Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testinden anlayanlar cevap verebilir mi 3 4 gündür yapiyorum gec kaldım test yapmakta diye üzülüyordum ama yakaladım sanırım sukur yaaa

Silindi sanki resim aama ben gördüm pik pik pik
Devam catlayinca da olmalı hatta ben doktora gitmiştim catlamis bile test yapmiodm o ara catladigi gün ve ertesi degerlendir demisti yumutlamayi kacirmistim

Ovulasyon testinden anlayanlar cevap verebilir mi 3 4 gündür yapiyorum gec kaldım test yapmakta diye üzülüyordum ama yakaladım sanırım sukur yaaa
Bir de esinde sperm sorunu olunca ara vermek gerekiyormuş ben bilmediğim için sorun var mı ustuste oldu hep ama bebek yok=)

Nerdekıne gittin? Ben bülent karsa gidiyordum bıraktım medipole basladım 160tl
Canim ben hamile değilim hazırlık aşaması deniyoruz doktora gitmedim aradım sordum ücretleri söylüyorlar
Medipole gidiyorsun anladım

Biz prodoctorun azizliğine uğradık ama olsun regl günü gelene kadar bekleyelim bence. Bi de senin değer de yükselmeye meyilliydi hiç belli olmazz

Şu kanlı kaset testten yapmak istemez misin canııım hoşbuldukk kimisinde de hiç bekirti olmuyomuş ya bir damalarına bak fışkırmış mı
Valla damarlarım falan da çok sıradan sadece göğüslerim top mermisine döndü. Normalde de şişer ama bu ay ekstra bir şişme var. Tabi tuz tüketimim artıp suyu azalttığıma bağlıyorum ben ama ben iyisimi azıcık sabırlı olayım eşim doktor, 48 saatlik nöbete gitti, giderken de sakın yalnızlıktan delirip bütün testleri aynı anda yapma gereksiz üzülme sonra dedi. Ama o kapıdan çıkar çıkmaz aklıma test yapmak düştü neyse en azından 3 gün daha dayanayım

Geç dönllenme ihtimali nedir ovu yaptın mı kuzu bu ay günlerini biliyomusun
Yapmadım cnmm. Geç döllenme ye de ihtimal vermiyorum. Adetten 15 gün sonra en son ilişki olmustu. 12 gün gecti. Bir dahaki ay ovu almayı düşünüyorum. Buradaki bilgileri okuycm ins

Biz prodoctorun azizliğine uğradık ama olsun regl günü gelene kadar bekleyelim bence. Bi de senin değer de yükselmeye meyilliydi hiç belli

Biz prodoctorun azizliğine uğradık ama olsun regl günü gelene kadar bekleyelim bence. Bi de senin değer de yükselmeye meyilliydi hiç belli olmazz
İki ay önce kimyasal olduğunu öğrendiğimde bunu o ay çok çay kahve tuketmeme spor yapmama fln bağlamıştım. Şimdi de kendimi çok kısıtlı yorum. Yoksa da boşuna ümit etmek de yıpratıyor insanı cnmm. Adet gecikmesi fln olmaz ins .

Kızlar benim bu ay bebek olmazsa ovulasyon testi alacağım nasıl kullanılır nerden alınır hiç bir bilgin yok açıkcası sizce nerden almalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…