çok teşekkür ederiim canım darısı tüm forumun başına olsuun aminnn kere aminnTeşekkür ederim canım not aldım. Gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Hadi inşallah sorunsuz saglikli bi sekilde ilerlesin gebeliğin30unda öğrendim kasetteki çizgi mikroskopla görülürken çatlamanın 9. günüydü heralde o gün 14tü 2 gün önce 88 bugün yine verdim sonuç bekliyorumm daha
Folidays, diofol yada solgarın folikasiti var bunlar guzelBende bugün kahverengileri gördüm sabaha sökülür muhtemelen. Çatlamaya göre tam 14 gün sonra olmuş olucam. Bir yandan düzenli olduğu için umutluyum bir yandan tutmadığı için hüzünlü. Zaten bu ayda boş geçecek bayramda memlekette olacağız. Ağustosta devam. Doğum günümde bana hediye olarak gelir inşallah minik çiçeğim. Bu 1 1.5 ayda da tutunmayı sağlayacak ne kullanabilirim vitamin vs olarak yardımcı olur musunuz?
O şuan bendede var ya bende çok merak ediyorum o hangisinin işaretiBenim bata 2 günüm kaldı kızlar ama bembeyaz o yapışkan akıntıdan geliyobu regl belirtisi mi ya hiç dikkat etmemişim regl olurken böyle bi şey yaşayan var mıı
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-03-2022Merhaba.Benim de salı günü ama regl olacağım galiba .
Allah senirulo havlu peçetenin kartonuyla bile baktım ajhsdkjahskdjah
Bende de olduğuna gore regl bizi bekler =/O şuan bendede var ya bende çok merak ediyorum o hangisinin işareti
Nerden baktın kizBebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-03-2022
Benim doğum tarihim 20.03.1992
Catlamadan sonraki kaçıncı gununBenim bata 2 günüm kaldı kızlar ama bembeyaz o yapışkan akıntıdan geliyobu regl belirtisi mi ya hiç dikkat etmemişim regl olurken böyle bi şey yaşayan var mıı
Kuzu senin daha var belki seninki iyi şeylerin habercisidirO şuan bendede var ya bende çok merak ediyorum o hangisinin işareti
Ben buradaki tavsiye üzerine femometer kullandım ve pco ya, düzensiz reglime ragmen ovulasyon haftamı dogru gösterdi. Önerene tesekkürler, çok duamı aldı
Hmm benimde öyleHaliş benim çatlamamın hangi gün olduğu net değil ovulasyon kullanmadığım için ama muhtemelen 21-22 olması lazım
Normalde 14.gun derler ama benim 15.gun geçen ay regl oldu ve bu meret program nerden biliyorsa gerçekten 15.gunumu regl diye gösteriyor bakalım ne olacakBen buradaki tavsiye üzerine femometer kullandım ve pco ya, düzensiz reglime ragmen ovulasyon haftamı dogru gösterdi. Önerene tesekkürler, çok duamı aldımotivasyon oluyor tarih yaklaştıkca ve ovulasyon testi için akıllı teshis yapıyor. Pik günü bana %120 şanslı gün dedi.
Yaaa demeBalık burcu olacak çocuğunuz Allah şimdiden kolayliklar versin imtihan olarak sadece balık burclari yeter bence ahahahah
Peki 9 günden önce sende hiç belirti olmuş muydu?8 i 9u predictor yolla bize kardeşiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?