Canım belirtin varmıyarın 10 kişi vaarr resmen batı olann hadi akşamdan birer test patlatın incelemeye alalım
bugün köfte kokusuna kustum ilk defa, idrarım leş gibi kokuyor sanki ara sıra kasıkta ve göbek çevresinde batma sancı oluyoor midemde bir şişkinlik var aniden acıkım azıcık yiyince doyuyorum iştahsızlık var göğüslerde hassasiyet yine başladıı ama belki de ne duyuyorsam onu belirti olarak yaşıyor olabilirimCanım belirtin varmınasıl gidiyor Hamilelik anlat bakalım
Canım bende klasik adet belirtiisi dışında bişey yokbugün köfte kokusuna kustum ilk defa, idrarım leş gibi kokuyor sanki ara sıra kasıkta ve göbek çevresinde batma sancı oluyoor midemde bir şişkinlik var aniden acıkım azıcık yiyince doyuyorum iştahsızlık var göğüslerde hassasiyet yine başladıı ama belki de ne duyuyorsam onu belirti olarak yaşıyor olabilirim: sizlerde durumlar nasıııl
2 temuuzda olmus catlamaEki Görüntüle 2882335 selam kızlar. Sızce catlama olmus mu. Catlama olması ıcın çizginin ne kadar sılıklesmesı gerekır.
Erken daha cok erken hemdeAyın 10 unda adet olacam oyle merakimdan yaptım olsaydı cikarmiydi
Kuzum ya hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerleyin inşallahbugün köfte kokusuna kustum ilk defa, idrarım leş gibi kokuyor sanki ara sıra kasıkta ve göbek çevresinde batma sancı oluyoor midemde bir şişkinlik var aniden acıkım azıcık yiyince doyuyorum iştahsızlık var göğüslerde hassasiyet yine başladıı ama belki de ne duyuyorsam onu belirti olarak yaşıyor olabilirim: sizlerde durumlar nasıııl
Aha bende de göbekte tüm gun batma olduyarın regl olmazsan sen yine bir tahlil yap minnoşum bence
ayy canıım çok teşekkür ederimm hastaneye her kan vermeye gittiğimde ayaklarımı sürükleyerek gidiyorum yakında burdaki herkesin adını yazıcam ayakkabımın altına peşimden gelin hep beraber devam edelimmKuzum ya hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerleyin inşallah
Ben gördüm aslında benim dışımda kimse görmedi ama ip gibiydi ve pembe değildi =(ben çok uzun zamandır test incelemediğimden bişi var gibi geliyor
predictor mü yaptıın kanda çıkar varsaa yarın 11. gün olmuş olcak ya kaset test varsa elinde. bir kapağa çiş yap toplu iğneyle parmağını del 1 damla kan dökülsün zorla onu karıştır kasete damlat
Tiroid hastasıyım ya bir ay bile uzasa sen hastasın ondan muhabbeti başlar diye biz kedilerle çok mutluyuz deyip kapatıyoruzEn iyisi istediğinizi bilmemeleri sürekli bu ayda mı yok oldu mu vs baskı olurdu
senin şu göbek çevresi olayı benim kafamı çok kurcalıyor bende de daha önce regl öncesi öyle olmamıştı bişey batıyor sanki ısırıp ısırıp kaçıyorBen gördüm aslında benim dışımda kimse görmedi ama ip gibiydi ve pembe değildi =(
Kanla idrar ayni miktarda mi olsunpredictor mü yaptıın kanda çıkar varsaa yarın 11. gün olmuş olcak ya kaset test varsa elinde. bir kapağa çiş yap toplu iğneyle parmağını del 1 damla kan dökülsün zorla onu karıştır kasete damlatben öyle daha net görmüştüm kasette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?