Düzenli regl döngün olsa bile mesrla 2 gün yumurtlama 1 çatlama oluyomuş sen çstlamayı kaçırıyomuşsun ihtimal düşüyomuş öyle leyler okumuştuum sen ovulasyon al yaz sıcağında susuz kala kalaaa herkes emeklerin karşılığını alcakkTakvim zamanına göre yapıp sonra bu işi tamamen bıraktım bu ay ama emek olmadan yemek olmuyor
Olmaz mıı özelden atıyorum sana 5 dk yaa 22 günde pik gördüğümden baya olcak ama hahahYa kizlar gün gün pik olana kadar yaptığınız ovulasyon testlerinizin fotoğrafı var mı. Sizinkilerle kiyaslayarak gitmek istiyorum. Eski mesajlarda atanlar vardı da çok mesaj oldu bulamadım
10 tane var elimde bakalım nasıl bir iş çıkaracağızDüzenli regl döngün olsa bile mesrla 2 gün yumurtlama 1 çatlama oluyomuş sen çstlamayı kaçırıyomuşsun ihtimal düşüyomuş öyle leyler okumuştuum sen ovulasyon al yaz sıcağında susuz kala kalaaa herkes emeklerin karşılığını alcakk
Benim değer 88 oldu adam hala yüzde kaç ihtimal diyoO değilde eşim sürekli tuttu mu tuttu mu diye sorup duruyor adam benden hevesli çıktı çocuğa
Ya kizlar gün gün pik olana kadar yaptığınız ovulasyon testlerinizin fotoğrafı var mı. Sizinkilerle kiyaslayarak gitmek istiyorum. Eski mesajlarda atanlar vardı da çok mesaj oldu bulamadım
İnşallah canım benim geçen ay bizim ilk denememizdi çokta zorlamadık daha doğrusu görev gibi olmuyor bu işlerYa valla oturup ağlayasım geliyo heben ovulasyonun o sunu bilmiyodumm burada sağolsun arkadaşları takip ede ede hep öğrendimm yoksa takvim yalanına kancaktımm ovulasyonla takip ettim yumurtlama 3 gün sürdü bence yumurtlaması uzun sürenlerde şans daha fazla oldu büyüdükçe büyüdü yumurta o sıraları da hep değerlendirdikçe çatladığında hazır bekleyen spermler saldırdı hemen. 2 3 arkadaş var böyle uzun yumurtlayan çok umutluyum onlardan da.. onun dışınfa avokado eşime kabak çekirdeği yüzüstü pozisyon ve gündüz ilişkisi denemiştiik kuzu bu ay bir bak bakalım böyle denee sevinelim güzel haberler veriiiinn
Ben gün içinde arıyorum o an önemli bi şey oldu diyelim, bi şey dicem yaa diye başlıyorum bebek mi diyo dhdhd bence onlara da kafayı yedirdikO değilde eşim sürekli tuttu mu tuttu mu diye sorup duruyor adam benden hevesli çıktı çocuğa
Benim değer 88 oldu adam hala yüzde kaç ihtimal diyo
Kız kokusu nee delirtme beniSag yumurtaligimin agrisi bitmiyordu reelde olmadım kokusu geliyor ama neyse regl olursam bi ultrasyon baktirim bisi misi olmasin
Canim.agrin var mıydı belki benimde kiste dönüştü ağrıyor çünkü baya 4 gundurİnşallah canım benim geçen ay bizim ilk denememizdi çokta zorlamadık daha doğrusu görev gibi olmuyor bu işlerben bile dedim kendi kendime tutturmak için ilişkiden bıkıcaz diye, ovülasyonla takip ettim ama benim bu ay çatlamadı galiba pıhtı şeklinde geliyor belli ki kiste dönüştü, şimdi hayıt tohumu ekstrasına başladım yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş, büyütüyormuş adetin ilk gününden başladım. Senin bir bilgim var mı canım duydun mu hiç?
Bebe kokusu değil regl kokusu ahahahaKız kokusu nee delirtme benine kokuyo psikolojik belirtilere 1 yenisi daha mı
Ne kokusu diyo acabaaa ama benim 2 gün önce burnuma regl öncesi gibi kan kokusu geliyodu inş odurKız kokusu nee delirtme benine kokuyo psikolojik belirtilere 1 yenisi daha mı
27 yaşındayım canımCanım eşin haklı seninde yaşın genç sanırım. Bende en azından 7 8 aya tamamlamayı düşünüyorum çünkü belli olmaz doğal yoldan gelir belki... yinede sen bilirsin 1 yıl çok normal inan
Bence deBen gün içinde arıyorum o an önemli bi şey oldu diyelim, bi şey dicem yaa diye başlıyorum bebek mi diyo dhdhd bence onlara da kafayı yedirdik
He öyle ama regl oncesi bana hep o koku geliyor aha diyor birazdan hasta olurumNe kokusu diyo acabaaa ama benim 2 gün önce burnuma regl öncesi gibi kan kokusu geliyodu inş odur
Canım benim 30 haziran filan olmam gerekiyordu ama olmadım 28-29 unda kasıklarımda hep ağrı vardı göğüslerim acıyordu. Sonra gelmedi acaba dedim kendi kendime hamilemiyim, kasıklarım geçti. Ama dün sabahtan bir ağrı başladı ölüyorum dünden beri sürekli oed değiştiriyorum kan değil pıhtı geliyor yani ya kimyasal oldu bunuda buradaki bir arkadaşın belirtisinden çıkardım kendi kendime ya da bende çatlama olmadı ki ben hiç pik filan yakalayamadım kiste dönüştü benimki bu ayda onu atıyorum galiba.Canim.agrin var mıydı belki benimde kiste dönüştü ağrıyor çünkü baya 4 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?