Bende öyle düşünüyorum kırmızı günler çok şanslı kaçırmamak lazım onuSanırım o tam kırmızı günler en şanslı günler
Çok erkenmiş canım. Benim de adet tarihim 9 Temmuz sabah az daha yapacaktım ama yapma erken dedi herkes. Şöyle adete 1 gün kala ya da 1 gün sonra falan yapmak daha mantıklı sanırım. Çünkü beklentiye giriyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz sonra sebepsiz yere stresten adet gecikiyor yine test negatif çıkıyor. Kış boyu bu döngüyü yaşadım bizzat. Azıcık sabırlı olalım canımAyın 10 unda adet olacam oyle merakimdan yaptım olsaydı cikarmiydi
Flo sürekli aynı şeyi gösteriyo zahmet edip bi ben tahmin ediyim sürekli 30 günde bir olmuyo demiyoama yerinede düzgün birşey bulamadım 2017 den beri onu kullanıyorum
Bu ay ovuleri girmek için burdan premom tavsiye ettiler onu indirdim birde
Bende p Tracker kullanmaya başladım ortalamayı hesaplıyor bende öneririm. Flo gerçekten hep aynı alıyor ortalama değil.Kuzular p tracker kullanabilirsiniz. Otomatik hesap yapmıyor ortalama falan çıkarıyor2015 den beri kullanıyorum
Bi de içini açıp siyah beyaz yapsana sanki çok hayali bi çizgi var gibi geldi nedense banaAyın 10 unda adet olacam oyle merakimdan yaptım olsaydı cikarmiydi
Predictor yok ama başka erken gebelik testi var onu kullanırım artık8 i 9u predictor yolla bize kardeşiiim
Oylesine merak ettim acaba cikar mi diye 2 ay once kimyasal gecirdim o zmn 4 5 gün once cıkmıştıÇok erkenmiş canım. Benim de adet tarihim 9 Temmuz sabah az daha yapacaktım ama yapma erken dedi herkes. Şöyle adete 1 gün kala ya da 1 gün sonra falan yapmak daha mantıklı sanırım. Çünkü beklentiye giriyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz sonra sebepsiz yere stresten adet gecikiyor yine test negatif çıkıyor. Kış boyu bu döngüyü yaşadım bizzat. Azıcık sabırlı olalım canım
Merhaba.Eki Görüntüle 2882335 selam kızlar. Sızce catlama olmus mu. Catlama olması ıcın çizginin ne kadar sılıklesmesı gerekır.
Banada oyle geliyor kayboluyor sanki aldım attım daha var adetime 10 unda olacamBi de içini açıp siyah beyaz yapsana sanki çok hayali bi çizgi var gibi geldi nedense bana
İnşallah vardır cnm hadi hayırlısı olsunBanada oyle geliyor kayboluyor sanki aldım attım daha var adetime 10 unda olacam
Amin insallah allah kimsenin kucagını boş bırakmasınİnşallah vardır cnm hadi hayırlısı olsun
Sen adet mi oldun tatlımValla iniyorrr hemde nasıl resmen belim inceldiAllahıma şükürler olsun rahatladım
Evet kuzum bugün oldum çok şükürSen adet mi oldun tatlım
Amin inşallahAmin insallah allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Bende öyle düşünüyorum kırmızı günler çok şanslı kaçırmamak lazım onu
İnşallah bu sefer olumlu sonuç çıkar, sağlıkla kucağına alabilirsin canım. Bu ay olmazsa da önümüzdeki aylara bakarsın. Sakın üzme kendiniOylesine merak ettim acaba cikar mi diye 2 ay once kimyasal gecirdim o zmn 4 5 gün once cıkmıştı
Ben 36 yaşindayım gittiğim bütün doktorlar yaşımı gözüme gözume sokuyolar düşüklerim oldu genetiğin bile bozulmuş olabilir diyo doktorum 44 yaşında bi tanıdik dogum yaptı ben anlamadım bu işi korkutmak deil amacım rabbim ol derse olur zaten ama geciktirmeyindeCanım ben eşimi ikna edemedim şimdi anladi yaşımın birkaç ay sonra 39 olacağını hatta 19 temda evlilikte yıldönümü ve regl ayni gün kısmet artık
Kimse bize yardım etmedi evlenmeden önce de esimin şahsi borcu 15 tl harcadik tüm esya onlar borç dedi durdu bir ay once bağırdım borç hep olucak sen benim anne olma hakkımı elimden alamazsın diye ağladı borç bitsin diye dedi biri mi akıl veriyor sana 39 olucam olmazsa yada hasta dogarsa beklemek benim açımdan da sağlık olarak zararlı dedim işte
İlk ay denedik olamadi bu ay ikinci ay temmuzda regl olursam bir ay daha dener doktora giderim doktora gitmek de çok masraflı içimi döktüm kızlar
kuzum valla çok aynı eşimi ikna etmekle geçiyor her gün yüzde kaç diye sorduğundan bende 96 dan başlamıştım 96.5 97 97.5 diye oyalıyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?