Puf ama kötü bisi demediki e kan vermiş mi bari nasıl ilerliyo?
Allah allah neden böyle oldu acaba
Kızlar cevap alabilir miyimKızlar nediyosunuz ? Yumurtlama mı çatlama mı
Eki Görüntüle 2882108
Sperm vucütta 3 gün kalıyor yani bir gün önce ilişki yaşasanız çatlamada yaşayan sperlerle hamile kalma olasılığın var :)Kızlaar:) dün ovülasyonum silikken bugün öglen pik oldu sanırım. 5 aydır deniyoruz ilkkez ovülasyon kullanıyorum buay. Dün ve bugünü değerlendirdikyarında mı değerlendirmeliyim. Eşimle sinirlidir biraz, ovülasyon yaptığımı bilmiyor öyle gün ayarladıgımı falan bilse onada kızar, hayırlısı ne zamansa Allah ozaman verir takma bu kadar uğraşma diyor hep. Haklı aslında ama ben tezcanlıyım biraz. Hemen oluversin istiyorum. İnanır mısınız mutfaktan çıkmıyorum iki üç gündür ne seviyorsa onu yapıyorum falan işleride çok yoğun yarın şehir dışına çıkacak. Öbür gün gelir. Şimdi çatlama yarın olursa kaçırmış mı olacağım ben . Bilen yazabilir mi lütfen
Allah allah neden böyle oldu acabaönceden hesap açmaya çalışırken başka bir maille denememiş miydi onun yasak olması da bana saçma geldi anlayamadım
Sitenin nasıl bi tespit yöntemi varsa farklı mail bile olsa üyelik kabul etmedi biz de anlamadıkPuf ama kötü bisi demediki e kan vermiş mi bari nasıl ilerliyo?
Genel olarak doktorların büyük çoğunluğu 1 yıl deneyim diyorlar, 6 ay uzun bir süre değil aslında. Ama siz kadın olarak rutin kontrollerinize gidebilirsinizKızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Genel üyeliklerle ve kapatılmasıyla ilgili birçok şikayet var zaten ben de baktım şimdi. İlginç bir sistemleri var ne diyeyim. Üzüldüm daha tanıyabilmek isterdim. Yine de mail filan atıp bilgi almaya çalışsın belki bir çözümü vardırSitenin nasıl bi tespit yöntemi varsa farklı mail bile olsa üyelik kabul etmedi biz de anlamadıkBi kaç kez denedi Bu yüzden cezası uzadı. Biraz araştırdık hiç açılmayadabilirmiş yeni üyelik de olmuyor ya böyle saçma enteresan bi durum.
İkinizde doktora gidebilirsiniz. En azından bir sorun varsa biraz erken çözüm bulunmuş olur. Sorun yoksa da sürekli acaba var mi diye düşünüp stres olmazsınız. Tabiki benim düşüncemKızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Yumurtlama gibi duruyor siz muhakkak değerlendirin. çatlama zamanı belli olmayabiliyor sonuçtaKızlar nediyosunuz ? Yumurtlama mı çatlama mı
Eki Görüntüle 2882108
Aynı telefon değilde eşinin falan telefonuyla açabilir bence, farklı mail kullansada telefonun ID numarası ceza alan hesapla aynı olunca sistem reddediyor farkediyor aynı kişi oldugunuSitenin nasıl bi tespit yöntemi varsa farklı mail bile olsa üyelik kabul etmedi biz de anlamadıkBi kaç kez denedi Bu yüzden cezası uzadı. Biraz araştırdık hiç açılmayadabilirmiş yeni üyelik de olmuyor ya böyle saçma enteresan bi durum.
Daha var ama bat a ümitsizliğe kapılmaKızlar slm bende dayanamayıp kaset test yaptım negatif bat 7 temmuz.
Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki biraz çekiniyor sperm testinden veya ultrason ile özel bölgesinin kontrol edilmesinden.İkinizde doktora gidebilirsiniz. En azından bir sorun varsa biraz erken çözüm bulunmuş olur. Sorun yoksa da sürekli acaba var mi diye düşünüp stres olmazsınız. Tabiki benim düşüncem
Oiiyy ne karışık ya söyliyim de bari öyle denesin belki de denemiştir onu da bilmiyorum amaAynı telefon değilde eşinin falan telefonuyla açabilir bence, farklı mail kullansada telefonun ID numarası ceza alan hesapla aynı olunca sistem reddediyor farkediyor aynı kişi oldugunu
Üyeliği açılmış galiba. Az önce bakınca geçici olarak pasif vs bir şey yazmıyor aktif üye yazıyor kontrol etsinOiiyy ne karışık ya söyliyim de bari öyle denesin belki de denemiştir onu da bilmiyorum ama
Sanki o çift çizgiyi görmek artık hayal gibi bişey olduDaha var ama bat a ümitsizliğe kapılma
Evet erkekler bira çekiniyor ama kadınlarda çok yöntem deniyor bir şey bulmak için. Belki uygun bir anlatımla ikna olabilir ama tabiki ortak karar verilmesi gerekir.Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki biraz çekiniyor sperm testinden veya ultrason ile özel bölgesinin kontrol edilmesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?