Cokkk teşekkür ederimAyyyy ne güzelllllçok tebrik ederim neler yaptınız anlatır mısınız mesela ovu testi kullandınız mıc
Ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı biran önce bize olsunnn hemmennnnArkadaşlar mrb. Bende bayadir sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelik haberlerini duyduğumda da inanın çok sevindim. Bende bat 4 temmuzdu ve pozitif ciktiheyecanımı sizlerle paylaşmak istedim bende 4 aydır deniyordum kimi zaman ümitsizliğe kapıldım ama mutlu haberi aldim ins kan sonucunda da hayirli haberler alırım. Ve hamile kalmayi isteyen herkes de güzel haberler alır inss
Bizimde o günler gelir miBata son 3 gün
Teşekkür ederim aminnnHayırlı olsun kuzum Allahım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahbizlerden duanı eksik etme
Teşekkür ederim canımBunu canım aktar bu çok iyi dedi kist mist hormon düzenleyici bütün kadın hastalıklarına etkili dedi. Ben sadece hayıt aldım ama bi daha ki @ay bunu deneyim diyorum aktar bun önerdi
Aminn inss tesekkurlerHayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah
Çook tebrik ederim canımArkadaşlar mrb. Bende bayadir sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelik haberlerini duyduğumda da inanın çok sevindim. Bende bat 4 temmuzdu ve pozitif ciktiheyecanımı sizlerle paylaşmak istedim bende 4 aydır deniyordum kimi zaman ümitsizliğe kapıldım ama mutlu haberi aldim ins kan sonucunda da hayirli haberler alırım. Ve hamile kalmayi isteyen herkes de güzel haberler alır inss
Ya benim bu ay hic umudum yoktu ama reglden 4 gun once yerlesme kanamasi gbi bi kanamam oldu ve gecti , sonrada gogusumde renk kararmasi ve damar sismesi oldu oyle de kaldi :)) kafayi yememek elde degil :):) neyse pozitif kaliyoruz ve onumuzdeki maclara devam! L LarissaHahahahaha biz önce psikolojik hamilelik geçiriyoruz sonra en geç 1-2 ay içince gerçeğini yaşicaz inşallahtüm spermleri acil göreve davet ediyorum bize saçma sapan belirti yaşatıcaklarına görevlerini yapsınlar
Canim 4 gün ve çatlama toplam 5 gün mü degerlendirdinAminn inss tesekkurler
Aminn inss.Ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı biran önce bize olsunnn hemmennnn
Taktikler nedir ne yaptın neler öneriyosun diğer aylarda yapmayıp bu ayda uyguladıkların var mı yumurtlama ne zamandı
Ahaha gezip tozunca hemen akşam oluyor ya şu ara pek takmıyorum bana çabuk geçti arada aklıma geliyor tabiBizimde o günler gelir migeçmiyorrr gecelerr geçmiyorrr günleeerrrrrrrrr
30 Haziran akşam üstü yumurtam çatladı ben testi sabah kahvaltıdan 2 3 saat sonra yapıyorum diğer türlü çok susuz kalıyorum bakalim nasil olacak bu ay daha regliye 9 günüm var 3 gün sonra test maratonuna başlarım bendeYa kizlar gün gün pik olana kadar yaptığınız ovulasyon testlerinizin fotoğrafı var mı. Sizinkilerle kiyaslayarak gitmek istiyorum. Eski mesajlarda atanlar vardı da çok mesaj oldu bulamadım
Canım hergun mu gun aşıırı mı değerlendirdin acabaAminn inss.Yumurtlama gününü ve önceki günleri değerlendirdim. Piki gördükten sonra bırakmıştım. Hatta devam etmeliydim diye pişman olmuştum. Folik asit ve kan değerlerim düşüktü ilaç kullandım
Hava çok sıcak asla dışarı çıkılmıyoAhaha gezip tozunca hemen akşam oluyor ya şu ara pek takmıyorum bana çabuk geçti arada aklıma geliyor tabi
Gebelik testi yaptınız mı ?Kizlar gecen ay klomen kullandm o yumurtlamamdan beri her gun pik goruyorm yani bir aydir hee gun pik. Muayene olmustm cok guzel buyuyen yumurtalarn var demsiti sanrm onlar ksite dondu. Catlamayi akintimdan anladm gecti ama o gun bile silik olmadi. Kist icin onereceginz bir sey var midir
Evet etkisini görürsün hayıtin düzenli kullan banada 3 ay kullan dedi inşallah işe yarar yumurtlamayı öne çekmesi bile nimet benim içinTeşekkür ederim canımbenimde hayıt bitsin bir dahaki ay buna başlayayım bende. Önemli olan zaten benim yumurtlamayı yakalamam yoksa zor zaten. Doktora bahsettim 3 ay dene olmazsa çatlatma iğnesi uygularız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?