Sende agri var mı.pekiGebelk deil cnm esim yoktu bu ay hic geven aydan beri regl gormeme ragmen gecmedi koyuluk
Ocak veya şubatta bende ilişki sırasında karnımda sızlama oluyodu şak diye tanıdım keratayı bi gittim kistBen korunmak icin bile kullanmadm dogm kontrol hapi bitkisel bir yolu yok mudr acaba
Agri catlama doneminde tek oldu baya siddetliydi baska olmadiSende agri var mı.peki
Hmm benimde o zaman oldu 4 gundur gene var bu ne agrisi kist değilse peahAgri catlama doneminde tek oldu baya siddetliydi baska olmadi
Ama adetim ruzenli cok sukur tam gununde oldum.kac ayda gecti senin. İlac kulanmadn miOcak veya şubatta bende ilişki sırasında karnımda sızlama oluyodu şak diye tanıdım keratayı bi gittim kistAdet olunca geçer dedi yolladı yani geçtide basit folikül kist dedi zaten o ay hamileyim sandım hikaye o zaman başladıEki Görüntüle 2882293
Bak bu şubat ayı döngüm insafsız 43 günde olmuşum bak yine sinirim bozuldu
Evet ben biraz mantıki yaklaştım erteledik çocuk fikrini. Ama evcilik oynadığımız, yaşımın gittiği, özellikle eşimin ailesi tarafinda olduKiz daha ilk ayinmis
Benim ilk defa boyle agri oldu kac yasindaym adet agrisi bile bilmem ama catlamada 2 gun öldm agridan gecti sukurHmm benimde o zaman oldu 4 gundur gene var bu ne agrisi kist değilse peah
Gebelik testi yaptin miDoktor verdi hem de hic ihtiyacm yokken. Adetim duzenlidr yumrrlama ve catlama gunlerm bile duznelidr. Herhangi bir takip yapmadan verrdi. Erken yumrtalamam oldu sorna da bir daha koyuluk gecmedi ovulasyonda. Keske catlatma ignesi vursaydi ama gerek yok catlar falan demisti. Son bir aydr her gun boyle adet gunumde bile.
Tebrik ederim ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar mrb. Bende bayadir sizleri uzaktan takip ediyorum. Hamilelik haberlerini duyduğumda da inanın çok sevindim. Bende bat 4 temmuzdu ve pozitif ciktiheyecanımı sizlerle paylaşmak istedim bende 4 aydır deniyordum kimi zaman ümitsizliğe kapıldım ama mutlu haberi aldim ins kan sonucunda da hayirli haberler alırım. Ve hamile kalmayi isteyen herkes de güzel haberler alır inss
Ben silik bir cizgi görüyorum sanki…Bata 2 gün kala bu şekilde. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Silik görüntüler testin kendisinde galiba.
Adetin gelmesini bekliyorum . Biraz pilates fln yapıyım var mı yok mu beklemekten sismistim bedenen ve ruhenEki Görüntüle 2882199
Hayır ilaçsız adetle atar kendini dedi kuzu sonra adet olunca kontrole gitti yoktuAma adetim ruzenli cok sukur tam gununde oldum.kac ayda gecti senin. İlac kulanmadn mi
Hayır ilaçsız adetle atar kendini dedi kuzu sonra adet olunca kontrole gitti yadetten sonra giderm artk. Bu ay inzivaya cekildm ovulasyon pek yapmadm ilac kur falan da kullanmadim esimde yoktu zaten dinlendim bolbol. Adetten sonra hala pik olursa mecbr giderm artk. Baya doktor magduru oldm
Onu bilmem doktor tavsiyesi olmadan bitkisel bir şey kullanma derim yararları olduğu kadar zaralarıda olabiliyorBen korunmak icin bile kullanmadm dogm kontrol hapi bitkisel bir yolu yok mudr acaba
Senı umutlandırmak istemem ama dün bu artımedin testini bende yaptım bembeyazdıBata 2 gün kala bu şekilde. Olsa çıkardı diye düşünüyorum. Silik görüntüler testin kendisinde galiba.
Adetin gelmesini bekliyorum . Biraz pilates fln yapıyım var mı yok mu beklemekten sismistim bedenen ve ruhenEki Görüntüle 2882199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?