Ya çok sevindim canım hadi inş artışlar güzel devam ederBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
HoşgeldinnBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
Bugün açılır yarın açılır diye diye bende onun güzel haberi kendi vermesini istedim bana kızmayınBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
Sizin nesil daha sağlam biz bu yaşta çürüğe çıktıkOvulasyonun tek zor yanı bu zaten, her gün belirti kovalamakBen de 36 yasındayım, ay gelsin bebişler bu ay inşallah
Canım eşin haklı seninde yaşın genç sanırım. Bende en azından 7 8 aya tamamlamayı düşünüyorum çünkü belli olmaz doğal yoldan gelir belki... yinede sen bilirsin 1 yıl çok normal inanKızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Selam bende izmirdeyim Sada hastanesinde özlem özbilen çok iyiymiş ben 6 ay can hastanesine gittim boşa zaman kaybı oldu tekrar dr a gidersem özlem hocaya gidicem araştır istersen350 muayene yi mi dediler kuzum ben izmirdeyim de burda medicana ve kent var ikiside güzel diye biliyorum
Kontrol olursunuz bence, hemen tüp bebek yada aşılama düşünme, belkide hiç bir sorun yoktur içiniz rahat eder, varsada bilmiş olursun zaman kaybetmeden tedavi olursunKızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Kucuk civcivine masallah hosgeldin canımBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
AhahahhaahÖlceeeeemmmmmm eşimin telefonuu kaçırdım uyuyor girebildiiim gerçekten sebep olanları allaha havale ediyorum yaaa ay kendi bilgisayarımın id sini nasıl değiştircem shdjdjdk en son whatsapp hattından iyi hal indirimi dileniyodumm. Size upuzun yazı yazmıştım ama upuzuuun direkt kopyalayacaktım. Ay sağolun tüm yazdıklarınızı okudum cidden gönül bağı bizimki. Kendimi ölü gibi hissettim okuyorum görüyorum ama konuşamıyoruummm rezalet bir şey. İş bilgisayarı kendi bilgisayarım telefonum eşimin bilgisayarı hiçbirinden giremedim var yaaa bi eşimin teli kalmıştı hay aklında bin yaşaa
Erken yapöişin gibi geldı canım çatlamadan sonra kaç gün geçtiKızlar bat 10 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim
İlk defa yaptım canım gebelik testi ilk ayım denememin, ovulasyon yapmadım doktor muayenesine gitmiştim 25 sinde doktor yumurtlama dönemin gün aşırı değerlendirin dedi değerlendirdik umarım erken yapmışımdırErken yapöişin gibi geldı canım çatlamadan sonra kaç gün geçti
Günlerimiz hemen hemen aynidır o zaman bende 25 i pik 26 su çatlama gördüm hayırlısı bakalım insallah üç dört güne güzel haberler alırızİlk defa yaptım canım gebelik testi ilk ayım denememin, ovulasyon yapmadım doktor muayenesine gitmiştim 25 sinde doktor yumurtlama dönemin gün aşırı değerlendirin dedi değerlendirdik umarım erken yapmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?