Yaz kuzum silinebilecek kısma beni yazda yaşım gidiyo malumayy canıım çok teşekkür ederimm hastaneye her kan vermeye gittiğimde ayaklarımı sürükleyerek gidiyorum yakında burdaki herkesin adını yazıcam ayakkabımın altına peşimden gelin hep beraber devam edelimm
asetatlı kalemle yazayım üzerine kolonya dökerim anında uçsun hemen kabul olsunYaz kuzum silinebilecek kısma beni yazda yaşım gidiyo malum
ben deo kapağına yaptım ona 1 damla damlattım alsdjadjakKanla idrar ayni miktarda mi olsunkaset test yaptım canım yarın 10.gün olacak catlama gününden sonra
Senin testini kendimi kendiminkine benzetiyorumBen gördüm aslında benim dışımda kimse görmedi ama ip gibiydi ve pembe değildi =(
Nasıl yani denendimi bu işe yarıyomuKanla idrar ayni miktarda mi olsunkaset test yaptım canım yarın 10.gün olacak catlama gününden sonra
Ben banlıyken burda yazılmıştı deneyip kızlara atarım dedim ekliyorum fotolarıNasıl yani denendimi bu işe yarıyomu
Bilmiyorumki kizSenin testini kendimi kendiminkine benzetiyorumHali beyaz gibi çizgi hayalet olanından geç döllenme ihtimali var mı senin
Hakkaten daha belirginBen banlıyken burda yazılmıştı deneyip kızlara atarım dedim ekliyorum fotolarıo gün kanla daha belirgindi çizgi normal de yaptım
hatta sonra yaptım daha silik çıktı korktum ama kan vermeye gittim kduurmuştuHakkaten daha belirgin
Beta değerin ne durumda ne zaman ögrendin hamişliğinihatta sonra yaptım daha silik çıktı korktum ama kan vermeye gittim kduurmuştuinandım yani bu işe bennn kasetin sonunda kan birikiyo ama olsun eşim görse bütün testlerimi ve evdeki toplu iğneleri çöpe atardı o görmeden yaptım
Bir gün sonra yumurtlamayı gördüm ben yani 20.güne denk geldi inşallah doğrudur valla yumurtlama gününü ve sonrasındaki günü değerlendirdik reglime 10 gün var çok heyecanlı beklemesiBenim de 15. Gün hala yok. Bayilazaamacaba bu ay yumurtlama olmayacak mı diye korkmuyor değilim.
30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm dahaBeta değerin ne durumda ne zaman ögrendin hamişliğini
He bu iyi fikirmiş kiz bi daha götürüp mikroskopla bakacam ahahsbsjajsksj30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha
canım ben diofol kullanmıştım hem vitaminli hem folikasit fayda gördüm ama ezbere kullanılır mı bilmiyoruum gerçi doktor da tahlil falan istemeden ezbere vermişti 30lusu 60tl idi deneyebilirsiinBende bugün kahverengileri gördüm sabaha sökülür muhtemelen. Çatlamaya göre tam 14 gün sonra olmuş olucam. Bir yandan düzenli olduğu için umutluyum bir yandan tutmadığı için hüzünlü. Zaten bu ayda boş geçecek bayramda memlekette olacağız. Ağustosta devam. Doğum günümde bana hediye olarak gelir inşallah minik çiçeğim. Bu 1 1.5 ayda da tutunmayı sağlayacak ne kullanabilirim vitamin vs olarak yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim canım not aldım. Gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsıncanım ben diofol kullanmıştım hem vitaminli hem folikasit fayda gördüm ama ezbere kullanılır mı bilmiyoruum gerçi doktor da tahlil falan istemeden ezbere vermişti 30lusu 60tl idi deneyebilirsiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?