Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayın 10 unda adet olacam oyle merakimdan yaptım olsaydı cikarmiydi
Çok erkenmiş canım. Benim de adet tarihim 9 Temmuz sabah az daha yapacaktım ama yapma erken dedi herkes. Şöyle adete 1 gün kala ya da 1 gün sonra falan yapmak daha mantıklı sanırım. Çünkü beklentiye giriyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz sonra sebepsiz yere stresten adet gecikiyor yine test negatif çıkıyor. Kış boyu bu döngüyü yaşadım bizzat. Azıcık sabırlı olalım canım

Kuzular p tracker kullanabilirsiniz. Otomatik hesap yapmıyor ortalama falan çıkarıyor 2015 den beri kullanıyorum
Bende p Tracker kullanmaya başladım ortalamayı hesaplıyor bende öneririm. Flo gerçekten hep aynı alıyor ortalama değil.

Oylesine merak ettim acaba cikar mi diye 2 ay once kimyasal gecirdim o zmn 4 5 gün once cıkmıştı

Ben bu ay o kırmızı günlerin hepsini ve ardından birkaç günü toplam 10 günü değerlendirdim kalkmadım yattım ama yine olmadı kan değerlerim az düşük bakalım bu ayda takviye alıp deneyeceğim ama olmayacaksa sebep çok, olacaksa da engel yok
Bende öyle düşünüyorum kırmızı günler çok şanslı kaçırmamak lazım onu

Oylesine merak ettim acaba cikar mi diye 2 ay once kimyasal gecirdim o zmn 4 5 gün once cıkmıştı
İnşallah bu sefer olumlu sonuç çıkar, sağlıkla kucağına alabilirsin canım. Bu ay olmazsa da önümüzdeki aylara bakarsın. Sakın üzme kendini her şey hepimizin gönlünce olsun

Ben 36 yaşindayım gittiğim bütün doktorlar yaşımı gözüme gözume sokuyolar düşüklerim oldu genetiğin bile bozulmuş olabilir diyo doktorum 44 yaşında bi tanıdik dogum yaptı ben anlamadım bu işi korkutmak deil amacım rabbim ol derse olur zaten ama geciktirmeyinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…