- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Hava çok sıcak asla dışarı çıkılmıyoAğustos heylül hızlı geçer benim anca daha çoookk varr
Reglimin 14. Gunu canm. Esimde yoktu on gun yani yumrtalama ve catlamayi degerlendrmedik. Gecen aydan beri boyle uzerine regl oldm adetle atarm dedm atamamisim demek.Gebelik testi yaptınız mı ?
Canım gün aşırı olarak degerlendirdimCanım hergun mu gun aşıırı mı değerlendirdin acaba
Klomeni kendi kendinize mi kullandınız doktor kontrolünde mi? İnsallah kendi kendinize kullanmamıssınızdır cünkü herkes kist yapar diye söylüyor…Kizlar gecen ay klomen kullandm o yumurtlamamdan beri her gun pik goruyorm yani bir aydir hee gun pik. Muayene olmustm cok guzel buyuyen yumurtalarn var demsiti sanrm onlar ksite dondu. Catlamayi akintimdan anladm gecti ama o gun bile silik olmadi. Kist icin onereceginz bir sey var midir
Ben de regl olmayı bekliyorum bu ay ilk defa kullancam çok heyecanlıyımCokkk teşekkür ederimevet kullandım. Yumurtlamadan 4 gun öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdim kan değerlerim ve b12 im düşüktü onlar için ilaç kullandım birde
Tabikiii asla moral bozmak yok
Doktor verdi hem de hic ihtiyacm yokken. Adetim duzenlidr yumrrlama ve catlama gunlerm bile duznelidr. Herhangi bir takip yapmadan verrdi. Erken yumrtalamam oldu sorna da bir daha koyuluk gecmedi ovulasyonda. Keske catlatma ignesi vursaydi ama gerek yok catlar falan demisti. Son bir aydr her gun boyle adet gunumde bile.Klomeni kendi kendinize mi kullandınız doktor kontrolünde mi? İnsallah kendi kendinize kullanmamıssınızdır cünkü herkes kist yapar diye söylüyor…
Yazdıklarını okuyorum arkadasım kendını cok üzüyorsun Rabbımın dediği olur insallah hayırlı zamanda olur. Sen kafanı dagıtacak seyler yapmaya calıssan örgü,kitap okumak,boyama yapmak vb gibi böylelikle daha az aklına gelir günleri degerlendirirsin beynın rahat olunca rahmınde rahatlar . Hava degişikliği bile etkilerken rahmi stres nasıl etkilemesinKızlar 1 ovulasyon testi olmadan, 5 ayda ovulasyon testi ile denememe rağmen 6 aydır gebelik elde edemedim. Instagramda bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi Ebru Ceylan sende eşinde doktora görünün dedi ama eşim pek sıcak bakmıyor. Yine de çok istiyorsan gideriz ama ben doğal olmasından yanayım diyor. 1 yıla kadar deneyelim diyor, bende çok karışığım bir yanım eşime hak veriyor bir yanımda boşuna zaman kaybetme diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Gebelik testi yap canmDoktor verdi hem de hic ihtiyacm yokken. Adetim duzenlidr yumrrlama ve catlama gunlerm bile duznelidr. Herhangi bir takip yapmadan verrdi. Erken yumrtalamam oldu sorna da bir daha koyuluk gecmedi ovulasyonda. Keske catlatma ignesi vursaydi ama gerek yok catlar falan demisti. Son bir aydr her gun boyle adet gunumde bile.
Bana kendimi eksik hissettiren cümleler ve bakışlar duyuyorumHaklısın istisnasiz çevremdeki herkes hamile bi ben kaldım o koyuyor bir de zaman geçtikçe hiç olmayacakmış gibi geliyor
Ne diyorlar kizBana kendimi eksik hissettiren cümleler ve bakışlar duyuyorumüzüyor
Kiz daha ilk ayinmisBana kendimi eksik hissettiren cümleler ve bakışlar duyuyorumüzüyor
Catlatma iğnesiyle bile zor catlamıs benımkısı 4 gün sonra düsün… tek basına klomem facia. Kisti temizlemenin yolu dogum kontrol hapı kullanmak diye biliyorım. Eğer birkaç ay ertelerim dersen doktoruna danısıp dene tabi.Doktor verdi hem de hic ihtiyacm yokken. Adetim duzenlidr yumrrlama ve catlama gunlerm bile duznelidr. Herhangi bir takip yapmadan verrdi. Erken yumrtalamam oldu sorna da bir daha koyuluk gecmedi ovulasyonda. Keske catlatma ignesi vursaydi ama gerek yok catlar falan demisti. Son bir aydr her gun boyle adet gunumde bile.
Gebelk deil cnm esim yoktu bu ay hic geven aydan beri regl gormeme ragmen gecmedi koyulukGebelik testi yap canm
Ben korunmak icin bile kullanmadm dogm kontrol hapi bitkisel bir yolu yok mudr acabaCatlatma iğnesiyle bile zor catlamıs benımkısı 4 gün sonra düsün… tek basına klomem facia. Kisti temizlemenin yolu dogum kontrol hapı kullanmak diye biliyorım. Eğer birkaç ay ertelerim dersen doktoruna danısıp dene tabi.
Evet bende dostinex kullanmıştım 37 küsürdü 19 küsüre düşmüşBenımde ılk prolaktınım yüksektı canım ılac kullandım dostınex sonra düştü
Ha anladim canım bi doktora git bence bi baksın önemli bisidir belkiGebelk deil cnm esim yoktu bu ay hic geven aydan beri regl gormeme ragmen gecmedi koyuluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?