Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var ya her şeyi geçtim şu geçenlerde olan kahvemsi minik şey yerleşme değildi de neydii
Valla bende onu anlamadım ya resmen dustan cıktm kurulanırken bornoza gelmis sonra birdaha yook. Tıbbı bilgim yeterli değil bundan sonrasını kafa almıyor

Ay çatlıcam bende zaman geçiremiyorum 5 gün kaldı regle songöğüs bende hep olurdu ama sabki bu ay farklı

Herkese günaydın Z zahrada ben buralarda yeniyiym ama benim bile gözüm aradı seni hoşgeldin tekrardan bebişinide inşallah sağlıkla kucağına alırsın, ama bizede akıl ver ben acemi kaldım biraz bu işlerde sizleri okuya okuya öğreniyorum

Ya valla oturup ağlayasım geliyo he ben ovulasyonun o sunu bilmiyodumm burada sağolsun arkadaşları takip ede ede hep öğrendimm yoksa takvim yalanına kancaktımm ovulasyonla takip ettim yumurtlama 3 gün sürdü bence yumurtlaması uzun sürenlerde şans daha fazla oldu büyüdükçe büyüdü yumurta o sıraları da hep değerlendirdikçe çatladığında hazır bekleyen spermler saldırdı hemen. 2 3 arkadaş var böyle uzun yumurtlayan çok umutluyum onlardan da.. onun dışınfa avokado eşime kabak çekirdeği yüzüstü pozisyon ve gündüz ilişkisi denemiştiik kuzu bu ay bir bak bakalım böyle denee sevinelim güzel haberler veriiiinn

Ben şuan aldım yediriyorum tamam sperm bayatlamasana çare buluruz

Takvim zamanına göre yapıp sonra bu işi tamamen bıraktım bu ay ama emek olmadan yemek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…