Herkes soruyor benim ailem soruyor eşimin ailesi sormaz annesi eh işte çokda umrunda değil açıkçası soranlar dış kapının mandallari onlara ne oluyorsa komşu vs gibiBirde çevrediki diğer insanlar sürekli ne zaman bebek yapacaksınız, hamile misin , hadi yapın niye yapmıyorsunuz tarzı soruları insanın modunu daha da düşürüyor. Sanki üstlerine çok vazife gibi. Ama hiç umutsuzluğa kapılmayın Umarım en güzel şekilde hepimizin olur
Psikolojik baskı ve insanı üzen bir şey resmen. Çok özel bir soru olmasına rağmen ve Kimin ne yaşadığını bilmeden üstlerine vaZife değilken soran oluyor. O bakış ve sorudan nefret ediyorumHickimse sormuyor bana allahtan=)
Ama o bakışları hissediyorum=/
Hoşgeldin bat 19 temmuz yaş 38 aylar sonra 39 olucam sizinle aynı yaşlar sayılırBat 8 temmuz yaş 40
Herkes herşeyi merak ediyorPsikolojik baskı ve insanı üzen bir şey resmen. Çok özel bir soru olmasına rağmen ve Kimin ne yaşadığını bilmeden üstlerine vaZife değilken soran oluyor. O bakış ve sorudan nefret ediyorum
Benimde annem hep soruyor sanki olsa söylemeyeceğiz . Dış kapının mandalları konusunda Kesinlikle katılıyorum. belkide kaç aydır belki yıldır görmediğin insanın bile ilk sorduğu sorulardan biri olabiliyor çocuk yok muHerkes soruyor benim ailem soruyor eşimin ailesi sormaz annesi eh işte çokda umrunda değil açıkçası soranlar dış kapının mandallari onlara ne oluyorsa komşu vs gibi
Benimde annem hep soruyor sanki olsa söylemeyeceğiz . Dış kapının mandalları konusunda Kesinlikle katılıyorum. belkide kaç aydır belki yıldır görmediğin insanın bile ilk sorduğu sorulardan biri olabiliyor çocuk yok mu
Ovulasyonun tek zor yanı bu zaten, her gün belirti kovalamakAynen canım biz ovulasyon yapınca dikkat kesikdik benimde iki gün karnım şişti bütün belirtiler yoğundu iki pik günü denedim son olarak yarin denerim 40 olmadan bebeğim gel diyorum işte stres yapıyorum istemeden ama inan olacak olanın her türlü oluyor
Bu iyidiEvet halicim asıl görevlerinden başka her şeyi yapıyolar
Ben de hep iş yüzünden erteledim ama bu sene herseyden önce cocuk diyorum. İş iş derken zaman hop geciyor.Benimde annem çok soruyor esim ikinci yıl dolmak üzereyken istemeye başladı ancak annem yaşın geçiyor her yönden zararlı ya olmazsa neyi bekliyorsunuz çocuk hemen para istemiycek bir bez mama onuda biz aliriz dedi durdu haklı olarak
İs başvuru yapıyordum yeni evli 2 yıl olmuş çocuk yaparsınız ortada kalırım deyip giremedim çalışıyorum şimdide ailemle gönlüme göre bulamadım
Sigortami yapsa maaş doğru dürüst alamıyorum engel oldu bu mesele şimdiye kadar olsaydı anneme bırakırdım diyorum
Keskeler işe yaramıyor
Önceden ne olacağını bilsek ona göre davranırdık. O anki durumumuz neyse ona göre plan yapıyoruz. Bazen hayat planlara uymuyor maalesefBenimde annem çok soruyor esim ikinci yıl dolmak üzereyken istemeye başladı ancak annem yaşın geçiyor her yönden zararlı ya olmazsa neyi bekliyorsunuz çocuk hemen para istemiycek bir bez mama onuda biz aliriz dedi durdu haklı olarak
İs başvuru yapıyordum yeni evli 2 yıl olmuş çocuk yaparsınız ortada kalırım deyip giremedim çalışıyorum şimdide ailemle gönlüme göre bulamadım
Sigortami yapsa maaş doğru dürüst alamıyorum engel oldu bu mesele şimdiye kadar olsaydı anneme bırakırdım diyorum
Keskeler işe yaramıyor
Bende aynı durumdayım herşeyi bırakıp sadece uyuyasım var.Ne yumurtlama masaji yapmaya hevesim kaldi ne ovulasyon testi yapmaya üstüme ölü toprağı serpilmis sanki bu ay
Ben yine dayanamayıp yaptım negatifBatı 5 temmuz olanlar test yapan varmı aceba yarın erken gebelik yapacağım bugun her ne kadar kasık ağrısı çeksemde regl olacak gibi öğreneyim gidip ped mi alayım yoksa kanmı vereyım kendimi hazırlayım
Bence hala erkenBugün test yaptım negatifçıktı bat 9 temmuz çok mu erken acaba. Bir umut diyecem ama o da kalmadı
Günüm geçerse tekrar yaparım ama kendimi tükenmiş hissediyorum artık hiç olmayacak gibi geliyor..Bence hala erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?