Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın 10 kişi vaarr resmen batı olann hadi akşamdan birer test patlatın incelemeye alalım

Canım belirtin varmı nasıl gidiyor Hamilelik anlat bakalım
bugün köfte kokusuna kustum ilk defa, idrarım leş gibi kokuyor sanki ara sıra kasıkta ve göbek çevresinde batma sancı oluyoor midemde bir şişkinlik var aniden acıkım azıcık yiyince doyuyorum iştahsızlık var göğüslerde hassasiyet yine başladıı ama belki de ne duyuyorsam onu belirti olarak yaşıyor olabilirim : sizlerde durumlar nasıııl

Canım bende klasik adet belirtiisi dışında bişey yok bekliyorum eli kulağında yarın gelir benim kirmizilar

Kuzum ya hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerleyin inşallah

Dun yaptım yok diyorlar bu saatten sonra nasıl oldun bence de yok=/

Eklentiler

• 20210703_091715.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 78
Kuzum ya hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerleyin inşallah
ayy canıım çok teşekkür ederimm hastaneye her kan vermeye gittiğimde ayaklarımı sürükleyerek gidiyorum yakında burdaki herkesin adını yazıcam ayakkabımın altına peşimden gelin hep beraber devam edelimm

Kimse de haber vermiyor regl mi oldu hamilelik nedir

Z zahrada canım benimki 25 inde catlama oldu acaba kan tahlilinde cıkar mi evdeki testen yaptim cikmadi bisey

Z zahrada canım benimki 25 inde catlama oldu acaba kan tahlilinde cıkar mi evdeki testen yaptim cikmadi bisey
predictor mü yaptıın kanda çıkar varsaa yarın 11. gün olmuş olcak ya kaset test varsa elinde. bir kapağa çiş yap toplu iğneyle parmağını del 1 damla kan dökülsün zorla onu karıştır kasete damlat ben öyle daha net görmüştüm kasette

En iyisi istediğinizi bilmemeleri sürekli bu ayda mı yok oldu mu vs baskı olurdu
Tiroid hastasıyım ya bir ay bile uzasa sen hastasın ondan muhabbeti başlar diye biz kedilerle çok mutluyuz deyip kapatıyoruz

Ben gördüm aslında benim dışımda kimse görmedi ama ip gibiydi ve pembe değildi =(
senin şu göbek çevresi olayı benim kafamı çok kurcalıyor bende de daha önce regl öncesi öyle olmamıştı bişey batıyor sanki ısırıp ısırıp kaçıyor

Kanla idrar ayni miktarda mi olsun kaset test yaptım canım yarın 10.gün olacak catlama gününden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…