İnşallah canım negatiften sonra benim mod düştü bayasGünlerimiz hemen hemen aynidır o zaman bende 25 i pik 26 su çatlama gördüm hayırlısı bakalım insallah üç dört güne güzel haberler alırız
erken be kuzu 2 3 gün diren dene tekraarr daha bunun geç döllenmesi var hayalet çizgisi varr ohooKızlar bat 10 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim
Kuzuss hosgeldinn teyzesi yesin onuuBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
Bebisim hosgeldin degerinin artmasına sevindim inşallah böyle güzel ilerlergebelik haberi alan arkadaşları çok çok tebrik ederim valla atılan her testte çizgi gördüm bağırdım çağırdım sevindim üzüldüm ama sesimi duyuramadım. negatife dönenler temmuz bomba olcakk inanın lütfennn burada daha ovulasyonda pik kovalayıp avokadolar yenecekk ümitsizliğe kapılmak yokk ters pozisyon öneriyorum şiddetlee
benim o tarihte yaptığım test tertemiz çıkmıştı, hiç belirtim de yoktu, bi iki gün sonrasında belirmeye başladı çizgi bence en azından 2 gün daha dayan canım
Ha tamam kuzum kusura bakma belki yanlış hatırlıyorumdurYok suan icin düsündügümü yazmadım hiç canım belki ilerki zamanda demistim
Allah allah neden olmadın hala acaba gebelik testi tekrarladın mı canımGünaydın kızlarrr hala adet olmayı bekliyorum beklerken kurudum ben
Beklemek çom uzun geliyorbenim o tarihte yaptığım test tertemiz çıkmıştı, hiç belirtim de yoktu, bi iki gün sonrasında belirmeye başladı çizgi bence en azından 2 gün daha dayan canım
Çok erken değil mi benim de 9 temmuz yapmıyorum çıkmaz diyeBugün test yaptım negatifçıktı bat 9 temmuz çok mu erken acaba. Bir umut diyecem ama o da kalmadı
ovude stres gebelik testinde gün sayma belirti arama stresi topluca delircez yakındaTest konusunda biraz sabırlı olup beklemek gerekiyordiğer türlü strese sokuyor insanı ister istemez
kuzu sen nerelerdesin yaBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
Peki göğüs hassasiyeti falan nasıldı kuzumbenim o tarihte yaptığım test tertemiz çıkmıştı, hiç belirtim de yoktu, bi iki gün sonrasında belirmeye başladı çizgi bence en azından 2 gün daha dayan canım
evet çok iyi anlıyorum zor, ben de bekleyemediğim için tek çizgi görerek başladımBeklemek çom uzun geliyorbir de belirti kovalarken hiçbir şeyn olmaması aceleciliğimi tetikliyor ancak en güzeli beklemek sanırım. Çok teşekkür ederim. Ayrıca yürekten tebrik ederim canım sağlıkla sürsün hamilelik süreci, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ahhh büyümüş bileeeBenim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
bende en ufak göğüs hassasiyeti yok hala, ne görünüşte bi değişiklik, ne şişkinlik.. ama regl öncesi de hiç olmaz bende. bulantı ve regl olacakmış gibi ara ara ağrı dışında hiçbir şey yok yani hani kazayla hamile kalmış olsam ağrım var reglim gecikti hala olamadım derdim. bulantı için de hasta olduğumu düşünürdüm diyim. ki bulantı bende erken başladı sanırım genelde regl gecikmesinden sonraki süreçte oluyomuş olanlardaPeki göğüs hassasiyeti falan nasıldı kuzum
ayy herkes nerdee bu saatte kaynardı bura kazan gibi bu sessizlik nedirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?