Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah ciciim hoşbuldumm kız 3 4 gün var gibi duruyor yunurtlamana avokado stoğu yapıldı mıııı
Bu ay lh testi yapıyorum canım. Avakado stoğu yapmadım yapayım bugün çıkıp. O da yenmiyorki anam. İlk başta yenir dedim ama yok sevemiyorum

Şu kanlı kaset testten yapmak istemez misin canııım hoşbuldukk kimisinde de hiç bekirti olmuyomuş ya bir damalarına bak fışkırmış mı

Anaaa benim bi yumurtam çatlamadı bu ay bide senin adetin gelmedi. Kuzu sen o yüzden bu ayı kaçırdın heralde
Valla bugün iğnenin 18.günü adet döngümünde 30.günü insallah gelir artık 3 kg adet ödemi var üstümde yemın ederim

Valla bugün iğnenin 18.günü adet döngümünde 30.günü insallah gelir artık 3 kg adet ödemi var üstümde yemın ederim
Ay seni dövcem asıll amuda kalkıp masajı yapsaydın bi dee şoka soktun beni ekranda yapma yapma diye bağırıyodum shsjsjd beta istemeden nasıl emin oldu doktor acaba ya

Günaydın arkadaşlar erken gebelik testi yaptım ve negatif aklım almıyor öncesi yumurtlama çatlama vs 10 gün hepsi değerlendirdim avakadosu beslenmesi zaten sporda yapıyorum yıne olmadı gercekten artık sinir oluyorum. Şıp diye kalanlara gercekten inanılmaz imreniyorum bu 2 ay hep birilerinin yanında kalacağız birliktelik olurmu emin değilim oğluma ekimde kalıp yazın doğum olmuştu ve sıcaktan ben egzama oldum. Şubattan beri yoğun ilişki temposuna rağmen şaşkınımiçimi dökmek istedim inşallah en kısa zamanda olur diyeceğim ama genelde ben neyı çok istersem hiçbir zaman istediğim zamanda olmaz uzar da uzar yıne bekleme zamanı...

Günaydınnn kızlaar isyankar şuan teyzesi akşama yine kan vercemm ne kadar kudurmuş söyleriim çarşamba mı başlıyosun ovulasyonaa bitti dimi regll
Dün bitti canım
Çarşamba başlayım diye düşündüm şehir dışındayım şimdi o gün döneceğim, tabi yarınla birlikte değerlendirme başlar
Sen gün aşırı denememiştin değil mi?

Ne mutlu size bir tane var

Yok kuzum yok ben sapık gibi her pike yakını pik dnaıp 3 er gün üst üste denedim ama asıl pikte o gün gündüz yaptık pozisyon da yüzüstüydü 4 gün üst üste yaptık o ara olmuşş. Şey diyolar ama yumurtlamaya kadar haftada 2 sperm mi ne bayatlıyomuş ben eşime kabak çekirdeği yedirmiştimm 2 3 gün o yumurtlama yaklaşıncaa

Ay seni dövcem asıll amuda kalkıp masajı yapsaydın bi dee şoka soktun beni ekranda yapma yapma diye bağırıyodum shsjsjd beta istemeden nasıl emin oldu doktor acaba ya
Asko valla yaptım gitti masajı bide dün minicik bir nokta kadar kan düsmüs top gibi pede ama o kadar minik ki neden geldi anlamadım dedim bebek miydi bu yoksa

Ne mutlu size bir tane var
Şükürler olsun tabıkı nankörlük etmek istemem o da hemen olmamıştı.. oğlum çok kardeş istiyor sürekli soruyor yaş aralığı da uzuyor iyice keşke oğlum 2 yaşında tekrar başlasaydım

At istersen bir de biz atomu parçalarına ayırıp bakalımm dur daha regl olana kadar ne belli olurmuşş umut kaybetmek yok diyelim regl oldun 3. Gün başlıyor yine umudumuz geliyor yine yerimee

Asko valla yaptım gitti masajı bide dün minicik bir nokta kadar kan düsmüs top gibi pede ama o kadar minik ki neden geldi anlamadım dedim bebek miydi bu yoksa
Var ya her şeyi geçtim şu geçenlerde olan kahvemsi minik şey yerleşme değildi de neydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…