Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En iyisi istediğinizi bilmemeleri sürekli bu ayda mı yok oldu mu vs baskı olurdu

Aynen canım bende bı sure kendim deniycem .ovu testi yapicam letu ne için verdi .bana prowomen dedi ama başka bir Dr kullanma ben önermiyorum dedi takviye olarak

Aynen canım bende bı sure kendim deniycem .ovu testi yapicam letu ne için verdi .bana prowomen dedi ama başka bir Dr kullanma ben önermiyorum dedi takviye olarak
Yumurta gelişimini sağlıyor klomen tarzı bi ilaç aynı zamanda inofolic te kullandım

Merhaba.Benim de salı günü ama regl olacağım galiba .

Pko mu var canım sende infolic pko Lara veriliyor bende araştırdım kullanacaktim ama pko yok biraz çekindim
3 doktora gittim hepsi başka bişiy dedi şimdi devam ettiğim doktor yumurta rezervi düşüklüğü diyor PKo yok diyor
Aynen inıfoligi pko sun diyen doktor vermişti bende bırakmadım devam ediyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum

Kızlar uygulama olarak bende flo var birde pepapp. Sizin kullandıgınız ve tavsiye ettiginiz bir uygulama var mı? Z zahrada hangisini kullandın kuzu
Kuzular p tracker kullanabilirsiniz. Otomatik hesap yapmıyor ortalama falan çıkarıyor 2015 den beri kullanıyorum

Slm kızlar 7 temmuz bat fakat bu sabah pembemsi bi akıntı geldi. Adet mi olacagım şaşırdım kaldım. Hiç erkendenden adet olmam normalde gecikme olurda bu ilginç geldi bana

Slm kızlar 7 temmuz bat fakat bu sabah pembemsi bi akıntı geldi. Adet mi olacagım şaşırdım kaldım. Hiç erkendenden adet olmam normalde gecikme olurda bu ilginç geldi bana
Ağrın var mı benimde 7 temmuz

Offf çok aynııı senin belirtindurumları ne alemder karşılaştıralım hemenn
Göğüslerime dokunduğumda ağrı var, kasık ağrım var bugün birkaç kez kasıklarıma batma da oldu. Bel ağrım var. Utanmasam beta tahmini yapıcam kız

Ayın 10 unda adet olacam oyle merakimdan yaptım olsaydı cikarmiydi

Eklentiler

• IMG_20210704_174344.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…