Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z zahrada hoş geldin canım benim bat 9 temmuz acaba yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur ki hiçbir gebelik belirtisi de yok. Akıntı, halsizlik hiçbiri yok. Hatta normalde bir miktar akıntım olurdu 2 gündür hiç ama hiç akıntı yok. Adet olacakmışım gibi hissediyorum

Bebisim hosgeldin degerinin artmasına sevindim inşallah böyle güzel ilerler

benim o tarihte yaptığım test tertemiz çıkmıştı, hiç belirtim de yoktu, bi iki gün sonrasında belirmeye başladı çizgi bence en azından 2 gün daha dayan canım

Ebru Ceylan yumurtlamadan sonra avakado yiyin diyor ya. Olgunlaşmış bulmak zor oluyor. Ben avakadoları alüminyum folyoya sarıp karanlık bir yerde 3-4 gün bekletiyorum yumuşayıp olgunlaşıyor. Dilim sevmiyorum ezip Limon, tuz, peynir ve karabiberle karıştırıyorum.

benim o tarihte yaptığım test tertemiz çıkmıştı, hiç belirtim de yoktu, bi iki gün sonrasında belirmeye başladı çizgi bence en azından 2 gün daha dayan canım
Beklemek çom uzun geliyor bir de belirti kovalarken hiçbir şeyn olmaması aceleciliğimi tetikliyor ancak en güzeli beklemek sanırım. Çok teşekkür ederim. Ayrıca yürekten tebrik ederim canım sağlıkla sürsün hamilelik süreci, sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bugün test yaptım negatif çıktı bat 9 temmuz çok mu erken acaba. Bir umut diyecem ama o da kalmadı
Çok erken değil mi benim de 9 temmuz yapmıyorum çıkmaz diye kız çıkıyosa hemen gidiyimde yapıyımmmmm kızzzz
Test konusunda biraz sabırlı olup beklemek gerekiyor diğer türlü strese sokuyor insanı ister istemez
ovude stres gebelik testinde gün sayma belirti arama stresi topluca delircez yakında
Benim küçük civciv stresten çıldırdı 14 ten 88e çıktı beta yarın yine vercem kan. Biraz daha banlı kalsam yarın tekmelemeye başlayacaktı sanırım
kuzu sen nerelerdesin ya gözümüz yollara yapıştı gelceksin diye de habire uzayıp durdu ban durumu bebişinde değeri artmış ohhhhh darısı bize

Peki göğüs hassasiyeti falan nasıldı kuzum

ayy herkes nerdee bu saatte kaynardı bura kazan gibi bu sessizlik nedirrrr

evet çok iyi anlıyorum zor, ben de bekleyemediğim için tek çizgi görerek başladım çok teşekkür ederim hepinizden güzel haberler gelecek inşallah en kısa zamanda

Peki göğüs hassasiyeti falan nasıldı kuzum

ayy herkes nerdee bu saatte kaynardı bura kazan gibi bu sessizlik nedirrrr
bende en ufak göğüs hassasiyeti yok hala, ne görünüşte bi değişiklik, ne şişkinlik.. ama regl öncesi de hiç olmaz bende. bulantı ve regl olacakmış gibi ara ara ağrı dışında hiçbir şey yok yani hani kazayla hamile kalmış olsam ağrım var reglim gecikti hala olamadım derdim. bulantı için de hasta olduğumu düşünürdüm diyim. ki bulantı bende erken başladı sanırım genelde regl gecikmesinden sonraki süreçte oluyomuş olanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…