Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy ne güzelllll çok tebrik ederim neler yaptınız anlatır mısınız mesela ovu testi kullandınız mıc
Cokkk teşekkür ederim evet kullandım. Yumurtlamadan 4 gun öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdim kan değerlerim ve b12 im düşüktü onlar için ilaç kullandım birde

Ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı biran önce bize olsunnn hemmennnn
Taktikler nedir ne yaptın neler öneriyosun diğer aylarda yapmayıp bu ayda uyguladıkların var mı yumurtlama ne zamandı

Bunu canım aktar bu çok iyi dedi kist mist hormon düzenleyici bütün kadın hastalıklarına etkili dedi. Ben sadece hayıt aldım ama bi daha ki @ay bunu deneyim diyorum aktar bun önerdi
Teşekkür ederim canım benimde hayıt bitsin bir dahaki ay buna başlayayım bende. Önemli olan zaten benim yumurtlamayı yakalamam yoksa zor zaten. Doktora bahsettim 3 ay dene olmazsa çatlatma iğnesi uygularız dedi

Çook tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Ya benim bu ay hic umudum yoktu ama reglden 4 gun once yerlesme kanamasi gbi bi kanamam oldu ve gecti , sonrada gogusumde renk kararmasi ve damar sismesi oldu oyle de kaldi :)) kafayi yememek elde degil :):) neyse pozitif kaliyoruz ve onumuzdeki maclara devam! L Larissa

Aynısını ben de yaptım ama pek işe yaramadı galiba=/

Ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı biran önce bize olsunnn hemmennnn
Taktikler nedir ne yaptın neler öneriyosun diğer aylarda yapmayıp bu ayda uyguladıkların var mı yumurtlama ne zamandı
Aminn inss. Yumurtlama gününü ve önceki günleri değerlendirdim. Piki gördükten sonra bırakmıştım. Hatta devam etmeliydim diye pişman olmuştum. Folik asit ve kan değerlerim düşüktü ilaç kullandım

M
Ya kizlar gün gün pik olana kadar yaptığınız ovulasyon testlerinizin fotoğrafı var mı. Sizinkilerle kiyaslayarak gitmek istiyorum. Eski mesajlarda atanlar vardı da çok mesaj oldu bulamadım
30 Haziran akşam üstü yumurtam çatladı ben testi sabah kahvaltıdan 2 3 saat sonra yapıyorum diğer türlü çok susuz kalıyorum bakalim nasil olacak bu ay daha regliye 9 günüm var 3 gün sonra test maratonuna başlarım bende zavalli Z zahrada gözleri yamulur bizim yüzümüzden

Eklentiler

• Screenshot_20210701-130057_Samsung Notes.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar gecen ay klomen kullandm o yumurtlamamdan beri her gun pik goruyorm yani bir aydir hee gun pik. Muayene olmustm cok guzel buyuyen yumurtalarn var demsiti sanrm onlar ksite dondu. Catlamayi akintimdan anladm gecti ama o gun bile silik olmadi. Kist icin onereceginz bir sey var midir

Gebelik testi yaptınız mı ?

Teşekkür ederim canım benimde hayıt bitsin bir dahaki ay buna başlayayım bende. Önemli olan zaten benim yumurtlamayı yakalamam yoksa zor zaten. Doktora bahsettim 3 ay dene olmazsa çatlatma iğnesi uygularız dedi
Evet etkisini görürsün hayıtin düzenli kullan banada 3 ay kullan dedi inşallah işe yarar yumurtlamayı öne çekmesi bile nimet benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…