Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Puf ama kötü bisi demediki e kan vermiş mi bari nasıl ilerliyo?

Allah allah neden böyle oldu acaba önceden hesap açmaya çalışırken başka bir maille denememiş miydi onun yasak olması da bana saçma geldi anlayamadım

Sperm vucütta 3 gün kalıyor yani bir gün önce ilişki yaşasanız çatlamada yaşayan sperlerle hamile kalma olasılığın var :)

Kızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Allah allah neden böyle oldu acaba önceden hesap açmaya çalışırken başka bir maille denememiş miydi onun yasak olması da bana saçma geldi anlayamadım
Puf ama kötü bisi demediki e kan vermiş mi bari nasıl ilerliyo?
Sitenin nasıl bi tespit yöntemi varsa farklı mail bile olsa üyelik kabul etmedi biz de anlamadık Bi kaç kez denedi Bu yüzden cezası uzadı. Biraz araştırdık hiç açılmayadabilirmiş yeni üyelik de olmuyor ya böyle saçma enteresan bi durum.

Genel olarak doktorların büyük çoğunluğu 1 yıl deneyim diyorlar, 6 ay uzun bir süre değil aslında. Ama siz kadın olarak rutin kontrollerinize gidebilirsiniz

Genel üyeliklerle ve kapatılmasıyla ilgili birçok şikayet var zaten ben de baktım şimdi. İlginç bir sistemleri var ne diyeyim. Üzüldüm daha tanıyabilmek isterdim. Yine de mail filan atıp bilgi almaya çalışsın belki bir çözümü vardır

İkinizde doktora gidebilirsiniz. En azından bir sorun varsa biraz erken çözüm bulunmuş olur. Sorun yoksa da sürekli acaba var mi diye düşünüp stres olmazsınız. Tabiki benim düşüncem

Aynı telefon değilde eşinin falan telefonuyla açabilir bence, farklı mail kullansada telefonun ID numarası ceza alan hesapla aynı olunca sistem reddediyor farkediyor aynı kişi oldugunu

İkinizde doktora gidebilirsiniz. En azından bir sorun varsa biraz erken çözüm bulunmuş olur. Sorun yoksa da sürekli acaba var mi diye düşünüp stres olmazsınız. Tabiki benim düşüncem
Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki biraz çekiniyor sperm testinden veya ultrason ile özel bölgesinin kontrol edilmesinden.

Aynı telefon değilde eşinin falan telefonuyla açabilir bence, farklı mail kullansada telefonun ID numarası ceza alan hesapla aynı olunca sistem reddediyor farkediyor aynı kişi oldugunu
Oiiyy ne karışık ya söyliyim de bari öyle denesin belki de denemiştir onu da bilmiyorum ama

Ölceeeeemmmmmm eşimin telefonuu kaçırdım uyuyor girebildiiim gerçekten sebep olanları allaha havale ediyorum yaaa ay kendi bilgisayarımın id sini nasıl değiştircem shdjdjdk en son whatsapp hattından iyi hal indirimi dileniyodumm. Size upuzun yazı yazmıştım ama upuzuuun direkt kopyalayacaktım. Ay sağolun tüm yazdıklarınızı okudum cidden gönül bağı bizimki. Kendimi ölü gibi hissettim okuyorum görüyorum ama konuşamıyoruummm rezalet bir şey. İş bilgisayarı kendi bilgisayarım telefonum eşimin bilgisayarı hiçbirinden giremedim var yaaa bi eşimin teli kalmıştı hay aklında bin yaşaa

Bende öyle düşünüyorum ama eşim sanki biraz çekiniyor sperm testinden veya ultrason ile özel bölgesinin kontrol edilmesinden.
Evet erkekler bira çekiniyor ama kadınlarda çok yöntem deniyor bir şey bulmak için. Belki uygun bir anlatımla ikna olabilir ama tabiki ortak karar verilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…