi yapın niye yapmıyorsunuz tarzı soruları insanın modunu daha da düşürüyor. Sanki üstlerine çok vazife gibi. Ama hiç umutsuzluğa kapılmayın Umarım en güzel şekilde hepimizin olur

Bu spermcikler bizi degistiriyor bence

Hickimse sormuyor bana allahtan=)
Ama o bakışları hissediyorum=/

Catlama sonrası da bende karın şişkinliği oluştu. Kocaman şiş bir karın. Yumurtlamayı deneyince vücutta bir degişiklikler oluyor sanki ya da her ay oluyor. Biz dikkat kesilmeye baslıyoruz
Aynen canım biz ovulasyon yapınca dikkat kesikdik benimde iki gün karnım şişti bütün belirtiler yoğundu iki pik günü denedim son olarak yarin denerim 40 olmadan bebeğim gel diyorum işte stres yapıyorum istemeden ama inan olacak olanın her türlü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…