Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 2 günüm kaldı kızlar ama bembeyaz o yapışkan akıntıdan geliyo bu regl belirtisi mi ya hiç dikkat etmemişim regl olurken böyle bi şey yaşayan var mıı

30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha
Hadi inşallah sorunsuz saglikli bi sekilde ilerlesin gebeliğin

Folidays, diofol yada solgarın folikasiti var bunlar guzel

Merhaba kızlar bat dündü test negatif çıktı ama regl gelmedi hala. Kasıklarımda batmalar sancılar oluyor ara ara . Bu gün igne ucu kadar minicik bir kan gördüm peçetede yani o kadar küçüktü ki kendimi takipte olmasaydım asla fark edemezdim yani o kadar küçük dedim heralde reglin habercisi devamı da gelir diye bekledim ama hala gelen giden yok. Beyaz akıntım oluyor bazen ip gibi bazen böyle Süt kesiği gibi topak toprak oluyor testim de yok tekrarlayamıyorum. Ne dersiniz hala şansım devam ediyor mudur? Bu arada ayın 21inde kontrolde Dr çatlamış dedi yumurtamı

Balık burcu olacak çocuğunuz Allah şimdiden kolayliklar versin imtihan olarak sadece balık burclari yeter bence ahahahah

Benim bata 2 günüm kaldı kızlar ama bembeyaz o yapışkan akıntıdan geliyo bu regl belirtisi mi ya hiç dikkat etmemişim regl olurken böyle bi şey yaşayan var mıı
Catlamadan sonraki kaçıncı gunun

O şuan bendede var ya bende çok merak ediyorum o hangisinin işareti
Kuzu senin daha var belki seninki iyi şeylerin habercisidir benimki peki benimkii illa gününü bekliyor heralde önden de ayıp olmasın diye bi şeyler geliyor ahahahahs

Kızlar uygulama olarak bende flo var birde pepapp. Sizin kullandıgınız ve tavsiye ettiginiz bir uygulama var mı? Z zahrada hangisini kullandın kuzu
Ben buradaki tavsiye üzerine femometer kullandım ve pco ya, düzensiz reglime ragmen ovulasyon haftamı dogru gösterdi. Önerene tesekkürler, çok duamı aldı motivasyon oluyor tarih yaklaştıkca ve ovulasyon testi için akıllı teshis yapıyor. Pik günü bana %120 şanslı gün dedi.

Kızlar Cuma günü aşılamam yapıldı. Dr 10 gün sabah akşam Duphaston verdi. Sizler de kullandınız mı bu ilaç ne işe yarıyor?

Normalde 14.gun derler ama benim 15.gun geçen ay regl oldu ve bu meret program nerden biliyorsa gerçekten 15.gunumu regl diye gösteriyor bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…