- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Yavru dışarıdaydım bakcam şimdi neler konuşulmuuş 22 haziran çatladı 30unda kan verdim 14tü yeni olmuş dahaa ama 19 20 31 yumurtlamaydıı
Ermeni değil ama kaset testini kullandım .1.5 saat çisimi tuttum gün içerisinde öyle yaptım baya belli çıktıKıızzzzzz miratech erken gebelik kullanan var mııı acillisinden yazın
Senı umutlandırmak istemem ama dün bu artımedin testini bende yaptım bembeyazdi
Aslında kan verirdim ama bir şey çıkmazsa cnm sıkılacak ondan biraz daha durayım bakalım eşim de pikpirikli biri kan habersiz veremem Şimdi ondan. Senin şişkinlik iniyor mu cnmmSenı umutlandırmak istemem ama dün bu artımedin testini bende yaptım bembeyazdı
Çıkar mı acaba yaErmeni değil ama kaset testini kullandım .1.5 saat çisimi tuttum gün içerisinde öyle yaptım baya belli çıktı
Ay bilmiyorum ki valla canım . Regliden bı gün önce yapmıştım benÇıkar mı acaba ya
Premoma göre bugünüde sayarak 4 gün
Floda bugünüde sayarak 5 gün var
Çıkar mı acaba yapmıcam demiştim bi kaç saat önce hahahah çünkü ikizler bucu olmak
31 de tekrar mı yumurtaladın yaniYavru dışarıdaydım bakcam şimdi neler konuşulmuuş 22 haziran çatladı 30unda kan verdim 14tü yeni olmuş dahaa ama 19 20 31 yumurtlamaydıı
Tamam canım benımde yarın sekız gün oluyor o zaman salı sabah yapayım testYavru dışarıdaydım bakcam şimdi neler konuşulmuuş 22 haziran çatladı 30unda kan verdim 14tü yeni olmuş dahaa ama 19 20 31 yumurtlamaydıı
21 yazarken 3 e basmış canım 31 değil 21 yani31 de tekrar mı yumurtaladın yani
Hayırlı uğurlu olsunAminn inss.Yumurtlama gününü ve önceki günleri değerlendirdim. Piki gördükten sonra bırakmıştım. Hatta devam etmeliydim diye pişman olmuştum. Folik asit ve kan değerlerim düşüktü ilaç kullandım
Merhaba Benimde amh düşük 1.08 nasıl ilerliyorsunuz doktorunuz nasıl bir yol önerdiValla özel e gidicem ama şuan biraz erteledim .üç ay falan deniycem amh düşük benim birin altında çıktı 1.1 altına tüp bebek öneriyor lar.
Adet olunca aslan pençesi çayı falan ovu testi devam edicem
Sanırım o tam kırmızı günler en şanslı günlerIki gün tam kırmızıydı sadece bir gününu değerlendirdim ve önceki 5 gun içerisinde gün aşırı olarak degerlendirdim
Direk tüp bebeğe yönlendirdi ordan randevu al dedim canım 1.1 altına o şekilde onermiyorlarmis. ama forumda amh 1 in altinda olup hamile kalan arkadaşlar varMerhaba Benimde amh düşük 1.08 nasıl ilerliyorsunuz doktorunuz nasıl bir yol önerdi
Valla iniyorrr hemde nasıl resmen belim inceldiA
Aslında kan verirdim ama bir şey çıkmazsa cnm sıkılacak ondan biraz daha durayım bakalım eşim de pikpirikli biri kan habersiz veremem Şimdi ondan. Senin şişkinlik iniyor mu cnmm
Bana da bi an önce hamile kalmam gerektiğini söyledi 3 ay letu kullandım olmadı artık bir üst tedaviye geçmeliyiz diyor yarın rahim filmi çekilecem gelecek ay aşılama olacak sende ihmal etme en azından yumurta takibi yapDirek tüp bebeğe yönlendirdi ordan randevu al dedim canım 1.1 altına o şekilde onermiyorlarmis. ama forumda amh 1 in altinda olup hamile kalan arkadaşlar var
Flo sürekli aynı şeyi gösteriyo zahmet edip bi ben tahmin ediyim sürekli 30 günde bir olmuyo demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?