Ne kokusu diyo acabaaa ama benim 2 gün önce burnuma regl öncesi gibi kan kokusu geliyodu inş odur
Hmm ama benim çatlama pik falan oldu baya hepsi sökülür insallah canimCanım benim 30 haziran filan olmam gerekiyordu ama olmadım 28-29 unda kasıklarımda hep ağrı vardı göğüslerim acıyordu. Sonra gelmedi acaba dedim kendi kendime hamilemiyim, kasıklarım geçti. Ama dün sabahtan bir ağrı başladı ölüyorum dünden beri sürekli oed değiştiriyorum kan değil pıhtı geliyor yani ya kimyasal oldu bunuda buradaki bir arkadaşın belirtisinden çıkardım kendi kendime ya da bende çatlama olmadı ki ben hiç pik filan yakalayamadım kiste dönüştü benimki bu ayda onu atıyorum galiba.
Hehe napim ben de oluyorHali hayatımda böyle bi koku duymadım dhdh bi arkadaşım daha böyle bi şey söylüyodu gözlerimi devirip bakıyodum her gün 1 yeni bilgi adeta ahahahs
İnşallah canım sökülüp gitsin. Z zahrada yada sordum hatta bana hayıt tohumu iç hem adeti düzenler hemde yumurtlamaya yardımcı olur dediler. Dünden beri içiyorum çatlama görünce bırakılıyormuş. Hiç deneyen kimse yok mu acaba, kendimi yalnız hissettimHmm ama benim çatlama pik falan oldu baya hepsi sökülür insallah canim
İbrahim saracoglu sayfasına bak bi de canım detaylı bilgi vardır orda
Eğer içerde birileri yoksa hemen adet oluyum şuan oluyum yani o dereceOlmamak varya rezalet bir sey geçen ay bizzat yaşadım yani
Yaaa yok yalnız değilsin
31 Temmuz yaz o zaman asko o da olurYok.kiz ağustosu da siz açın yazmam ağustosu da 30 Temmuz yazım sana
Yordu kiz bura bitsin diye gün sayiyom
Tamamdr bebis31 Temmuz yaz o zaman asko o da olurhic baslık açamam valla
Yok yok bu doğru yaklaşınca kokusu değişiyo kesin bilgi yayalımKız kokusu nee delirtme benine kokuyo psikolojik belirtilere 1 yenisi daha mı
Ben başladım canım sabah akşam içliyormuş, eskiden kadın otu diye bilinirmiş zaten annem öyle dedi ama o hiç kullanmamış bana kısmetmişYaaa yok yalnız değilsinöneren bebek arkadaşlar oldu bana bunu geç yuumrtluyorum diye ama denemedim bende meraktayım bu ay yoksa denemeyi düşünüyorum
Aktardan mı aldın balımBen başladım canım sabah akşam içliyormuş, eskiden kadın otu diye bilinirmiş zaten annem öyle dedi ama o hiç kullanmamış bana kısmetmişdenicem bakalım galiba bende tunurta oluşuyor büyüyor ama çatlayacak kadar büyüyemeyip kist oluyor ve regl dönemi beni bitiriyor. Bu ay bakalım hayıt filan nasıl etki edecek, civan perçemide içeyim dedim ama ikisi belki yan etki yapar
Ay ne var ne yoksa sökülsee bari geçen ay lariylee regl olmadınız nerdeysee he
Ayyy adetin hayırlı uğurlu olsun canımKızlar bu konusmanın üstüne adet oldumEvett hayırlı uğurlu olsun vatana millete
Hahahahaha bende adet göbeğinden sonunda kurtulacağım ya şükür yarebbiAyyy adetin hayırlı uğurlu olsun canıminşallah 2 gün sonra gebelik yoksaa ben de sökülürüm bi an önce. Geçen aydan kalan göbeğim ve ben bunu çok istiyoruz çok hakettik
Tamam üstüme gelmeyin cahillik öğreniyorum hhahaahYok yok bu doğru yaklaşınca kokusu değişiyo kesin bilgi yayalım
Aynen canım önce aktardan aldım hayıt tohumu ekstratı diye geçiyor. Çayı, suyu da varmış ama eksrrat daha iyi dedi aktar yoğunluğu çok. Çay günde 2-3 kereyken bu günde 1 kereymişAktardan mı aldın balım
Sensör gibi bi fark edince zaten geldi yine lanet adet kokusu diyosun hemen pıt diye oluyosunTamam üstüme gelmeyin cahillik öğreniyorum hhahaah
Geç dönllenme ihtimali nedir ovu yaptın mı kuzu bu ay günlerini biliyomusunBata 2 gün kala bu şekilde. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Silik görüntüler testin kendisinde galiba.
Adetin gelmesini bekliyorum . Biraz pilates fln yapıyım var mı yok mu beklemekten sismistim bedenen ve ruhenEki Görüntüle 2882199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?