Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
At istersen bir de biz atomu parçalarına ayırıp bakalımm dur daha regl olana kadar ne belli olurmuşş umut kaybetmek yok diyelim regl oldun 3. Gün başlıyor yine umudumuz geliyor yine yerimee
Ya sen çok iyisin ama testi yaptım ve 1 saat sonra lekelenme geldi gününden 2 önceeşim gelene kadar yumurtlama haftası geçecek gibi duruyor erken regl geldiği için. Sen nasılsın değerin yükselmiş çok sevindim

Negatif mi canım

Çıkmıyor maalesef sakin yapma üzülürsün

Çıkmıyor maalesef sakin yapma üzülürsün
Yok yok kendime sözüm var tutabilirsem regl geçmeden yapmıcam ve şöyle bir planım var regl geçerse şayettt erken gebelik denicem yani acaba kalmamış olucak kafamda. Sonrada ver elini adet söktürücü masaj

Yok yok kendime sözüm var tutabilirsem regl geçmeden yapmıcam ve şöyle bir planım var regl geçerse şayettt erken gebelik denicem yani acaba kalmamış olucak kafamda. Sonrada ver elini adet söktürücü masaj
Bende regl geçmeden yapmam dedim ama dayanamadım

Bende de sacma sapan gebeymisim gibi bir suru belirti oldu hep o spermlerin yuzunden :)) dedigin gbi asil gorevlerini yapmiyorlar:)) ya da vucut anca spermleri kabulleniyor
Hahahahaha biz önce psikolojik hamilelik geçiriyoruz sonra en geç 1-2 ay içince gerçeğini yaşicaz inşallah tüm spermleri acil göreve davet ediyorum bize saçma sapan belirti yaşatıcaklarına görevlerini yapsınlar

Yan etki yapmaz canım bak şimdi sana özelden bi marka Atıcam onuda alabilirsin bi dahaki ay onu alicam ben şuan hayıt suyum var öbürü hayıt civan perçemi karışımı aktar herşeye iyi dedi

Arkadaşlar mrb. Bende bayadir sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelik haberlerini duyduğumda da inanın çok sevindim. Bende bat 4 temmuzdu ve pozitif cikti heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim bende 4 aydır deniyordum kimi zaman ümitsizliğe kapıldım ama mutlu haberi aldim ins kan sonucunda da hayirli haberler alırım. Ve hamile kalmayi isteyen herkes de güzel haberler alır inss

Ayyyy ne güzelllll çok tebrik ederim neler yaptınız anlatır mısınız mesela ovu testi kullandınız mı

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah

Tamam canım bekliyorum
Bunu canım aktar bu çok iyi dedi kist mist hormon düzenleyici bütün kadın hastalıklarına etkili dedi. Ben sadece hayıt aldım ama bi daha ki @ay bunu deneyim diyorum aktar bun önerdi

Eklentiler

• Screenshot_20210704-131629_Trendyol.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
Hayırlı olsun kuzum Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizlerden duanı eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…