Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korunmak icin bile kullanmadm dogm kontrol hapi bitkisel bir yolu yok mudr acaba
Ocak veya şubatta bende ilişki sırasında karnımda sızlama oluyodu şak diye tanıdım keratayı bi gittim kist Adet olunca geçer dedi yolladı yani geçtide basit folikül kist dedi zaten o ay hamileyim sandım hikaye o zaman başladı
Bak bu şubat ayı döngüm insafsız 43 günde olmuşum bak yine sinirim bozuldu

Bur reklamlari koyuyorlar bakıyorum alasım geliyor sonra diyorum senin beben yok

Eklentiler

• Screenshot_20210704-143448_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 36
Ama adetim ruzenli cok sukur tam gununde oldum.kac ayda gecti senin. İlac kulanmadn mi

Kiz daha ilk ayinmis
Evet ben biraz mantıki yaklaştım erteledik çocuk fikrini. Ama evcilik oynadığımız, yaşımın gittiği, özellikle eşimin ailesi tarafinda oldu küçük elti de hemen yapınca göze daha çok battım o zamanlar üzülmüştüm çocuk olmamasından ziyade yapılan hizmetçi muamelesinden dolayı biz çocuk fikrine gireli daha iki ay oldu ama etrafımızdakiler aileler bilmiyor üzerimize baskı kurarlar diye söylemedik hala dusunmuyoruz zannediyorlar

Hmm benimde o zaman oldu 4 gundur gene var bu ne agrisi kist değilse peah
Benim ilk defa boyle agri oldu kac yasindaym adet agrisi bile bilmem ama catlamada 2 gun öldm agridan gecti sukur

Gebelik testi yaptin mi

Tebrik ederim ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar cildircim ben de çok garip bi agri var göbek deligime vuruyor bu ağrı

Senı umutlandırmak istemem ama dün bu artımedin testini bende yaptım bembeyazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…