Bende hemen oluyorum bu sefer olmadı sasirdimSensör gibi bi fark edince zaten geldi yine lanet adet kokusu diyosun hemen pıt diye oluyosun
Silindi sanki resim aama ben gördüm pik pik pikKizlar pik olmus dimi ya ilk kez deniyorum dun gece ilişki oldu napayim simdi devam mı yoEki Görüntüle 2882206
Devam catlayinca da olmalı hatta ben doktora gitmiştim catlamis bile test yapmiodm o ara catladigi gün ve ertesi degerlendir demisti yumutlamayi kacirmistimSilindi sanki resim aama ben gördüm pik pik pik
Bir de testi yapmaya devam et bazen 2 gün sürüyor pikKizlar pik olmus dimi ya ilk kez deniyorum dun gece ilişki oldu napayim simdi devam mı yoEki Görüntüle 2882206
Pikin babası olmuş kızz bugün değerlendiir yarın habivuç yemeye başlaaa yarın da değerlendiirKizlar pik olmus dimi ya ilk kez deniyorum dun gece ilişki oldu napayim simdi devam mı yoEki Görüntüle 2882206
Ay ins dun olanlar ise yararSilindi sanki resim aama ben gördüm pik pik pik
Bir de esinde sperm sorunu olunca ara vermek gerekiyormuş ben bilmediğim için sorun var mı ustuste oldu hep ama bebek yok=)Ovulasyon testinden anlayanlar cevap verebilir mi 3 4 gündür yapiyorum gec kaldım test yapmakta diye üzülüyordum ama yakaladım sanırım sukur yaaa
Cok saol canim tamamDevam catlayinca da olmalı hatta ben doktora gitmiştim catlamis bile test yapmiodm o ara catladigi gün ve ertesi degerlendir demisti yumutlamayi kacirmistim
Ikinci çocuk için deniyorum canim seninki de hemen olur insBir de esinde sperm sorunu olunca ara vermek gerekiyormuş ben bilmediğim için sorun var mı ustuste oldu hep ama bebek yok=)
Canim ben hamile değilim hazırlık aşaması deniyoruz doktora gitmedim aradım sordum ücretleri söylüyorlarNerdekıne gittin? Ben bülent karsa gidiyordum bıraktım medipole basladım 160tl
Havuç var tamamdırPikin babası olmuş kızz bugün değerlendiir yarın habivuç yemeye başlaaa yarın da değerlendiir
Biz prodoctorun azizliğine uğradıkBata 2 gün kala bu şekilde. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Silik görüntüler testin kendisinde galiba.
Adetin gelmesini bekliyorum . Biraz pilates fln yapıyım var mı yok mu beklemekten sismistim bedenen ve ruhenEki Görüntüle 2882199
Oooo kral pik hemdeKizlar pik olmus dimi ya ilk kez deniyorum dun gece ilişki oldu napayim simdi devam mı yoEki Görüntüle 2882206
Valla damarlarım falan da çok sıradanŞu kanlı kaset testten yapmak istemez misincanııım hoşbuldukk kimisinde de hiç bekirti olmuyomuş ya bir damalarına bak fışkırmış mı
Yapmadım cnmm. Geç döllenme ye de ihtimal vermiyorum. Adetten 15 gün sonra en son ilişki olmustu. 12 gün gecti. Bir dahaki ay ovu almayı düşünüyorum. Buradaki bilgileri okuycm insGeç dönllenme ihtimali nedir ovu yaptın mı kuzu bu ay günlerini biliyomusun
Biz prodoctorun azizliğine uğradıkama olsun regl günü gelene kadar bekleyelim bence. Bi de senin değer de yükselmeye meyilliydi hiç belli
İki ay önce kimyasal olduğunu öğrendiğimde bunu o ay çok çay kahve tuketmeme spor yapmama fln bağlamıştım. Şimdi de kendimi çok kısıtlı yorum. Yoksa da boşuna ümit etmek de yıpratıyor insanı cnmm. Adet gecikmesi fln olmaz ins .Biz prodoctorun azizliğine uğradıkama olsun regl günü gelene kadar bekleyelim bence. Bi de senin değer de yükselmeye meyilliydi hiç belli olmazz
Ben Trendyol dan almıştım linkini ekliyorum hemenKızlar benim bu ay bebek olmazsa ovulasyon testi alacağım nasıl kullanılır nerden alınır hiç bir bilgin yok açıkcası sizce nerden almalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?