Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hali cim benim kahverengi akıntı başladı incecik bir siziyla yeni bat tarihimi 30 temmuz olarak güncelleyebilir misin

Yaz kuzum silinebilecek kısma beni yazda yaşım gidiyo malum

Nasıl yani denendimi bu işe yarıyomu
Ben banlıyken burda yazılmıştı deneyip kızlara atarım dedim ekliyorum fotoları o gün kanla daha belirgindi çizgi normal de yaptım

Eklentiler

• IMG_20210702_073355.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 69
Hakkaten daha belirgin
hatta sonra yaptım daha silik çıktı korktum ama kan vermeye gittim kduurmuştu inandım yani bu işe bennn kasetin sonunda kan birikiyo ama olsun eşim görse bütün testlerimi ve evdeki toplu iğneleri çöpe atardı o görmeden yaptım

Merhaba kızlar uzun süredir takipteyim ama 2 aydır yazmayı bırakmıştım ümitsizliğimden bat 11 Temmuz ama 2 gündür adet sancım var ve aşırı beyaz akıntım üstelik idrarım koyulaştı enfeksiyon mu kaptım nedir böyle olan var mı aranızda

Beta değerin ne durumda ne zaman ögrendin hamişliğini

Benim de 15. Gün hala yok. Bayilazaam acaba bu ay yumurtlama olmayacak mı diye korkmuyor değilim.
Bir gün sonra yumurtlamayı gördüm ben yani 20.güne denk geldi inşallah doğrudur valla yumurtlama gününü ve sonrasındaki günü değerlendirdik reglime 10 gün var çok heyecanlı beklemesi sen naptın gördün mü yumurtlamayı

Beta değerin ne durumda ne zaman ögrendin hamişliğini
30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha

30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha
He bu iyi fikirmiş kiz bi daha götürüp mikroskopla bakacam ahahsbsjajsksj

Büyüteç alalım daha mantıklı te yarabbim

Bende bugün kahverengileri gördüm sabaha sökülür muhtemelen. Çatlamaya göre tam 14 gün sonra olmuş olucam. Bir yandan düzenli olduğu için umutluyum bir yandan tutmadığı için hüzünlü. Zaten bu ayda boş geçecek bayramda memlekette olacağız. Ağustosta devam. Doğum günümde bana hediye olarak gelir inşallah minik çiçeğim. Bu 1 1.5 ayda da tutunmayı sağlayacak ne kullanabilirim vitamin vs olarak yardımcı olur musunuz?

canım ben diofol kullanmıştım hem vitaminli hem folikasit fayda gördüm ama ezbere kullanılır mı bilmiyoruum gerçi doktor da tahlil falan istemeden ezbere vermişti 30lusu 60tl idi deneyebilirsiin

canım ben diofol kullanmıştım hem vitaminli hem folikasit fayda gördüm ama ezbere kullanılır mı bilmiyoruum gerçi doktor da tahlil falan istemeden ezbere vermişti 30lusu 60tl idi deneyebilirsiin
Teşekkür ederim canım not aldım. Gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…