Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kokusu diyo acabaaa ama benim 2 gün önce burnuma regl öncesi gibi kan kokusu geliyodu inş odur
Hali hayatımda böyle bi koku duymadım dhdh bi arkadaşım daha böyle bi şey söylüyodu gözlerimi devirip bakıyodum her gün 1 yeni bilgi adeta ahahahs

Hmm ama benim çatlama pik falan oldu baya hepsi sökülür insallah canim

Hmm ama benim çatlama pik falan oldu baya hepsi sökülür insallah canim
İnşallah canım sökülüp gitsin. Z zahrada yada sordum hatta bana hayıt tohumu iç hem adeti düzenler hemde yumurtlamaya yardımcı olur dediler. Dünden beri içiyorum çatlama görünce bırakılıyormuş. Hiç deneyen kimse yok mu acaba, kendimi yalnız hissettim

İbrahim saracoglu sayfasına bak bi de canım detaylı bilgi vardır orda

Olmamak varya rezalet bir sey geçen ay bizzat yaşadım yani
Eğer içerde birileri yoksa hemen adet oluyum şuan oluyum yani o derece üzülmücem söz ayyy valla çocuk sevindir ne stresti ya valla stres oldum bende beklerken hayır bana biri bi yerde hiç tanımadığım biri adet olmayınca dert etcen dese ya bi kalk git derdim şuraya üye olana kadar

Yaaa yok yalnız değilsin öneren bebek arkadaşlar oldu bana bunu geç yuumrtluyorum diye ama denemedim bende meraktayım bu ay yoksa denemeyi düşünüyorum

Yaaa yok yalnız değilsin öneren bebek arkadaşlar oldu bana bunu geç yuumrtluyorum diye ama denemedim bende meraktayım bu ay yoksa denemeyi düşünüyorum
Ben başladım canım sabah akşam içliyormuş, eskiden kadın otu diye bilinirmiş zaten annem öyle dedi ama o hiç kullanmamış bana kısmetmiş denicem bakalım galiba bende tunurta oluşuyor büyüyor ama çatlayacak kadar büyüyemeyip kist oluyor ve regl dönemi beni bitiriyor. Bu ay bakalım hayıt filan nasıl etki edecek, civan perçemide içeyim dedim ama ikisi belki yan etki yapar

Aktardan mı aldın balım

Ay ne var ne yoksa sökülsee bari geçen ay lariylee regl olmadınız nerdeysee he
Kızlar bu konusmanın üstüne adet oldum Evett hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Ayyy adetin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah 2 gün sonra gebelik yoksaa ben de sökülürüm bi an önce. Geçen aydan kalan göbeğim ve ben bunu çok istiyoruz çok hakettik

Bata 2 gün kala bu şekilde. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Silik görüntüler testin kendisinde galiba.
Adetin gelmesini bekliyorum . Biraz pilates fln yapıyım var mı yok mu beklemekten sismistim bedenen ve ruhen

Eklentiler

• IMG_20210704_100410.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20210704_100310.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…