CikmayabilirkiKızlar bat 10 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı benim
Valla bende onu anlamadım ya resmen dustan cıktm kurulanırken bornoza gelmis sonra birdaha yook. Tıbbı bilgim yeterli değil bundan sonrasını kafa almıyorVar ya her şeyi geçtim şu geçenlerde olan kahvemsi minik şey yerleşme değildi de neydii
Ovulasyonun tek zor yanı bu zaten, her gün belirti kovalamakBen de 36 yasındayım, ay gelsin bebişler bu ay
Ay çatlıcam bende zaman geçiremiyorum 5 gün kaldı regle sonbende en ufak göğüs hassasiyeti yok hala, ne görünüşte bi değişiklik, ne şişkinlik.. ama regl öncesi de hiç olmaz bende. bulantı ve regl olacakmış gibi ara ara ağrı dışında hiçbir şey yok yani hani kazayla hamile kalmış olsam ağrım var reglim gecikti hala olamadım derdim. bulantı için de hasta olduğumu düşünürdüm diyim. ki bulantı bende erken başladı sanırım genelde regl gecikmesinden sonraki süreçte oluyomuş olanlarda
Ya valla oturup ağlayasım geliyo he
Ayyyy olmamakta kötü kuzu en azından oldun kafan rahatladı en azındanKızlar bu konusmanın üstüne adet oldumEvett hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Olmamak varya rezalet bir sey geçen ay bizzat yaşadım yaniAyyyy olmamakta kötü kuzu en azından oldun kafan rahatladı en azındanGelsin sıradaki minno yumurtan
Ay ne var ne yoksa sökülsee bari geçen ay lariylee regl olmadınız nerdeysee heKızlar bu konusmanın üstüne adet oldumEvett hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Evet bu ay sökülcek gibi duruyo kuzum rahatlıcam sanırımAy ne var ne yoksa sökülsee bari geçen ay lariylee regl olmadınız nerdeysee he
Yok canım bılgım tamamen yok yani.ama coknpahalındegıldır bence yaMerhaba canım ben de medipolde doğum yapmak istiyorum ama doğum fiyatları hakkında bi bilgin var mı daha hiç muayeneye bile gitmedim ama merak ediyorum
Nerdekıne gittin? Ben bülent karsa gidiyordum bıraktım medipole basladım 160tlİstanbul Anadolu yakasında doktorum iyi diyenler ve çok pahalı olmayanlar yazarsa çok sevinirim bir muayene 350 650 arası beni aşıyor
Ben şuan aldım yediriyorum tamam sperm bayatlamasana çare buluruzYok kuzum yok ben sapık gibi her pike yakını pik dnaıp 3 er gün üst üste denedimama asıl pikte o gün gündüz yaptık pozisyon da yüzüstüydü 4 gün üst üste yaptık o ara olmuşş. Şey diyolar ama yumurtlamaya kadar haftada 2 sperm mi ne bayatlıyomuş ben eşime kabak çekirdeği yedirmiştimm 2 3 gün o yumurtlama yaklaşıncaa
Tamamdır canım adetim gecikirse yapıcam ya stres yapıyorum böyleerken be kuzu 2 3 gün diren dene tekraarr daha bunun geç döllenmesi var hayalet çizgisi varr ohoo
Takvim zamanına göre yapıp sonra bu işi tamamen bıraktım bu ay ama emek olmadan yemek olmuyorYa valla oturup ağlayasım geliyo heben ovulasyonun o sunu bilmiyodumm burada sağolsun arkadaşları takip ede ede hep öğrendimm yoksa takvim yalanına kancaktımm ovulasyonla takip ettim yumurtlama 3 gün sürdü bence yumurtlaması uzun sürenlerde şans daha fazla oldu büyüdükç büyüdü yumurta o sıraları da hep değerlendirdikçe çatladığında hazır bekleyen spermler saldırdı hemen. 2 3 arkadaş var böyle uzun yumurtlayan çok umutluyum onlardan da.. onun dışınfa avokado eşime kabak çekirdeği yüzüstü pozisyon ve gündüz ilişkisi denemiştiik kuzu bu ay bir bak bakalım böyle denee sevinelim güzel haberler veriiiinn
Ay olsun yaa nasipp, bende olsam rahatlıcamKızlar bu konusmanın üstüne adet oldumEvett hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Oh bol bol gelsin aksın temizlensinKızlar bu konusmanın üstüne adet oldumEvett hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Yok.kiz ağustosu da siz açın yazmam ağustosu da 30 Temmuz yazım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?