Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
Bugün açılır yarın açılır diye diye bende onun güzel haberi kendi vermesini istedim bana kızmayın artık ptesiye kadar açılmasa söylicektim valla napim

Ben hemen bilgilendirme kısmına geçeyim vakit kaybetmeden. Bata 2 gün var çatlamaya göre. Kanlı testi tabiki denedim benden kaçar mıı lari kuzum sağolsun iletti sizee 2 temmuzda olan test kansız olan farka bakın bence şüphede kalanlar deneyebilir. Ovulasyonda da pik olmadı dahaa ama bugün yapamadım testim bozulmuş inanılmaz 1 tane test buldum yarın yapar atarım

Eklentiler

• IMG_20210703_093040.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20210701_194340.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 110
belirtileri yazıyorum akıntı devam sürekli beyaz olandan, çiş azaldı ve her yerimde damarlar çıktı heeer ben bunu bata 6 7 gün kala fark etmiştim yüzeye yaklaştıkça yaklaşıyolar avuç içlerim ayaklarım tüm damarlarım aşırı belirgin bunun bebekle alakası var mı bilmiyorum ama böyle. Meme hassasiyeti azaldı ama hala dokununca bir dolgunluk ah deme var. Mide bulantısı yok ama aşırı duygusallık var. Bat gelmediği için yazıyorum bunları aynı durumda olan arkadaşlar varsa yani umut hiç bitmesin ben hep regl ağrısı çektim o azaldı. ayy gece gece doldurdum sayfayı gözünüzü seveyim şikayet etmeyin ajksdgha

gebelik haberi alan arkadaşları çok çok tebrik ederim valla atılan her testte çizgi gördüm bağırdım çağırdım sevindim üzüldüm ama sesimi duyuramadım. negatife dönenler temmuz bomba olcakk inanın lütfennn burada daha ovulasyonda pik kovalayıp avokadolar yenecekk ümitsizliğe kapılmak yokk ters pozisyon öneriyorum şiddetlee

Ovulasyonun tek zor yanı bu zaten, her gün belirti kovalamak Ben de 36 yasındayım, ay gelsin bebişler bu ay inşallah
Sizin nesil daha sağlam biz bu yaşta çürüğe çıktık hormonlu şeylerle beslene beslene yaşa bakmayın bence bizden bile şanslısınız ablamda 36 çatır çatır doğurdu jenerasyon olarak bizden daha sağlıklı gıdalarla büyüdünüz

Canım eşin haklı seninde yaşın genç sanırım. Bende en azından 7 8 aya tamamlamayı düşünüyorum çünkü belli olmaz doğal yoldan gelir belki... yinede sen bilirsin 1 yıl çok normal inan

350 muayene yi mi dediler kuzum ben izmirdeyim de burda medicana ve kent var ikiside güzel diye biliyorum
Selam bende izmirdeyim Sada hastanesinde özlem özbilen çok iyiymiş ben 6 ay can hastanesine gittim boşa zaman kaybı oldu tekrar dr a gidersem özlem hocaya gidicem araştır istersen

Kontrol olursunuz bence, hemen tüp bebek yada aşılama düşünme, belkide hiç bir sorun yoktur içiniz rahat eder, varsada bilmiş olursun zaman kaybetmeden tedavi olursun

Ahahahhaah hadii hoşgeldin

Kızlar bat 10 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim

Erken yapöişin gibi geldı canım çatlamadan sonra kaç gün geçti
İlk defa yaptım canım gebelik testi ilk ayım denememin, ovulasyon yapmadım doktor muayenesine gitmiştim 25 sinde doktor yumurtlama dönemin gün aşırı değerlendirin dedi değerlendirdik umarım erken yapmışımdır

Günlerimiz hemen hemen aynidır o zaman bende 25 i pik 26 su çatlama gördüm hayırlısı bakalım insallah üç dört güne güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…