Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomeni kendi kendinize mi kullandınız doktor kontrolünde mi? İnsallah kendi kendinize kullanmamıssınızdır cünkü herkes kist yapar diye söylüyor…

Cokkk teşekkür ederim evet kullandım. Yumurtlamadan 4 gun öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdim kan değerlerim ve b12 im düşüktü onlar için ilaç kullandım birde
Ben de regl olmayı bekliyorum bu ay ilk defa kullancam çok heyecanlıyım
Çokkk tebrik ederim tekrardann

Tabikiii asla moral bozmak yok vücudumuz da bi şeyler yapmaya çalışıyor belki, olmuyor o yüzden tepki veriyor yo delirmedik asla

Klomeni kendi kendinize mi kullandınız doktor kontrolünde mi? İnsallah kendi kendinize kullanmamıssınızdır cünkü herkes kist yapar diye söylüyor…
Doktor verdi hem de hic ihtiyacm yokken. Adetim duzenlidr yumrrlama ve catlama gunlerm bile duznelidr. Herhangi bir takip yapmadan verrdi. Erken yumrtalamam oldu sorna da bir daha koyuluk gecmedi ovulasyonda. Keske catlatma ignesi vursaydi ama gerek yok catlar falan demisti. Son bir aydr her gun boyle adet gunumde bile.

Eklentiler

• IMG_20210704_135424.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 47
Yazdıklarını okuyorum arkadasım kendını cok üzüyorsun Rabbımın dediği olur insallah hayırlı zamanda olur. Sen kafanı dagıtacak seyler yapmaya calıssan örgü,kitap okumak,boyama yapmak vb gibi böylelikle daha az aklına gelir günleri degerlendirirsin beynın rahat olunca rahmınde rahatlar . Hava degişikliği bile etkilerken rahmi stres nasıl etkilemesin

Gebelik testi yap canm

Haklısın istisnasiz çevremdeki herkes hamile bi ben kaldım o koyuyor bir de zaman geçtikçe hiç olmayacakmış gibi geliyor
Bana kendimi eksik hissettiren cümleler ve bakışlar duyuyorum üzüyor

Catlatma iğnesiyle bile zor catlamıs benımkısı 4 gün sonra düsün… tek basına klomem facia. Kisti temizlemenin yolu dogum kontrol hapı kullanmak diye biliyorım. Eğer birkaç ay ertelerim dersen doktoruna danısıp dene tabi.

Kızlar bu arada geçen ayında acısı cıkıyor bende felaket bir kanama öyle böyle değil

Ben korunmak icin bile kullanmadm dogm kontrol hapi bitkisel bir yolu yok mudr acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…