Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvim zamanına göre yapıp sonra bu işi tamamen bıraktım bu ay ama emek olmadan yemek olmuyor
Düzenli regl döngün olsa bile mesrla 2 gün yumurtlama 1 çatlama oluyomuş sen çstlamayı kaçırıyomuşsun ihtimal düşüyomuş öyle leyler okumuştuum sen ovulasyon al yaz sıcağında susuz kala kalaaa herkes emeklerin karşılığını alcakk

Ya kizlar gün gün pik olana kadar yaptığınız ovulasyon testlerinizin fotoğrafı var mı. Sizinkilerle kiyaslayarak gitmek istiyorum. Eski mesajlarda atanlar vardı da çok mesaj oldu bulamadım

Ya kizlar gün gün pik olana kadar yaptığınız ovulasyon testlerinizin fotoğrafı var mı. Sizinkilerle kiyaslayarak gitmek istiyorum. Eski mesajlarda atanlar vardı da çok mesaj oldu bulamadım
Olmaz mıı özelden atıyorum sana 5 dk yaa 22 günde pik gördüğümden baya olcak ama hahah

10 tane var elimde bakalım nasıl bir iş çıkaracağız

Eklentiler

• 20210525_145242.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 36
İnşallah canım benim geçen ay bizim ilk denememizdi çokta zorlamadık daha doğrusu görev gibi olmuyor bu işler ben bile dedim kendi kendime tutturmak için ilişkiden bıkıcaz diye, ovülasyonla takip ettim ama benim bu ay çatlamadı galiba pıhtı şeklinde geliyor belli ki kiste dönüştü, şimdi hayıt tohumu ekstrasına başladım yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş, büyütüyormuş adetin ilk gününden başladım. Senin bir bilgim var mı canım duydun mu hiç?

Sag yumurtaligimin agrisi bitmiyordu reelde olmadım kokusu geliyor ama neyse regl olursam bi ultrasyon baktirim bisi misi olmasin zaten 21.gun 8.9 çıktı progesteron ilk kez böyle düşük cikti=/

Canim.agrin var mıydı belki benimde kiste dönüştü ağrıyor çünkü baya 4 gundur

Canım eşin haklı seninde yaşın genç sanırım. Bende en azından 7 8 aya tamamlamayı düşünüyorum çünkü belli olmaz doğal yoldan gelir belki... yinede sen bilirsin 1 yıl çok normal inan
27 yaşındayım canım

Canim.agrin var mıydı belki benimde kiste dönüştü ağrıyor çünkü baya 4 gundur
Canım benim 30 haziran filan olmam gerekiyordu ama olmadım 28-29 unda kasıklarımda hep ağrı vardı göğüslerim acıyordu. Sonra gelmedi acaba dedim kendi kendime hamilemiyim, kasıklarım geçti. Ama dün sabahtan bir ağrı başladı ölüyorum dünden beri sürekli oed değiştiriyorum kan değil pıhtı geliyor yani ya kimyasal oldu bunuda buradaki bir arkadaşın belirtisinden çıkardım kendi kendime ya da bende çatlama olmadı ki ben hiç pik filan yakalayamadım kiste dönüştü benimki bu ayda onu atıyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…