Yanlış etliket yapmışımTekrar test yaptı mı cnm @Zahara
Devlet hastanesinde yumurtlama takibi falan yapılmıyor di mi rutin kontrol sadaceOlabilir.ilk gebelik düşündüğümde de kontrole gittim. Bir kaç arkadaşımda o şekilde yaptı. Üniversite hastanelerine gidende var. Ben devlette 1 doktor değiştirdim. Birinden memnun kalmadım, başka doktor denedim memnun kaldım kontrollerime ona gidiyordum hatta düşükte de direk kürtaj önermeyip ilaçla düşük yaptırdı. Ona devam ettim. iyi olan doktorlar da var çevrenizden gidip memnun olan varsa önerisini alabilirsiniz.
Bende ailemin yanına geldim regl olursam tam bitecek yumurtlamaya eşim yetişirCanım benim 5 temmuz ama adet ölü hissediyorum ondan test yapmıyorum sessizce bekliyorum
Benimde 5 Temmuz 5 gündür mide bulantım oluyor hafif ama ümitlenmekte istemiyorum test yapmamak içinde kendimi zor tutuyorumBatı 5 temmuz olanlar test yapan varmı aceba yarın erken gebelik yapacağım bugun her ne kadar kasık ağrısı çeksemde regl olacak gibi öğreneyim gidip ped mi alayım yoksa kanmı vereyım kendimi hazırlayım
Bende ailemin yanına geldim regl olursam tam bitecek yumurtlamaya eşim yetişirartık şu an önümüzdeki maçları ayarlamaya odaklandım ama inşallah isteyen herkes gebe olarak mutlu haberler alır
Vajinismus gerçekten çok zor bir durum. Umarım atlaşmışsınızdır.Hic birlikte olamamak canımkasılmalar acı hissi eşi sürekli itmeler kabus gibi bir 7 aydı resmen simdide cocuk olmuyor nasip kısmet ne diyeyim
Catlama sonrası da bende karın şişkinliği oluştu. Kocaman şiş bir karın. Yumurtlamayı deneyince vücutta bir degişiklikler oluyor sanki ya da her ay oluyor. Biz dikkat kesilmeye baslıyoruzCanim bende kasik ağrısı ilk pik olduğu gün gaz şişlik ateş basması ikincisi gün yine pikti dün gece o kadar çok idrar yaptım ki wc gitmekten ateş basması dan uyuyamadım yani dün catlama oldu idrar sık çıkma vs
Yapan doktorlar oluyor.Devlet hastanesinde yumurtlama takibi falan yapılmıyor di mi rutin kontrol sadace
Hiçbir belirti yok sadece arada regl olacakmış gibi ağrı oluyor ama ilk oğlumda da belirti olmamıştı ve regl günü bile testte negatifti 3 gün gecikti ve öyle öğrenmiştim o yuzden erken öğrenenlere çok imreniyorumBenimde 5 Temmuz 5 gündür mide bulantım oluyor hafif ama ümitlenmekte istemiyorum test yapmamak içinde kendimi zor tutuyorum
Kaç aydır takip yapıp o haftayı kapsayan 10 günü değerlendiriyorum yok bu sefer 2 günde 1 regle kadar ilişki yapcam bakalım bu sefer tutacakmıcanım bende şimdiden önümüzde ay şunu yapi cam bunu yapi cam diye plan yapıyorum
Tabiki illa belirti olmuyor bende ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu. Kasık ağrısı dışında. Gebelik olur diye ihtimal vermiyordum. Sadece bat günü sabah rüyamda gördüm ve eczaneden test aldım hiçbir ovulasyon takibi bile yapmamıştım. Umarım hepimiz güzel haberler alırızHiçbir belirti yok sadece arada regl olacakmış gibi ağrı oluyor ama ilk oğlumda da belirti olmamıştı ve regl günü bile testte negatifti 3 gün gecikti ve öyle öğrenmiştim o yuzden erken öğrenenlere çok imreniyorum
Haklısın istisnasiz çevremdeki herkes hamile bi ben kaldım o koyuyor bir de zaman geçtikçe hiç olmayacakmış gibi geliyorValla cevremde evleniyorlar ilk aylarda hamile kaliyorlar bende herkeste boyle gördüğüm icin herhalde denediğimde benimde olur dedim hic ovulasyon testiyle masajla uğraşacağım aklima gelmezdi icimden gelmiyor asla bir sey yapmak
Amann sakın canım dur yapma etme önce bir bebek gelsin ondan sonra her sey
Vayyy umut edeyim mi hala yok neyse kokusu bile geldi gelir oHiçbir belirti yok sadece arada regl olacakmış gibi ağrı oluyor ama ilk oğlumda da belirti olmamıştı ve regl günü bile testte negatifti 3 gün gecikti ve öyle öğrenmiştim o yuzden erken öğrenenlere çok imreniyorum
Birde çevrediki diğer insanlar sürekli ne zaman bebek yapacaksınız, hamile misin , hadi yapın niye yapmıyorsunuz tarzı soruları insanın modunu daha da düşürüyor. Sanki üstlerine çok vazife gibi. Ama hiç umutsuzluğa kapılmayın Umarım en güzel şekilde hepimizin olurHaklısın istisnasiz çevremdeki herkes hamile bi ben kaldım o koyuyor bir de zaman geçtikçe hiç olmayacakmış gibi geliyor
Bu spermcikler bizi degistiriyor benceOfff halicim sorma benimde sol tarafım ağrıyo hala. salı olcam bende ama önceden başladı beni rahatsız etmeyegelecekse gelsinn bu ne yaa iyi ki bi çocuk denedik 2 aydır değişik değişik şeyler oluyo vücudumda
Hickimse sormuyor bana allahtan=)Birde çevrediki diğer insanlar sürekli ne zaman bebek yapacaksınız, hamile misin , hadi yapın niye yapmıyorsunuz tarzı soruları insanın modunu daha da düşürüyor. Sanki üstlerine çok vazife gibi. Ama hiç umutsuzluğa kapılmayın Umarım en güzel şekilde hepimizin olur
Aynen canım biz ovulasyon yapınca dikkat kesikdik benimde iki gün karnım şişti bütün belirtiler yoğundu iki pik günü denedim son olarak yarin denerim 40 olmadan bebeğim gel diyorum işte stres yapıyorum istemeden ama inan olacak olanın her türlü oluyorCatlama sonrası da bende karın şişkinliği oluştu. Kocaman şiş bir karın. Yumurtlamayı deneyince vücutta bir degişiklikler oluyor sanki ya da her ay oluyor. Biz dikkat kesilmeye baslıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?