En iyisi istediğinizi bilmemeleri sürekli bu ayda mı yok oldu mu vs baskı olurduEvet ben biraz mantıki yaklaştım erteledik çocuk fikrini. Ama evcilik oynadığımız, yaşımın gittiği, özellikle eşimin ailesi tarafinda olduküçük elti de hemen yapınca göze daha çok battım o zamanlar üzülmüştüm çocuk olmamasından ziyade yapılan hizmetçi muamelesinden dolayı biz çocuk fikrine gireli daha iki ay oldu ama etrafımızdakiler aileler bilmiyor üzerimize baskı kurarlar diye söylemedik hala dusunmuyoruz zannediyorlar
Aynen canım bende bı sure kendim deniycem .ovu testi yapicam letu ne için verdi .bana prowomen dedi ama başka bir Dr kullanma ben önermiyorum dedi takviye olarakBana da bi an önce hamile kalmam gerektiğini söyledi 3 ay letu kullandım olmadı artık bir üst tedaviye geçmeliyiz diyor yarın rahim filmi çekilecem gelecek ay aşılama olacak sende ihmal etme en azından yumurta takibi yap
Yumurta gelişimini sağlıyor klomen tarzı bi ilaç aynı zamanda inofolic te kullandımAynen canım bende bı sure kendim deniycem .ovu testi yapicam letu ne için verdi .bana prowomen dedi ama başka bir Dr kullanma ben önermiyorum dedi takviye olarak
Pko mu var canım sende infolic pko Lara veriliyor bende araştırdım kullanacaktim ama pko yok biraz çekindimYumurta gelişimini sağlıyor klomen tarzı bi ilaç aynı zamanda inofolic te kullandım
Merhaba.Benim de salı günü ama regl olacağım galiba .Batı 5 temmuz olanlar test yapan varmı aceba yarın erken gebelik yapacağım bugun her ne kadar kasık ağrısı çeksemde regl olacak gibi öğreneyim gidip ped mi alayım yoksa kanmı vereyım kendimi hazırlayım
Ben de P.C. Kullanıyorum senelerdirBen p.c. Kullanıyorum ovulasyonla bir gidiyo. Nerdeyse en fazla 2 gün gecikti şuana kadar
3 doktora gittim hepsi başka bişiy dedi şimdi devam ettiğim doktor yumurta rezervi düşüklüğü diyor PKo yok diyorPko mu var canım sende infolic pko Lara veriliyor bende araştırdım kullanacaktim ama pko yok biraz çekindim
Kuzu ben takvimim diye bişey kullandımm ama not almak için o regl tarihimi ortalama alıp hesaplıyodu ama o bile tutturamıyodu
Kuzular p tracker kullanabilirsiniz. Otomatik hesap yapmıyor ortalama falan çıkarıyorFlo sürekli aynı şeyi gösteriyo zahmet edip bi ben tahmin ediyim sürekli 30 günde bir olmuyo demiyoama yerinede düzgün birşey bulamadım 2017 den beri onu kullanıyorum
Bu ay ovuleri girmek için burdan premom tavsiye ettiler onu indirdim birde
8 i 9u predictor yolla bize kardeşiiim30 Haziran akşam üstü çatlama gordum soyle bakayim hangi gün yaparsam görürsün varsa
Ağrın var mı benimde 7 temmuzSlm kızlar 7 temmuz bat fakat bu sabah pembemsi bi akıntı geldi. Adet mi olacagım şaşırdım kaldım. Hiç erkendenden adet olmam normalde gecikme olurda bu ilginç geldi bana
Pik benceEki Görüntüle 2882335 selam kızlar. Sızce catlama olmus mu. Catlama olması ıcın çizginin ne kadar sılıklesmesı gerekır.
Agrım ara ara oluyor. Gögüste agrıö falamda yok. Bi acayip kendi vucudumu çözemiyorum artık. Devreleri yandıAğrın var mı benimde 7 temmuz
Göğüslerime dokunduğumda ağrı var, kasık ağrım var bugün birkaç kez kasıklarıma batma da oldu. Bel ağrım var. Utanmasam beta tahmini yapıcam kızOfff çok aynııısenin belirtindurumları ne alemder karşılaştıralım hemenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?